“Trans“ syn Elona Muska je len jedným z prípadov genderového kultu, ktorý rozdeľuje rodiny

❚❚

Bratislava 31. júla 2024 (HSP/ Life Site News / Daily Mail/ Foto:TASR/AP-Susan Walsh)

 

Minulý týždeň sa miliardár Elon Musk v rozhovore so psychológom Jordanom Petersonom podelil o to, že bol “podvedený”, aby podpisom schválil liečbu blokátormi puberty pre svojho syna Xaviera. Life Site News však varuje : Na celom svete sa hromadia správy ktoré potvrdzujú, že čoraz viac rodičov prichádza o svoje deti v prospech transrodových ideológií

Elon Musk
Na archívnej snímke z 9. marca 2020 generálny riaditeľ spoločností Tesla a SpaceX Elon Musk

Elon Musk 16. júla zdieľal príspevok na X , v ktorom upozornil, že kalifornský guvernér Gavin Newsom práve podpísal zákon, ktorý zakazuje verejným školám informovať rodičov, ak sa ich deti cítia zmätené vo svojom tele, nesúhlasia so svojím pohlavím a chcú podstúpiť tranzíciu, teda prechod zo ženského na mužské pohlavie, alebo naopak.

.

 

„Štát Kalifornia vám zoberie deti,“ varoval Musk na X.

Pod Muskovým príspevkom sa hneď spustila búrlivá diskusia a miliardár bol okamžite označený za klamára, niektorí dokonca písali, že medzi ľuďmi šíri strach. Reagoval na neho dokonca aj samotný guvernér Newsom.

.

Odvtedy sa ukázalo, že otázka rodovej ideológie je pre Muska hlboko osobná – v rozhovore Jordanovi Petersonovi povedal, že bol “v podstate podvedený“, aby podpísal blokátory puberty pre jedného zo svojich starších synov, Xaviera, dnes už Vivian. Spomínal na to, že tušenie, že jeho syn bude homosexuál, mal už od jeho útleho detstva „Bolo mi to jasné, že keď mal asi 4 roky a hovoril mi, čo si mám obliecť, pričom používal výrazy ako ‘famózne‘. Xavier mal tiež rád muzikály a divadlo. To však z neho nerobí dievča,“ dodal Musk.

„Moje dieťa zabil woke mind vírus,“ povedal Musk v emotívnom rozhovore s Petersonom. Musk ďalej prezradil, že táto skúsenosť so synom Xavierom mu otvorila oči.

 

Je však dôležité poznamenať, že Musk, žiaľ, nepreháňa.

Life Site uvádza, že v Spojených štátoch sú deti v skutočnosti odoberané z domovov svojich rodičov po tom, čo boli vtiahnuté do genderového kultu – alebo ako to nazýva Musk, nakazené „vírusom prebudenej mysle“.

Denník Daily Mail 26. júla informoval, že istá rodina vojakov z povolania prišla o opatrovníctvo svojho 16.-ročného autistického syna po tom, čo ho odmietla, doslova, “premeniť“. Rodina uviedla, že ich syn netúžil stať sa dievčaťom, až kým nebol “ v roku 2021 po trpkom rozchode s priateľkou“ hospitalizovaný pre pokus o samovraždu.

.

Rodičia pre denník Daily Mail priznali, že návšteva nemocnice bola osudná. Personál detskej národnej nemocnice rodičom chlapca povedal, že ich syn chce byť dievčaťom a že odteraz používa ženské zámená.

Rodičia, Afroameričania, obaja vojenskí veteráni z okresu Prince George v štáte Maryland, v rozhovore uviedli, že chlapec bol kvôli svojmu autizmu veľmi “vnímavý“. Tvrdili, že nemocnica začala “plnohodnotnú transgender kampaň na premenu tohto dieťaťa“ a personál začal “mentálne-programovanie“ vrátane toho, že ich syna “nútili písať listy svojim priateľom, v ktorých sa zriekal svojej predchádzajúcej mužskej identity“.

Detská národná nemocnica použila zásady pre prípad mimoriadneho stavu, aby chlapca držala 41 dní na jednom zo svojich oddelení. Následne personál nemocnice nahlásil jeho rodičov útvaru na ochranu detí. Chlapca premiestnili do pestúnskej starostlivosti, kde odvtedy žije.

 

Žaloba

Rodičia teraz žalujú nemocnicu – a museli kvôli tomu predať svoju firmu a štvorizbový rodinný dom. „Bolo to zničujúce. Odčerpalo to toľko peňazí, že už nemáme žiadne,“ povedal otec pre denník Daily Mail.

.

„Zmenilo to celý náš spôsob života, stratili sme dieťa a potom sme prišli aj o peniaze,“ uviedli rodičia. Rodina žiada odškodné až do výšky 100 miliónov dolárov a náhradu trov konania.

Rodičia sú presvedčení, že ich syn – teraz už 19-ročný – žije s Lavenderom Kelleyom, “kaplánom nemocnice v D. C., ktorý nie je genderovo vyhranený “ a je transrodovým aktivistom, ktorý vyhlásil, že podporuje transformáciu detí bez súhlasu ich rodičov.

V žalobe dodávajú, že odkedy bol mladík odobratý zo starostlivosti rodičov, objavuje sa na v provokatívnych a sexuálne vyzývavých pózach v snímkach na sociálnej sieti Instagram. Nie je jasné, či 19-ročný mladík podstúpil nejaké zákroky na zmenu pohlavia, ako sú napríklad feminizačné hormóny alebo operácia na zmenu pohlavia.

Žaloba podaná na okresnom súde v Marylande obviňuje Detskú národnú nemocnicu z „ôsmich bodov vrátane nedbanlivosti, spôsobenia úmyselného emocionálneho utrpenia a diskriminácie niekoho na základe jeho náboženstva“. Rodičia žiadajú o súdny proces pred porotou.

 

Európa

V súčasnosti sa odohráva mnoho takýchto prípadov, niektoré aj v Európe. Začiatkom mesiaca informovala organizácia Alliance Defending Freedom International, že dospievajúce dievča bolo viac ako rok odlúčené od svojich rodičov, ktorí žijú v Ženeve vo Švajčiarsku, a to z rovnakého dôvodu – nesúhlasili s tým, aby podstúpila zmenu pohlavia.

„Prípad, ktorý sa v súčasnosti odohráva na švajčiarskych súdoch, sa sústreďuje na rodičov, ktorí reagovali na psychické problémy svojej dcéry, ktorá vyjadrila zmätenosť nad svojím pohlavím tak, že jej poskytli starostlivosť a podporu vrátane adekvátnej psychiatrickej starostlivosti, “ uviedla ADF.

V obave, že ich dcéra je tlačená do unáhlených a potenciálne nezvratných rozhodnutí, odmietli liečiť ju “blokátormi puberty“ a výslovne odmietli pokus školy o jej „sociálnu transformáciu“. Škola v tejto veci nerešpektovala výslovnú požiadavku rodičov.

Za to, že sa snažili chrániť zdravie a blaho svojej dcéry, teraz čelia právnemu sporu o svoje základné rodičovské práva – starať sa o svoje dieťa, ktoré je v štátnom zariadení nabádané k nebezpečným lekárskym zásahom na “prechod“.

Z bezpečnostných dôvodov a v záujme ochrany svojich detí rodičia vystupujú anonymne. Otec povedal: „Tento príbeh je naozaj nočná mora. Švajčiarske orgány nám vzali naše dieťa, našu dcéru, ktorá má 16 rokov,“ povedal.

.

„Moja dcéra teraz žije v štátnom zariadení. Náš prístup k nej reguluje vláda,“ uviedli rodičia

„Nemôžem uveriť, že žijeme v spoločnosti, kde vám môžu vziať dieťa len preto, že sa ho snažíte chrániť,“ dodali.
„Chceme, aby sa naša dcéra vrátila domov. Milujeme ju a chýba nám,“ prosila matka dievčaťa.

Práve takéto príbehy – ako aj skúsenosti na vlastnej koži- spôsobili, že Elon Musk sa rozhodol stiahnuť sa z Kalifornie. Vyjadril sa, že Kalifornia je pre rodiny nebezpečné miesto.

Musí to byť zvláštny druh pekla, keď vám z domu odoberú dieťa, pretože nesúhlasíte s tým, aby podstúpilo zmenu pohlavia. Vedieť, že vaše dieťa pravdepodobne podstúpi “liečbu“, ktorá nenávratne poškodí jeho telo… A zároveň vám vláda, ktorá vás označila za trýzniteľa vlastných detí, bráni zastaviť toto jeho nenávratné poškodenie… To je dosť na to, aby sa normálny človek zbláznil.

 

.

Prečítajte si tiež :

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

20:10

Ceny ropy zaznamenali vo štvrtok rast takmer o dve %, pričom cena Brentu prekročila 75 USD za barel (159 litrov). Náladu na trhoch ovplyvnilo výrazné zníženie úrokových sadzieb zo strany americkej centrálnej banky, čiastočne aj pokles zásob ropy v USA.

20:09

Francúzsky prezident Emmanuel Macron vo štvrtok telefonoval s politickými a vojenskými lídrami Libanonu. Vyzval ich na zdržanlivosť po sérii výbuchov pejdžrov a vysielačiek, ktoré používali členovia Hizballáhu. Elyzejský palác zároveň avizoval, že Macron plánuje zatelefonovať aj izraelskému premiérovi Benjaminovi Netanjahuovi.

19:09

Udržateľnosť cestovného ruchu a jeho infraštruktúry na Slovensku má od budúceho roka podporovať nový verejnoprávny fond. Disponovať bude sumou minimálne 20 miliónov eur ročne, ktorú mu poskytne zo svojho rozpočtu Ministerstvo cestovného ruchu a športu (MCRŠ) SR. Vyplýva to z návrhu zákona o Fonde na podporu cestovného ruchu, ktorý poslanci Národnej rady (NR) SR posunuli do druhého čítania.

19:02

Krajiny strednej Európy vrátane Slovenska, ktoré v posledných dňoch postihli povodne, budú môcť čerpať peniaze na odstraňovanie ich následkov z Fondu solidarity EÚ aj kohézneho fondu. Z kohézneho fondu je na tento účel možné využiť desať miliárd eur. Vo štvrtok to uviedla predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová po stretnutí so šéfmi vlád Poľska, SR, ČR a Rakúska v poľskom meste Vroclav.

19:01

Jeden z najvplyvnejších amerických odborových zväzov, International Brotherhood of Teamsters (IBT), prvýkrát od roku 1996 odmietol vyjadriť podporu jednému z kandidátov na post prezidenta Spojených štátov.

19:00

Obnova škôd spôsobených povodňami zaťaží český rozpočet 40 miliardami Kč (1,59 miliardy eur). Povedal to vo štvrtok po prvom rokovaní špeciálne vytvorenej pracovnej skupiny český minister financií Zbyněk Stanjura.

18:43

Predseda ruskej Štátnej dumy Viačeslav Volodin vo štvrtok vyhlásil, že ukrajinské údery na ruské územie prostredníctvom Západom dodaných rakiet by viedli k svetovej jadrovej vojne. Reagoval tak na štvrtkové uznesenie Európskeho parlamentu (EP), v ktorom europoslanci vyzvali na zrušenie obmedzení, ktoré Ukrajine bránia používať západné zbraňové systémy proti legitímnym vojenským cieľom v Rusku.

18:36

V dôsledku augustového útoku nožom v nemeckom Solingene sprísnia bezpečnostné opatrenia na Oktoberfeste. Úrady varovali návštevníkov, aby rátali s dlhšími radmi pred vstupmi, keďže po prvý raz v 189-ročnej histórii bavorského pivného festivalu použijú detektory kovov.

18:36

Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán vystúpi s prejavom v Európskom parlamente 9. októbra, aby predstavil priority aktuálneho maďarského predsedníctva v Rade Európskej únie. Pôvodne mal vystúpiť tento týždeň, avšak vzhľadom na povodňovú situáciu zrušil všetky svoje zahraničné cesty.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke si pár užíva výhľad na panorámu centra v Kuala Lumpure

Autor: TASR/AP-Vincent Thian

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marián Tkáč

Branislav Čech

Marek Brna

Erik Majercak

Milan Šupa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali