Z oficiálneho kanála OH zmizol zostrih otváracieho ceremoniálu

❚❚

Paríž 28. júla 2024 (HSP/Foto:Screenshot YouTube)

 

Medzinárodný olympijský výbor vymazal video s najškandalóznejšími momentmi z otvorenia olympijských hier. Informujú o tom športové médiá

Otvárací ceremoniál OH v Paríži

Videá s „hlavnými momentmi“ ceremoniálu zmizli z YouTube aj z oficiálnej webovej stránky hier.

.

Predtým vlnu pobúrenia vyvolalo niekoľko ukážok z otvorenia olympiády.

Napríklad paródia transrodových osôb pri Poslednej večeri Krista a apoštolov, zlovestný jazdec pripomínajúci biblickú Smrť a kontroverzná šou s odrezanou hlavou kráľovnej Márie Antoinetty, ktorá spievala pieseň francúzskych revolucionárov vyzývajúcu na obesenie „aristokratov a pápežov“.

.

Zostrih z kontroverzného ceremoniálu je stále dostupný na iných kanáloch na YouTube:

 

 

 

.

 

 

Prečítajte si tiež

 

.

 

 

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

15:44

Po rozsiahlom pátraní v Turecku objavili telo osemročného dievčaťa, ktoré bolo 19 dní nezvestné, oznámilo v nedeľu turecké ministerstvo vnútra. Telo Narin Guranovej našli v rieke na juhovýchode krajiny v provincii Juhovýchodná Anatólia, približne kilometer od obce, kde aj s rodinou bývala, uviedla turecká televízna stanica NTV.

15:43

Devízové rezervy Číny vzrástli minulý mesiac na vyše 3,2 bilióna USD, čo predstavuje najvyššiu úroveň za takmer deväť rokov. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters, ktorá sa odvolala na údaje čínskej centrálnej banky. Dôvodom je najmä slabší kurz dolára. Zároveň vzrástla hodnota zlata v čínskej centrálnej banke, aj keď tá už štvrtý mesiac po sebe zlato nenakúpila.

14:20

Americký reťazec rýchleho občerstvenia McDonald’s plánuje v najbližších rokoch v Nemecku výraznú expanziu. Informovala o tom agentúra DPA. Tá sa odvolala na vyjadrenia finančného riaditeľa McDonald’s pre Nemecko Christopha Gehriga, ktoré zverejnila mediálna skupina Funke Media.

14:07

Devízové rezervy Ukrajiny sa za minulý mesiac zvýšili o takmer 14 % na viac než 42 miliárd USD. Uviedla to koncom tohto týždňa ukrajinská centrálna banka s tým, že to umožnili transfery financií od Európskej únie a Svetovej banky.

14:07

Ruská vláda zlepšila odhad rastu ekonomiky na takmer 4 %, smerom nahor však revidovala aj prognózu pri mnohých ďalších ukazovateľoch. Problémom však zostáva zrýchľujúca sa inflácia.

14:01

Pri streľbe na hraničnom priechode medzi Izraelom okupovaným Predjordánskom a Libanonom zahynuli štyria ľudia vrátane útočníka, uviedla v nedeľu izraelská armáda.

Izrael Predjordánsko priechod hraničný streľba obete
Izraelskí vojaci hliadkujú neďaleko miesta, kde došlo k prestrelke na hranici medzi Predjordánskom a Libanonom, na hraničnom priechode Allenbyho most na Západnom brehu Jordánu 8. septembra 2024
14:01

Francúzi sú zväčša spokojní s vymenovaním stredopravicového Michela Barniera za nového premiéra krajiny, ukázal prieskum inštitútu Ifop zverejnený v nedeľu. Zároveň však vyjadrili presvedčenie, že politik nezotrvá na tomto poste veľmi dlho.

11:57

Samospráva Prievidze chce predať bývalý areál materskej školy (MŠ) na Ulici Š. Závodníka. Majetok označila za prebytočný a nevyužiteľný pre mesto. Kúpnu cenu stanovila na 1,1 milióna eur. Vyhlásenie obchodnej verejnej súťaže (OVS) odobrili mestskí poslanci na svojom poslednom rokovaní. V zmysle schváleného nového doplnku k územnému plánu tam namiesto škôlky môže byť len individuálna bytová výstavba.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Jazdecký klub vo Vrakúni, okres Dunajská Streda organizoval 7. septembra 2024 VIII. Putovný pohár vo westernovom jazdení. Na snímke najmladší jazdec 6-ročný Áron Egi

Autor: TASR-Edmund Örzsik

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali