VfB Stuttgart – TSG 1899 Hoffenheim 1:1 v 6. kole Bundesligy

❚❚

Berlín 7. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Michael Probst)

 

Futbalisti Bayernu Mníchov si v nemeckej Bundeslige pripísali druhý nerozhodný výsledok za sebou. V nedeľnom súboji 6. kola remizovali na ihrisku Frankfurtu 3:3, keď vyrovnávajúci gól inkasovali v nadstavenom čase. Postaral sa o to dvojgólový egyptský útočník Omar Marmoush

Eintracht Frankfurt– Bayern Mníchov
Hráč Frankfurtu Omar Marmoush (uprostred) oslavuje po tom, ako strelil tretí gól vo futbalovom zápase nemeckej Bundesligy Eintracht Frankfurt – Bayern Mníchov vo Frankfurte 6. októbra 2024

V drese Frankfurtu skóroval aj Hugo Ekitike, za Bayern si góly pripísali Kim Min-Jae, Dayot Upamecano a Michael Olise. Bavorský klub zostal na čele tabuľky už iba o skóre pred Lipskom, ktoré vyhralo v nedeľu na ihrisku Heidenheimu 1:0. Rozhodol o tom v 59. minúte belgický útočník Lois Openda. Jeho tím je v novom ligovom ročníku rovnako ako Bayern stále bez prehry. Frankfurt je tretí o bod za vedúcou dvojicou.

.

Stuttgart remizoval doma s Hoffenheimom 1:1. Aspoň bod zachránil v desiatej minúte nadstaveného času striedajúci Ermedin Demirovič, keď dopravil do siete loptu po svojom nepremenenom pokutovom kope.

Bundesliga – 6. kolo:
1. FC Heidenheim – RB Lipsko 0:1 (0:0)
Gól: 59. Openda

.

Eintracht Frankfurt – Bayern Mníchov 3:3 (2:2)
Góly: 22. a 90.+4 Marmoush, 35. Ekitike – 15. Kim Min-Jae, 38. Upamecano, 53. Olise

VfB Stuttgart – TSG 1899 Hoffenheim 1:1 (0:1)
Góly: 90.+10 Demirovič – 45. Gendrey

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

09:32

Bývalá taiwanská prezidentka Cchaj Jing-wen navštívi v októbri Českú republiku, kde vystúpi na medzinárodnej konferencii Forum 2000 v Prahe. Uvádzajú to tri nemenované zdroje oboznámené so situáciou.

09:30

Izraelský prezident Jicchak Herzog pri príležitosti prvého výročia útoku palestínskych militantov na Izrael uviedol, že svet musí v záujme dosiahnutia mieru podporovať Izrael. 

09:14

Ruskí regionálni politici sa už niekoľko dní predbiehajú v tom, kto originálnejším spôsobom zagratuluje prezidentovi Vladimirovi Putinovi k jeho 72. narodeninám. Tento deň pritom strávi výkonom povinností vyplývajúcich z jeho úradu.

09:01

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že protivzdušná obrana krajiny zničila celkovo 21 ukrajinských dronov. 

08:09

Starostu mexického mesta Chilpancingo Alejandra Arcosa zavraždili len niekoľko dní po tom, čo sa ujal úradu, uviedli tamojší predstavitelia.

08:02

Šéf Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov Filippo Grandi uviedol, že vzdušné útoky v Libanone predstavovali porušenie medzinárodného humanitárneho práva v dôsledku zasiahnutia civilnej infraštruktúry a civilných obetí na životoch. Grandi to uviedol v súvislosti s bombardovaním Libanonu Izraelom.

07:50

Palestínske militantné hnutie Hamas plánovalo spustiť raketový útok na Izrael, tvrdí izraelská armáda, ktorá dodáva, že tieto plány boli zmarené.

06:56

Americké ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že vojenský tlak môže umožniť diplomaciu, súčasne však môže aj viesť k rizikám. Reagovalo tak na rozsiahle útoky izraelskej armády na ciele hnutia Hizballáh v Libanone. V tejto súvislosti vyjadrilo nesúhlas s útokmi na civilnú infraštruktúru.

06:54

Izraelský prezident Jicchak Herzog si v kibuci Reim pripomenul výročie útoku palestínskeho hnutia Hamas na Izrael. 

06:53

Izrael zaútočil na nákladné vozidlá prevážajúce zdravotnícky a humanitárny materiál v sýrskom meste Homs, uviedlo Sýrske pozorovateľské centrum pre ľudské práva a sýrska štátna tlačová agentúra. Dodali, že pri útoku utrpeli zranenia traja humanitárni pracovníci a došlo aj k materiálnym škodám.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke nadšenci lietajúcich šarkanov počas podujatia Šarkaniáda na lúke pod Jedľovinou vo Varíne

Autor: FOTO TASR-Erika Ďurčová

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali