Takto plazivo cez transgenderizmus dôjde k akceptácii pedofílie: Keď sa dieťa môže rozhodnúť pre zmenu pohlavia, prečo nie aj pre sex?

Takto plazivo cez transgenderizmus dôjde k akceptácii pedofílie: Keď sa dieťa môže rozhodnúť pre zmenu pohlavia, prečo nie aj pre sex?

Rím 5. septembra 2019 (HSP/Foto: Internet)

 

Rímsko-katolícky etik a moralista, Benjamin Wiker, varuje, že otázkou už nie je, či bude nátlak pre schválenie pedofílie, ale kedy a ako nastane

Na snímke 11-ročný Desmond Napoles, ktorého matka od batoľaťa vychovávala “rodovo neutrálne” a ešte v predškolskom veku predstavila gay komunite, ktorú svojimi kostýmami zabával. Chlapec sa v súčasnosti definuje ako transgender a dokonca založil na webe zoznamku pre ostatné “transgender deti”, priestor, v ktorom môžu podľa neho “bezpečne rásť”

Pedofília bola akceptovaná v Starovekom Grécku a Ríme. Jediný dôvod, prečo je dnes nezákonná je, že kresťania evanjelizovali dekadentnú Rímsku ríšu a konvertovaným dali jasne najavo, že sex s deťmi je „cesta smrti“ a nie „cesta života“. Toto sú slová z „Didaché“, starokresťanského diela – manuálu pre pohanov, ktorí konvertovali na kresťanstvo, ktoré nariaďuje: „Neskazíte chlapcov.“

Reklama

Pedofília nebola jedným pohanským praktizovaním, ktoré kresťanstvo zavrhlo. Rimania taktiež akceptovali antikoncepciu, umelý potrat, zabitie dieťaťa po narodení, homosexualitu, manželstvo páru rovnakého pohlavia, transgenderizmus, sex pred a mimo manželstva, pornografiu, beštialitu, sexuálne konkubíny a sex s otrokmi akéhokoľvek pohlavia, veku, vrátane detí.

Tento zoznam by mal u čitateľov spôsobiť zimomriavky. Keďže naša vlastná kultúra sa stáva vysoko anti-kresťanská, takmer každá zo spomínaných praktík sa znova objavuje a postupne nadobúda spoločenskú i zákonnú toleranciu. Nakoľko anti-kresťanská kampaň naberá na sile, možno sa domnievať, že zvyšok praktík dostane v najbližšom období „zelenú“ (ak teda znovu nezasiahne kresťanská evanjelizácia).

Reklama

Homosexuálna agenda bola akceptovaná vďaka tomu, že sa dištancovala od pedofílie tvrdiac, že neexistuje žiadna spojitosť medzi homosexuálnymi túžbami a pedofilnými túžbami. Táto záruka bola nevyhnutná, keďže pedofília je ešte stále považovaná za ohavný čin. Avšak, spojenie medzi homosexualitou a pedofíliou bolo známe už v Starovekom Grécku a Ríme, kedy chlapci vo vekoch 12 až 18 boli objektami túžob postarších gréckych a rímskych mužov.

Napriek zapieraniu tohto prepojenia sa hnutia za akceptovanie pedofílie, snažili kráčať rovnakou cestou po úspechu hnutia za homosexualitu. Boli tu pro-pedofilné aktivistické skupiny ako Pedophile Information Exchange, ktoré začalo v roku 1974 a rozpustené bolo v 1984 a North American Man/Boy Love Association, ktoré vzniklo v 1978. Pro-pedofilní obhajcovia sa pokúšali vymazať pedofíliu zo zoznamu psychických chorôb tak, ako sa to podarilo homosexuálom.

V Spojenom kráľovstve advokátska skupina National Council for Civil Liberties sa spojila s Pedophile Information Exchange (Výmena informácií o pedofílii), aby pretlačili názor, že dieťaťu, ktoré dobrovoľne súhlasí so sexom s dospelým, tým nie je nijako ublížené.

Ďalej sú tu psychológovia Glenn Wilson a David Cox, spoluautori knihy „The Child-Lovers: A Study of Paedophiles in Society“ (Milovníci Detí: Štúdia Pedofilov v Spoločnosti), ktorá pretláča názor, že väčšina pedofilov nie sú nebezpeční, ale milí a rozumní.

V 70 rokoch 20. storočia, homosexuálni advokáti skutočne tlačili na Americkú Psychiatrickú Asociáciu, aby homosexualitu dali na zoznam zdravých sexuálnych orientácií. V roku 2013 sa Asociácia pokúšala o to isté, ale tentoraz už s pedofíliou. Boli však prichytení a na podnet obrovskej negatívnej reakcii a protestom museli pedofíliu ponechať na zozname psychických chorôb. Samozrejme, liberálni novinári sa tento podnet zo strany Asociácie snažili obmäkčiť.

Reklama

 

Ako transgenderizmus s pedofíliou súvisí? Veľmi úzko

Pretláčanie akceptácie pedofílie sa teda muselo vydať inou cestou. A tou je transgenderizmus. Táto psychická choroba, ktorá už bola v spoločnosti akceptovaná, bola vo viacerých krajinách USA (napr. Kalifornia) pretlačená aj do školských a dokonca aj predškolských osnov. V osnovách učia deti, že je čisto na nich, aké pohlavie si vyberú a majú intenzívne premýšľať nad vzrušujúcou možnosťou sa na toto pohlavie zmeniť. A transsexuálni aktivisti nehovoria o zmene oblečenia alebo maľovania sa, ale o doslovnom pretvorení dieťaťa na transsexuála, hoci aj proti vôli rodičov.

Taktika spočíva v tom, že dieťaťu, ktoré sa chce stať opačným pohlavím a spoločnosť a ich rodičia so zmenou nesúhlasia, sa nanúti pocit, že mu hrozí nebezpečenstvo samovraždy. Vtedy nastúpia sociálni pracovníci, ktorí takéto dieťa vezmú a podhodia transsexuálnym aktivistom a medicínskej klinike, ktorá sa špecializuje na “transformovanie“.

Transformovanie sa skladá zo 4 bodov.

Reklama

1. Povzbudiť dieťa, aby nosilo oblečenie opačného pohlavia a aby si zvolilo meno, prislúchajúce opačnému pohlaviu. Podľa transsexuálnych aktivistov by sa malo toto uskutočniť vo veku 2 rokov.

2. Deti by mali začať brávať tabletky na blokáciu puberty, aby sa tak zabránilo prirodzenému pubertálnemu vývoju dieťaťa.

3. Dieťaťu sa podá veľké množstvo hormónov opačného pohlavia.

4. Chirurgické odstránenie a “výmena” vonkajších pohlavných orgánov.

Aktivisti sa týmto spôsobom snažia nadobudnúť dojem, že i malé dieťa je schopné rozhodnúť sa, čím chce byť, akým spôsobom sa tým stať, čo všetko to obnáša, pochopiť riziká a pod. a to všetko predtým, než dovŕši dospelosť.

Ak sa toto všetko podporí zákonom, príjme v rámci spoločnosti ako niečo normálne, v médiách to bude presadzované na titulných stranách, podporované psychiatrami a psychológmi, kto potom zastaví pedofíliu od toho, aby bola rovnako prijatá? Aktivisti budú klásť otázky typu: „Ako môže niekto tvrdiť, že dieťa má právo vybrať si pohlavie, ale nemá právo vybrať si sex s dospelým?“ Týmto spôsobom transgenderizmus definitívne otvorí bránu pedofílii.

Dokážeme to ale zastaviť? Kresťania musia znovu morálne evanjelizovať našu kultúru a medzi tým, musí spoločnosť spraviť niečo, čím šírenie transgenderzimu zastaví.

Benjamin Wilker, rímsko-katolícky moralista

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

14:12

Grécki armádni pyrotechnici zneškodnili dovedna 314 bômb z obdobia druhej svetovej vojny, ktoré našli v podzemnom sklade na starom aténskom letisku zatvorenom už od roku 2001.

14:09

Maďarsko sa pripravuje v druhej polovici tohto roka na skutočné stredoeurópske predsedníctvo v Rade EÚ. Podľa agentúry MTI to povedal v piatok šéf maďarskej diplomacie Péter Szijjártó na spoločnej tlačovej konferencii s českým ministrom zahraničných vecí Janom Lipavským.

Lipavský  Szijjártó
Na snímke český minister zahraničných vecí Jan Lipavský (vľavo) a maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó
14:07

Európska komisia (EK) v piatok oznámila, že vzhľadom na zhoršujúcu sa humanitárnu krízu v Pásme Gazy zvyšuje svoje financovanie na podporu Palestínčanov postihnutých prebiehajúcou vojnou medzi Izraelom a palestínskym radikálnym hnutím Hamas.

13:55

Rast peňažnej zásoby v eurozóne sa v marci výrazne zrýchlil, pričom dosiahol najvyššie tempo za takmer rok. Okrem toho sa zrýchlilo aj tempo rastu úverov súkromnému sektoru, aj keď zrýchlenie bolo iba mierne, pričom ho podporili najmä pôžičky pre firemný sektor. Naopak, rast úverov domácnostiam sa v porovnaní s vývojom vo februári mierne spomalil. Uviedla to v piatok Európska centrálna banka (ECB).

13:38

Výjazd a vjazd na rýchlostnej ceste R1 v Banskej Bystrici v smere na Brezno v piatok od 19.00 h úplne uzavrú. Dôvodom je obnova asfaltového krytu vozovky. Na dopravné obmedzenie upozorňuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

13:37

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) bude v máji a júni pokračovať v pravidelnej údržbe a servise tunelov po Slovensku. V nasledujúcich týždňoch čaká údržba tunely Šibenik, Svrčinovec, Poľana, Žilina, Ovčiarsko, Bôrik, Branisko, Považský Chlmec a podjazd Lučivná. V čase údržby budú tunely uzavreté a doprava bude presmerovaná na súbežné cestné komunikácie. NDS o tom informovala v piatok.

13:36

V roku 2023 ukončil Najvyšší kontrolný úrad (NKÚ) SR 35 kontrolných akcií v 135 subjektoch, ktorým adresoval 227 odporúčaní na zlepšenie stavu a riešenie nedostatkov. Výsledky kontrol sú alarmujúce a Slovensku chýba strategické smerovanie, uviedol v piatok NKÚ v zverejnenej správe o kontrolnej činnosti, ktorú predložil do Národnej rady SR.

13:35

Informácie o príjemcoch cezhraničných platieb zbiera finančná správa (FS) do konca apríla. Potrebné údaje musia zaslať poskytovatelia platobných služieb cez formulár FS. V piatok to pripomenula Drahomíra Adamčíková z Finančnej správy SR.

13:35

Sociálna posisťovňa (SP) oznámi schválenie poskytnutia úľavy z odvodov oprávneným potravinárskym firmám do konca apríla. Oznámil to hovorca SP Martin Kontúr. Po schválení štátnej pomoci tak zamestnávateľ – potravinár podľa neho zaplatí za apríl znížené poistné.

13:34

Vláda pripravuje nové, progresívnejšie sadzby zdanenia príjmov fyzických osôb. Vyššie zdanenie bude však znamenať trestanie úspešných ľudí. Uviedol to predseda opozičnej strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling za účasti poslanca Národnej rady SR Mariána Viskupiča s odvolaním sa na Program stability SR na roky 2024 až 2027, ktorý bol schválený vládou. Podľa Viskupiča by najvyššie zdanenie fyzických osôb malo v SR dosiahnuť úroveň až 32 %.

13:16

Čína označila v piatok tvrdenia, že v Nemecku pôsobia čínski špióni, za “číry výmysel”.

Nemecká veľvyslankyňa v Pekingu vo štvrtok uviedla, že si ju predvolali čínske úrady v spojitosti so zadržaním štyroch Nemcov podozrivých zo špionáže pre Čínu.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali