Web Realu nezvládol nápor po oznámení dohody s Mbappem

❚❚

Madrid 4. júna 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Sarah Meyssonnier)

 

Oznámenie o príchode francúzskeho futbalistu Kyliana Mbappeho do Realu Madrid spôsobilo kolaps klubového webu španielskeho giganta. Jeho online návštevnosť po oznámení dlho očakávaného prestupu prudko narástla a niekoľko dlhých minút bol mimo prevádzky. Neskôr sa ho podarilo opäť spojazdniť

Kylian Mbappe
Na snímke francúzsky futbalista Kylian Mbappe

Klub najskôr potvrdil skompletizovanie dohody v pondelok na sociálnych sieťach. Dvadsaťpäťročný útočník podpísal so španielskym šampiónom a čerstvým víťazom Ligy majstrov zmluvu do 30. júna 2029. Fanúšikovia v snahe získať viac informácií nárazovo zahltili web, ten to nevydržal.

.

“Krach webu nám má predznamenať, ako ostatné tímy v La Lige stroskotajú po Mbappeho podpise do Realu,” napísal v diskusii jeden z fanúšikov.

Francúzsky útočník sa rozhodol prestúpiť na Santiago Bernabeu už vo februári, ale verejne to odmietal potvrdiť. So svojím predchádzajúcim tímom Parížom St. Germain sa oficiálne rozlúčil na začiatku mája. Šesťkrát s ním vyhral Ligue 1 a štyrikrát Francúzsky pohár. K svojmu novému zamestnávateľovi sa pripojí po blížiacich sa ME v Nemecku.

.

 

Prečítajte si tiež:

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

14:29

Dagestan, najjužnejšia autonómna republika Ruskej federácie, vyzvala na tvrdšie opatrenia proti ťažbe kryptomien, ktorá podľa miestnych predstaviteľov spôsobujú výpadky elektriny. “Baníci” sa však snažia obísť zákon budovaním zariadení pod zemou. TASR o tom informuje na základe správy Reuters.

Ťažba digitálnych mincí sa v uplynulých rokoch dostala pod drobnohľad na celom svete. Výpočtová sila potrebná na vyriešenie zložitých matematických operácií si vyžaduje totiž špecializovaný hardvér, ktorý funguje nepretržite a má veľkú spotrebu elektriny.

14:27

Česká polícia po smrti vodcu libanonského hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha preventívne zvýšila ochranu židovských budov, píše TASR podľa spravodajského webu Novinky.cz.

“Národná centrála proti terorizmu, extrémizmu a kybernetickej kriminalite prostredníctvom národného kontaktného bodu pre terorizmus teraz v spolupráci so zahraničnými partnermi a našimi spravodajskými službami analyzuje potenciálne riziká pre územie Českej republiky,” uviedla polícia na sociálnej sieti X.

14:07

Pápež František v sobotu prisľúbil “všetku možnú pomoc” obetiam sexuálneho zneužívania páchaného katolíckymi duchovnými. Pápež to vyhlásil po osobnom stretnutí s obeťami zneužívania v rámci druhého dňa svojej návštevy Belgicka, píše TASR podľa agentúry AP.

Belgicko je po Luxembursku druhou zastávkou v rámci 46. apoštolskej cesty 87-ročného pontifika.

Pápež obetiam sexuálneho zneužívania prisľúbil všetku možnú pomoc
Na snímke pápež František počas stretnutia s biskupmi, diakonmi a rehoľníkmi v bazilike v belgickom Koekelbergu
13:10

Ozbrojené sily (OS SR) sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR. Na oslavách Dňa ozbrojených síl v Brezovej pod Bradlom to v sobotu uviedol prezident a hlavný veliteľ OS SR Peter Pellegrini.

11:09

Viac ako polovica mladých ľudí (57 %) na Slovensku vie, že peniaze sa časom znehodnocujú, ale len necelá pätina (18 %) vie, ako sa proti tomu chrániť. Polovica (54 %) tiež považuje investovanie za zaujímavú tému, ale len 28 % z nich skutočne rozumie, čo investovanie znamená. Vyplýva to z aktuálneho prieskumu správcovskej spoločnosti Amundi v spolupráci s výskumnou agentúrou STEM/MARK z augusta tohto roka, ktorý sa zameral na finančnú gramotnosť mladých vo veku 12 až 16 rokov.

11:06

Vzhľadom na drastické škrty v sociálnych programoch a slabé hospodárstvo sa chudoba v Argentíne naďalej zvyšuje. V prvej polovici tohto roka žilo pod hranicou chudoby 52,9 % obyvateľov juhoamerickej krajiny, zatiaľ čo v druhej polovici minulého roka to bolo 41,7 %. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters, ktorá sa odvolala na údaje argentínskeho štatistického úradu.

10:18

Izraelská armáda v sobotu oznámila, že pri piatkovom útoku na južné predmestie Bejrútu zabila vodcu hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha. Informuje o tom TASR s odvolaním na správy agentúr Reuters, AFP a AP.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke budova Národného českého a slovenského múzea a knižnice v Cedar Rapids v štáte Iowa v USA

Autor: TASR - Jaroslav Bublinec

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marián Tkáč

René Pavlík

Ivan Štubňa

Andrej Sablič

Milan Šupa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali