Vstupenky na septembrové futbalové zápasy SR sa vypredali za 38 minút

❚❚

Bratislava 27. júna 2023 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)

 

Vstupenky na septembrové kvalifikačné futbalové zápasy ME 2024 SR – Portugalsko (8.9.) a SR – Lichtenštajnsko (11.9.) sa vypredali počas 38 minút. Už pred oficiálnym začiatkom predaja (11.00) bolo na stránke spoločnosti predávajúcej vstupenky aktívnych približne 14.000 používateľov, ktorý sa neskôr ešte zvýšil. Na svojom webe o tom informoval Slovenský futbalový zväz (SFZ)

slovenskí futbalisti
Na snímke slovenskí futbalisti

Do voľného predaja išlo 12.630 vstupeniek na bratislavské duely, ktoré sa vypredali do 11:38, záujem o ne bol mnohonásobne vyšší a z tohto dôvodu nebolo možné ani uspokojiť všetkých záujemcov. Na zvyšnú kapacitu vstupeniek majú opcie Portugalská futbalová asociácia, UEFA a na oba zápasy partneri SFZ ako aj regionálne a oblastné futbalové zväzy. Blokované sektory v spodnom ovále, ako aj nevyužité vstupenky z partnerských opcií, budú uvoľnené do online predaja v druhej polovici augusta. SFZ bude o tejto skutočnosti vopred informovať.

.

Oba septembrové zápasy budú vedené v osobitnom režime, vstupenky predávajú výhradne na meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu každého držiteľa vstupenky bez ohľadu na sektor. Zmena držiteľa vstupenky nebude možná.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

09:05

Ruský tenista Alibek Kachmazov sa prebojoval do semifinále dvojhry na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. V pozícii kvalifikanta zdolal tretieho nasadeného Nicolasa Jarryho 6:3, 6:4. Čiľan predtým vyradil slovenského tenistu Lukáša Kleina.

08:52

Pri výbuchu v uhoľnej bani na východe Iránu zahynulo najmenej 30 ľudí a ďalších 17 utrpelo zranenia, informovali v nedeľu tamojšie médiá.

08:39

Proiránske hnutie Hizballáh v nedeľu spustilo na Izrael po sérii tohtotýždňových útokoch v Bejrúte masívnu ofenzívu. Z územia Libanonu bolo podľa izraelskej armády vypálených viac než 100 rakiet, pričom cieľom bol aj vojenský priemyselný komplex v severnom meste Haifa.

08:09

Člen marxistickej strany (JVP) Anura Kumara Dissanayake podľa prvých predbežných výsledkov vedie v prezidentských voľbách na Srí Lanke. Politikovi však stále chýba niekoľko percent na to, aby sa mohol stať novou hlavou štátu.

08:08

Ruský prezident Vladimir Putin žartoval o podpore pre demokratickú kandidátku Kamalu Harrisovú v amerických prezidentských voľbách. Vyhlásil to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov v rozhovore pre Sky News Arabia

08:08

Predstavitelia Austrálie, Indie, Japonska a Spojených štátov prijali bezpečnostné opatrenia v Indickom oceáne na summite lídrov štvorstranného bezpečnostného dialógu (QUAD) v americkom meste Wilmington.

08:07

Izraelské sily vtrhli do kancelárie katarskej televízie Al-Džazíra v Predjordánsku a vydali vojenský rozkaz na jej zatvorenie na 45 dní. Televízia o tom informovala v nedeľu ráno.

08:06

Hnutie ANO zvíťazilo v desiatich z 13 českých krajov, v ktorých sa v piatok a v sobotu konali krajské voľby. Celkovo tak získalo 292 mandátov. TASR o tom informuje po kompletnom sčítaní hlasov na základe údajov Českého štatistického úradu a spravodajského portálu Novinky.cz.

08:05

Do ekonomickej obnovy Ukrajiny po skončení vojny s Ruskom sa zatiaľ prihlásilo viac ako 3000 poľských firiem. Pre agentúru PAP to povedal Pawel Kowal, splnomocnenec poľskej vlády pre obnovu Ukrajiny

08:03

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v sobotu vymenoval novú vládu premiéra Michela Barniera a jej cieľom bude dosiahnuť rovnováhu medzi centristami a pravicou.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Pohľad na historickú časť Bratislavy

Autor: TASR-Pavel Neubauer

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Marek Brna

Marián Tkáč

Branislav Čech

Erik Majercak

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali