Tréner ten Hag skončil v Manchestri United

❚❚

Manchester 28. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Kirsty Wigglesworth)

 

Erik ten Hag skončil vo funkcii hlavného trénera futbalistov Manchestru United. Tím dočasne povedie bývalý kanonier “červených diablov” Ruud van Nistelrooy. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke

Erik Ten Hag
Na snímke Erik Ten Hag

Vedenie klubu sa rozhodlo pre tento krok po nedeľňajšej prehre na ihrisku West Hamu 1:2 v 9. kole Premier League. United v nej figurujú až na 14. mieste. V doterajších zápasoch nazbierali 11 bodov za tri víťazstvá a dve remízy. Tímu sa príliš nedarí ani v skupinovej fáze Európskej ligy, v ktorej má po troch zápasoch tri body za remízy s Twente Enschede, FC Porto a Fenerbahce Istanbul.

.

Ten Hag predĺžil zmluvu s klubom po víťazstve nad Manchestrom City vo finále FA Cupu, hoci v Premier League s ním obsadil až ôsme miesto. Pri tíme pôsobil od apríla 2022, keď nahradil Ralfa Rangnicka.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

16:58

Opozičné strany v Gruzínsku v pondelok oznámil bojkot nového parlamentu, ktorý vzišiel zo sobotňajších volieb. Informovala o tom rozhlasová stanica Echo Kavkaza.

16:31

Sociálna sieť X pozastavila v pondelok účet, ktorý zverejňoval v mene iránskeho najvyššieho duchovného vodcu ajatolláha Alího Chameneího správy v hebrejčine.

16:30

Prozápadná gruzínska prezidentka Salome Zurabišviliová v pondelok v rozhovore pre francúzsku agentúru AFP uviedla, že v parlamentných voľbách, ktorých výsledky opozícia neuznala, došlo k “sofistikovaným” podvodom.

16:12

Známy britský kuchár Jamie Oliver žiada fanúšikov o pomoc pri pátraní po ukradnutých 22 tonách cheddaru za takmer 360.000 eur.

15:53

Moldavská prezidentka Maia Sanduová v pondelok vyjadrila podporu tej časti Gruzíncov, ktorí vidia budúcnosť svojej krajiny v Európe. “Moldavsko stojí pri všetkých Gruzíncoch bojujúcich za slobodu, demokraciu a európsku budúcnosť,” napísala Sanduová na sieti X po rozhovore s gruzínskou prezidentkou Salome Zurabišviliovou.

15:28

Známy francúzsky herec Timothée Chalamet neohlásene navštívil súťaž svojich dvojníkov v New Yorku. Zhromaždenie stoviek ľudí však rozpustila polícia, organizátorov pokutovala a jednu osobu zatkla.

15:27

Gruzínska prezidentka Salome Zurabišviliová v pondelok vyhlásila, že pri víkendových parlamentných voľbách sa v Gruzínsku uplatnila “metodika ruského typu” a opätovne spochybnila drvivé víťazstvo vládnej strany Gruzínsky sen.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na leteckej snímke hrad Brekov (Brekovský hrad), zrúcanina hradu z 13. storočia, sa týči nad obcou Brekov v okrese Humenné

Autor: TASR-Milan Kapusta

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

Gustáv Murín

Marián Tkáč

Pavel Jacz

Erik Majercak

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali