Začnite si dobre všímať „lídra“ opozície Šimečku

❚❚

Bratislava 14. augusta 2024 (HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)

 

Začnite si dobre všímať „lídra“ opozície Šimečku: strhaná tvár, vcelku badateľný strach v očiach a úplne neprítomný pohľad. Asi aj sám cíti, že nastal čas, keď musí vrátiť investície do neho vložené, píše generál Jozef Viktorín (Republika). Jeho príspevok prinášame v plnom znení

Mimoriadna 16. schôdza Národnej rady SR k vládnej novele Trestného zákona
Na snímke podpredseda NRSR Michal Šimečka (Progresívne Slovensko)

Na úvod sa od neho očakáva vytváranie chaosu, vyvolávanie nepokojov a to všetko s jasným cieľom destabilizovať spoločnosť. Protesty, ktoré majú nahradiť ich neschopnosť zaujať voličov, ukázal, kto chce rozhodovať o Slovensku, kto chce určovať, čo sa smie a čo nie. Sú to presne rovnaké skupiny, ktoré si počas kovidového šialenstva dovolili tlieskať tým, čo nadávali občanom do opíc a dezolátov: zhrniem ich do jednej menovitej skupiny nazývanej umelci. Čiže presne tí, ktorí neprestajne len natŕčajú ruky a žiadajú štát, či samosprávy o dotácie. Ľudia, ktorí bez finančnej podpory sú vlastne nikým, pretože by nedokázali prežiť. Vždy žili a tak sa naučili prežívať na vlne dotovania ich životných príbehov. Podotýkam, že tie dotácie sú peniaze, ktoré vyskladali pracujúci a podnikajúci občania Slovenska.

.

Granty, finančná zlatá žila menom štátna kasa – to je ich zdroj obživy. A nad tým všetkým držia ochranné ruky hordy uvrieskaných progresívcov a liberálov. Ich nemohúcnosť dokazujú aj protesty, ktorých výtlak je naozaj diskutabilný, nie len z hľadiska ich obsahu, ale aj sily.

Sami vlastne ani nevedia čo a ako. Vedia len označiť predstaviteľov vlády, ktorí vzišli z regulárnych a slobodných volieb za zradcov. Čo ale mali zradiť, už nepovedali. Vyzývajú prezidenta SR aby zasiahol. Do čoho, už nepovedali. Títo krikľúni z námestia by už konečne mohli pochopiť, vláda má svoje kompetencie a právomoci, taktiež ich majú ministri a rovnako tak aj prezident. ..a tiež aj opozícia.

.

Je zrejmé, že netušia ako funguje politika. Majú pocit, že je to nekonečná žúrka na ktorej sa majú zabávať. Zabúdajú, že správa veci verejných je o službe občanovi. Dokážu len kričať a burcovať národ s cieľom rozdeľovať. Niekto im poradil, že čím budú hlasnejší tým budú úspešnejší. Je to však smiešne. Odporúčam im odcestovať na návštevu slovenského vidieka s tým ich “gala” programom a uvidia, že ľudia domácimi vajíčkami a inými produktami šetriť nebudú. Občania sú unavení z ich trojročnej krutovlády, ktorá denne nerešpektovala ľudské práva a znehodnocovala všetko slovenské. Občania už nechcú zvady a byť stresovaní vyplašenými odkazmi Šimečku s Grohlingom a ďalšími nevydarenými politikmi.

Naopak: občania Slovenska si želajú činnosť politikov, ktorá im zlepší život. A verte mi, že ani Drlička a ani Kusá ten život nevylepšia. Páni z opozície, osobne Vám odkazujem, že to, čo robíte vás raz dobehne. Slovensko nie je liberálne ani progresívne. Ak toto pochopíte budete vedieť, že snahy o destabilizáciu Slovenska nebudú úspešné.

 

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

12:18

 V Rakúsku sa od začiatku roka potvrdilo už 502 prípadov ochorenia na rubeolu, informovala Agentúra pre zdravie a bezpečnosť potravín.

12:17

 V meste Gao na severe afrického štátu Mali sa po rokoch odkladov začína obnova hlinenej hrobky dynastie Askíjovcov, ktorá bola nedávno ešte viac poškodená výdatnými lejakmi – jedným z dôsledkov zmeny klímy.

12:12

Španielsko chce naďalej udržiavať dobré vzťahy s venezuelským ľudom, povedala hovorkyňa španielskej vlády Pilar Alegriová. Španielsko poskytlo politický azyl venezuelskému opozičnému prezidentskému kandidátovi Edmundovi Gonzálezovi Urrutiovi, na ktorého bol v jeho domovine vydaný zatykač. 

12:07

Mnohonárodné bojové cvičenie, ktoré organizujú Maďarské ozbrojené sily za účasti 190 záložných vojakov maďarskej, slovenskej a poľskej armády, naďalej pokračujú. Veliteľ veliteľstva síl územnej obrany MH László Drót vo štvrtok pre InfoRádió uviedol, že cvičenie sa viaže k systému úloh územnej obrany a vyvrcholí ostrou streľbou.

12:06

Zvuk krídel blízkej samice dokáže u afrických komárov prenášajúcich maláriu aktivovať zrak a pomáha im lokalizovať ju v obrovských húfoch. Toto zistenie môže pomôcť pri vývoji účinnejších opatrení v boji proti šíreniu malárie či pri vývoji dronov, uvádza štúdia zverejnená 30. augusta v odbornom žurnále Current Biology, píše TASR.

12:04

Rusko podľa českej Bezpečnostnej informačnej služby zostáva zďaleka najväčšou hrozbou pre bezpečnosť ČR, ale aj celej Európy a sveta. Proti západným demokraciám vedie permanentné hybridné útoky, ktorých cieľom je oslabiť dôveru ľudí v štát či podporovať rozdelenie spoločnosti. Vo výročnej správe kontrarozviedky za rok 2023 to uviedol jej šéf Michal Koudelka.

12:02

Ruská armáda vyslala nad územie Ukrajiny 64 útočných dronov typu Šáhid. Ukrajinskej armáde sa podarilo zneškodniť 44 týchto bezpilotných lietadiel.

11:54

Ozbrojenci spustili paľbu na tím pre očkovanie proti detskej obrne na severozápade Pakistanu, pričom zabili dvoch ľudí vrátane policajta, uviedla tamojšia polícia. K útoku sa neskôr prihlásil pakistanský Taliban.

11:28

Telegram začal reagovať na právne žiadosti Francúzska po zadržaní Pavla Durova, informoval miestny denník Liberation s odvolaním sa na predstaviteľov orgánov činných v trestnom konaní.

„Doteraz takmer mlčiaca služba na zasielanie správ zrazu“ reagovala na niekoľko žiadostí, najmä v prípadoch trestných činov voči deťom. „Telegram poskytol údaje, ktoré by mohli pomôcť pri identifikácii podozrivých.

10:15

Súd v Soule nariadil severokórejskej vláde zaplatiť kompenzácie skupine Japoncov, ktorí pred desiatkami rokov zbehli zo Severnej Kórey, kam sa dostali v rámci repatriačného programu tohto komunistického štátu.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke z NASA ruská kozmická loď Sojuz MS-26 s trojčlennou posádkou v zložení Alexej Ovčinin, Ivan Vagner (obaja Rusi) a Donald Pettit (Američan) na palube počas jej štartu na Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS) z kozmodrómu Bajkonur v Kazachstane

Autor: TASR/AP-Bill Ingalls

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali