Získajte nadčasový balík Office a operačný systém Windows na celý život za nízku cenu. Office 2021 Pro za 25,25 € a Windows 11 Pro za 13,25 €!

❚❚

Bratislava 6. februára 2024 (PR článok/Foto:GoDeal24, screenshot)

 

Čínsky nový rok, rok draka, je tu! Počas lunárneho nového roka bude zakúpenie operačného systému Microsoft Windows a balíka MS Office skvelou príležitosťou, ako naplno rozvinúť svoj potenciál. V Godeal24 Chinese Lunar New Year Sale, operačný systém Microsoft Windows 10 stojí len 8,25 €, čo je menej ako 10 % bežnej ceny! A najnovšia verzia operačného systému MS – Windows 11 Pro je len 13,25 €! So silnou podporou operačného systému Windows potrebujete všestranný balík na zvýšenie produktivity – populárny Office 2021 Pro Plus stojí 25,25 €. Vyberte si výhodný balík Microsoft Office 2021 Professional Plus 5 PC – potrebujete 15,05 €/PC! Či už ho využijete na upgrade svojho počítača alebo ako malý darček, je to výborná voľba!

GoDeal24
Plagát – výpredaj GoDeal24

Godeal24 je profesionálny predajca softvéru. Predávajú najmä operačné systémy Windows, softvér Office, softvér radu IOBIT, Ashampoo a ďalšie softvérové kódy vrátane kódov odinštalačných, systémových, bezpečnostných a antivírusových počítačových nástrojov. Všetky kľúče budú odoslané do 24 hodín od zadania objednávky a nebudú účtované žiadne manipulačné poplatky ani poštovné. Stiahnite si z oficiálnej webovej lokality a zadajte kľúč na aktiváciu softvéru. Softvér, ktorý sa chystáte používať, je teda originálny. Táto propagačná akcia sa skončí za týždeň. To, čo by ste mali urobiť teraz, je využiť čas na zadanie objednávky.

.

Zvýšte svoju produktivitu za nízke náklady! Časovo obmedzená ponuka!

 

.

Jeden z celosvetovo najpoužívanejších operačných systémov – Windows 11 Pro. Jeho význam, ktorý možno vyzdvihnúť rôznymi spôsobmi, čaká na to, aby ste ho objavili!

 

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu “SGO62“)

 

Z úžasného predaja vám spadne čeľusť! Absolútne skvelá ponuka!

.

 

Až do 50% zľava na viac Windows a Office! (kód kupónu “SGO50“)

 

Najpohodlnejší spôsob, ako získať nástroje, je Godeal24. Vďaka funkčným kľúčom a profesionálnemu zákazníckemu servisu bude váš nákup bez starostí!

 

.

Ako zaplatiť?

  • Prejdite na stránku s pokladňou, pokračujte ako hosť (alebo si vytvorte účet) a potom vyplňte “Fakturačné údaje”.

Pokladňa

  • V tomto kroku vyberte položku “CWALLETCO” a potom kliknite na tlačidlo “Pokračovať”.

CWALLETCO

  • Skontrolujte svoju objednávku a kliknite na tlačidlo “Objednať”.

Objednať

  • Potom sa zobrazí táto stránka a kliknite na položku “Vybrať spôsoby platby”.

Vybrať spôsob platby

  • Nakoniec môžete na dokončenie platby použiť službu PayPal.

    .

 

Čo je Godeal24?

Ako už bolo uvedené, spoločnosť Godeal24 je globálny distribútor počítačového softvéru s veľmi agresívnou cenovou politikou. Takže, či už ste tvorcom obsahu na voľnej nohe alebo potrebujete softvér na strih videa a úpravu obrázkov, alebo chcete posilniť bezpečnosť svojho počítača antivírusovým softvérom, pozývame vás pozrieť si všetky ponuky od Godeal24: určite nájdete to, čo hľadáte.

Na Godeal24 je zaručené, že softvér je 100% autentický. Stránka je 100 % bezpečná a prijatie kľúča sa uskutoční okamžite po platbe e-mailom.Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

.

Kontakt Godeal24: service@godeal24.com

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

14:54

V meste Osijek na východe Chorvátska sa uskutočnil protestný pochod pri príležitosti Národného dňa boja proti násiliu páchaného na ženách. Pochod v Osijeku zorganizovala mimovládna organizácia “Adela” a počas protestu vyzvala štátne a miestne orgány, aby chránili nielen mocných, ale všetkých občanov. Žiada tiež prísnejšie tresty za vraždu žien a znásilnenie a lepšiu ochranu obetí, nie násilníkov.

14:53

Tím študentských dobrovoľníkov počas archeologických záchranných prác v severnom Francúzsku objavil dvesto rokov starý odkaz od kolegu. Záchranné vykopávky robili na mieste galského oppida kvôli erózii útesu severne od mesta Dieppe.

14:51

Prezident nemeckého Spolkového úradu kriminálnej polície (BKA) Holger vyzval na ráznejší postup polície a prokuratúry proti online zločinom z nenávisti.

14:50

Pyrotechnik odstráňovali v nedeľu v centre srbskej metropoly Belehrad takmer 300-kilový delostrelecký granát z čias prvej svetovej vojny. Náboj sa nachádzal na stavenisku neďaleko srbského parlamentu, oznámila miestna polícia.

14:48

Prvá polovica letnej dovolenkovej sezóny prekvapila poklesom zahraničných návštevníkov. Klesol najmä počet turistov z Českej republiky, ktorí tvoria zvyčajne veľkú časť návštevníkov. Návštevnosť v júli ťahali najmä domáci návštevníci. Aká bola návštevnosť v auguste zatiaľ známe nie je, podľa predbežných informácií by však mal byť už tradične najsilnejším dovolenkovým mesiacom.

13:18

Na izraelské územie bolo v noci na nedeľu vyslaných približne 150 rakiet, riadených striel a dronov. Na sever krajiny prichádzali najmä z Libanonu, uviedla armáda.

Hizballáh
Na snímke príslušníci izraelských bezpečnostných zložiek hasia požiar po raketovom útoku z Libanonu v meste Kirjat Bialik na severe Izraela v nedeľu 22. septembra 2024
13:17

Desiatky domácností v ukrajinskej Poltavskej oblasti zostali bez dodávok elektrickej energie po nočnom ruskom dronovom útoku. Oznámil to v nedeľu tamojší oblastný gubernátor Filip Pronin.

13:16

Iracká koalícia proiránskych ozbrojených skupín sa v nedeľu prihlásila k dronovému útoku na Izrael. Izraelská armáda pritom oznámila, že zachytila niekoľko “podozrivých vzdušných cieľov” prichádzajúcich v noci z Iraku.

13:16

V nedeľu ráno sa v meste Saviano neďaleko Neapolu zrútil dvojposchodový dom. Pod troskami zahynuli dvaja súrodenci vo veku štyri a šesť rokov.

13:15

Ceny ropy v piatok (20. 9.) klesli, celý týždeň však uzavreli so ziskom, už druhýkrát po sebe. K rastu v druhej polovici týždňa prispelo najmä zníženie úrokových sadzieb americkej centrálnej banky (Fed) a pokles zásob komodity v USA.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Pohľad na historickú časť Bratislavy

Autor: TASR-Pavel Neubauer

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Viktor Pondělík

Andrej Sablič

Marek Brna

Marián Tkáč

Branislav Čech

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali