Svetoznáma speváčka prišla na svet vďaka rozhodnutiu jej rodičov nepodstúpiť potrat, teraz odkazuje ženám: „Nechajte si svoje deti!“

❚❚

Bratislava 28.augusta 2024 (HSP/ Live Action News/ Foto:Instagram @nicolescherzinger)

 

Speváčka skupiny Pussycat Dolls a hlas rozprávkovej Moany, Nicole Scherzingerová, účinkuje v pripravovanom remakeu Hriešneho tanca. Tridsaťosemročná herečka však túto úlohu takmer odmietla – kvôli svojmu postoju proti potratom, píše Live Action News

Na snímke speváčka skupiny Pussycat Dolls a príležitostná herečka Nicole Scherzingerová
Na snímke speváčka skupiny Pussycat Dolls a príležitostná herečka Nicole Scherzingerová

V klasickom filme Hriešny tanec z roku 1987 postavu Penny Johnsonovej, ktorú má v novom remakeu hrať Nicole Scherzingerová, hrala pôvodne herečka Cynthia Rhodes. Penny vo filme prežije nebezpečný nelegálny potrat.

.

V nedávnom rozhovore pre denník Daily Mail Scherzingerová prezradila dôvody svojich pro-life názorov: Ona sama totiž mohla byť potratená.

„Moja mama so mnou otehotnela, keď mala 17 rokov, a porodila ma, keď mala 18,“ priznala Scherzinger. „Ona si vybrala.“

.

 

Za svoje narodenie vďačí starým rodičom

„Jej rodičia by jej nikdy nedovolili ísť na potrat,“ povedala Scherzinger o svojej matke. „ A tak som prišla na svet ja… Preto iba chcem, viete, povzbudiť všetkých, aby si nechali svoje deti.“

Zdôraznila, že celá jej rodina je proti potratom.

„Bola som ako pobláznená.. Viete, moja rodina…. Môj otec je biskup a moja rodina je skutočne tvrdo proti potratom,“ spomína na to, čo cítila keď jej ponúkli hrať postavu Penny.

„Takže som dostala túto úlohu a takmer som ju nevzala, pretože som nechcela propagovať potraty,“ odmlčala sa a dodala : „Pretože moja postava podstúpi potrat.“

.

Nakoniec však úlohu prijala – s cieľom ovplyvniť ostatných v tejto problematike. „Ale povedala som si: Dúfam, že sa z jej správania poučia a ja budem mať na nich pozitívny vplyv!,“ uviedla.

Pri rozhodovaní sa Scherzingerová, vychovaná ako katolíčka a narodená na Havaji, poradila so svojou rodinou. Tí ju síce spočiatku od tejto úlohy odrádzali, ale zmenili názor, keď sa jej starý otec, kazateľ, modlil a rozpoznal, že prijať túto úlohu je práve “to, čo má urobiť“.

„Rozhodli sme sa, že by som možno mohla byť jej hlasom,“ povedala. „Že by som mohla vniesť trochu svetla do tejto témy bez toho, aby som niekomu bola kazateľkou,“ vysvetlila.

 

Scherzingerovej rozhodnutie je však v ostrom kontraste s inými hollywoodskymi herečkami

Začiatkom tohto roka Amy Brennemanová vo svojom rozprávaní vďačila interrupcii za to, že jej “vrátila život!“. Natasha Leggerová vyhlásila, že interrupcia je “cool“. Martha Plimptonová predviedla model “potratových“ šiat na móle pre propotratovú kampaň #ShoutYourAbortion. Sophia Bushová poradila celej Amerike, aby sa “pohla“ od potratov k otázkam, na ktorých skutočne “záleží“. A zoznam pokračuje ďalej…

.

Okrem toho, že spievala ako líderka populárnej ženskej skupiny Pussycat Dolls a nedávno požičala svoj hlas pre kreslený film Moana z dielne Disney, ktorý mimochodom zožal nesmierny úspech, sa Scherzingerová objavila aj na obrazovkách. Zahrala si napríklad v populárnom seriáli Ako som spoznal vašu matku a v niekoľkých filmoch, vrátane Mužov v čiernom 3. Súťažila aj v tanečnej súťaži Dancing with the Stars a pôsobila ako porotkyňa v speváckej súťaži The X Factor.

Hoci začiatkom marca oznámila, že sa pripojí k hereckému obsadeniu Hriešneho tanca, spoločnosť ABC, ktorá film produkuje, zatiaľ nezverejnila oficiálny dátum premiéry. Okrem Scherzingerovej sa v obsadení objavia aj zvučné mená Abigail Breslinová, Debra Messingová a Colt Prattes.

Portál Live Action dodáva : „V čase, keď sa Hollywood nadchýna potratmi, je táto americká hviezda rebelkou v boji za život.“

Prečítajte si tiež :

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

20:21

Spojené štáty neplánujú oznámiť novú politiku v súvislosti s Ukrajinou a jej žiadosťou o používanie západných ďalekonosných zbraní na útoky na ciele hlboko vo vnútrozemí Ruska. Oznámil to v piatok Biely dom.

20:20

Európska únia (EÚ) má v pláne uskutočniť hlasovanie o zavedení konečných ciel na elektrické vozidlá dovážané z Číny 25. septembra. Hlasovanie by pripravilo pôdu pre zavedenie ciel, pokiaľ kvalifikovaná väčšina 15 členských štátov, zastupujúcich 65 % populácie EÚ, nebude proti tomuto kroku. Termín hlasovania sa ešte môže zmeniť, povedali zdroje pod podmienkou zachovania anonymity.

20:19

Len málo krajín Európskej únie (EÚ) pravdepodobne dodrží termín 20. septembra na predloženie svojich plánov na zníženie dlhu Európskej komisii (EK). To by mohlo poškodiť dôveryhodnosť nových fiškálnych pravidiel bloku.

20:10

Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble si v piatkovom stretnutí 7. kola MONACObet ligy poradili s B-tímom MŠK Žilina 4:0. Po dva góly domáceho tímu dali Marek Kuzma a Filip Balaj. Zlaté Moravce majú na čele tabuľky trojbodový náskok pred druhým Liptovským Mikulášom, ktorý však odohral o zápas menej. Žilinské “béčko” kleslo na šieste miesto.

19:24

Hádzanári HK Bojnice zvíťazili v piatkovom stretnutí 3. kola Niké Handball Extraligy nad HK AGRO Topoľčany 39:15.

18:41

V Španielsku sa v piatok zišli vysokopostavení predstavitelia viacerých moslimských a európskych krajín. Diskutovali spolu o spôsoboch, ako ukončiť vojnu v Pásme Gazy a vyzvali medzinárodné spoločenstvo na vypracovanie jasného harmonogramu realizácie dvojštátneho riešenia izraelsko-palestínskeho konfliktu.

18:39

Krajiny NATO vstúpia do vojny s Ruskom, ak povolia Ukrajine používať západné zbrane s dlhým dosahom pri útokoch hlboko na ruskom území. Vyhlásil to v piatok na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN ruský veľvyslanec pri OSN Vasilij Nebenzia. Zároveň upozornil, že Rusko je jadrová veľmoc a je potrebné myslieť na dôsledky takéhoto rozhodnutia.

18:07

V Česku v okrese Beroun sa potvrdila vtáčia chrípka. Postihnutý chov bude nutné utratiť a v okolí troch kilometrov bude vyhlásené ochranné pásmo. V piatok to oznámil český minister poľnohospodárstva Marek Výborný.

18:06

Dolná komora poľského parlamentu prijala v piatok návrh zákona o reforme Ústavného súdu, ktorý podľa kritikov spolitizovala predošlá národno-konzervatívna vláda krajiny.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke záhrady v luxusnej štvrti Marina Bay v Singapure

Autor: TASR/AP-Gregorio Borgia

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Michal Durila

Marián Tkáč

Miroslav Iliaš

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali