Súťaž o naj – videopozvánku na pochod Hrdí na rodinu

❚❚

Bratislava 23. júna 2024 (HSP/Foto:Aliancia za rodinu)

 

Milí priatelia, práve mesiac nás delí od Národného pochodu Hrdí na rodinu v Bratislave, ktorý sa uskutoční  v sobotu 20. júla 2024 o 15:00 hod. na Jakubovom námestí a práve preto vyhlasujeme Súťaž o 1. najoriginálnejšiu videopozvánku, 2. najpozeranejšiu videopozvánku a 3. najkrajšiu detskú videopozvánku na Národný pochod Hrdí na rodinu! píše v svojej pozvánke Anton Chromík predsa Aliancie za rodinu

hrdi-na-rodinu-web-banner-03
Plagát

 

.

Tešíme sa na súťažiace snímky. Stačí  aj nahrávka z mobilného telefóna. Linky na zverejnené videopozvánky na Vašich sieťach nám pošlite na info@hrdinarodinu.sk. Podmienkou zaradenia do súťaže je zverejnenie videopozvánky na Vašich sociálnych sieťach a to, že na videopozvánke zaznie pozvanie slovami:

„Pozývam na Národný pochod Hrdí na rodinu do Bratislavy. Stretnime sa 20.7.2024 o pätnástej hodine na Jakubovom námestí! Ukážme spolu radosť z rodiny!“

.

Tento text môže byť nielen vyslovený, ale postačí aj napísaný vo videu alebo zverejnený pri videu v príspevku na sociálnych sieťach.

Videopozvánka môže rôznym spôsobom, ale jasne propagovať prorodinné hodnoty, prípadne v nej môžu byť použité heslá Národného pochodu Hrdí na rodinu ako je napríklad: “Manželstvo chráni deti!” “Otec a mama sú pre deti to najlepšie!”

Pri súťaži v kategórii o najpozeranejšiu videopozvánku je dôležité nám deň pred konaním Národného pochodu Hrdí na rodinu doručiť informáciu o počte pozretí na sociálnych sieťach a link na overenie tejto informácie.

Víťazov oznámime na Národnom pochode Hrdí na rodinu a môžu sa tešiť na zaujímavé ceny!

Ale naša prosba o videopozvánku patrí aj Vám, ktorí možno nemáte záujem vyhrať, ale môžete pozvať svojich priateľov na Národný pochod Hrdí na cez  sociálne siete a poslať aj nám na zdieľanie.

.

Možno nemáte ani sociálne siete, no aj tak môžete smskami, alebo osobne pozvať svojich priateľov a rodinu napríklad takto: „Idem na Národný pochod Hrdí na rodinu do Bratislavy 20.7.2024. Stretneme sa  na Jakubovom námestí o 15:00 hod.“ uzatvára pozvaním na akciu Anton Chromík, predseda Aliancie za rodinu.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

14:07

Európsky parlament (EP) vo štvrtok v Štrasburgu schválil uznesenie o ničivých povodniach v strednej a východnej Európe. Europoslanci v ňom vyjadrujú nespokojnosť s nedávnymi rozpočtovými škrtmi v oblasti mechanizmu civilnej ochrany EÚ a z dlhodobého hľadiska vyzývajú na väčšie investície Únie do regionálnej a miestnej odolnosti.

14:05

Bulharské úrady budú preverovať medializované prepojenie medzi firmou registrovanou v Bulharsku a predajom pejdžrov pre libanonskú proiránsku skupinu Hizballáh. Tento týždeň vybuchovali pri koordinovanom útoku v Libanone i v Sýrii a zabili mnoho ľudí.

13:37

Iba dva členské štáty Európskej únie (EÚ), Malta a Dánsko, predložia Európskej komisii (EK) svoje plány na zníženie dlhu v pôvodne stanovenom termíne do 20. septembra. Väčšina ostatných vlád plánuje správy predložiť v októbri a niektoré aj neskôr.

13:37

Investičný zámer Industrial park v Šuranoch prísne dodržiava všetky regulačné normy a prechádza dôkladnými kontrolami na národnej aj európskej úrovni. Uvádza sa to v stanovisku firmy GIB EnergyX Slovakia, ktorá chce v Šuranoch vybudovať závod na výrobu batériových článkov.

13:36

Za jazdu po slovenských diaľniciach a vymedzených úsekoch ciest prvej triedy dopravcovia v auguste uhradili 19,81 milióna eur. Od začiatku tohto roka sa na mýte vybralo približne 170 miliónov eur. V auguste bolo spracovaných celkom 45 miliónov mýtnych transakcií. Vo štvrtok o tom informoval hovorca spoločnosti SkyToll Miroslav Beneš.

13:34

Predseda výboru pre obchod Európskeho parlamentu vyjadril nádej, že napätie v spore o čínske elektromobily sa čoskoro zmierni. “Dúfam, že návšteva prispeje k zmierneniu situácie,” uviedol Bernd Lange s odkazom na čínskeho ministra obchodu Wang Wen-tchaa, ktorý má vo štvrtok na programe rokovania s podpredsedom Európskej komisie (EK) a eurokomisárom pre obchod Valdisom Dombrovskisom. Na rozdiel od USA sa EÚ nesnaží vylúčiť zo svojho trhu čínske elektromobily ako také, ale má záujem nájsť spolu s Čínou riešenie, povedal Lange.

13:33

Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová navštívi v piatok Kyjev a stretne sa s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Šéfka EK vo štvrtok oznámila, že chce v Kyjeve rokovať o pomoci pred nadchádzajúcou zimou.

13:29

Libanonské úrady civilného letectva zakázali pejdžre a vysielačky vo všetkých lietadlách odlietajúcich z medzinárodného letiska Rafíka Harírího v Bejrúte.

13:26

Vatikán informoval, že pápež František nemá námietky proti prejavom zbožnosti spájaným s pútnickým miestom Medžugorie v Bosne, ktoré je roky predmetom sporov o autenticitu zjavení Panny Márie miestnym ľuďom.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke si pár užíva výhľad na panorámu centra v Kuala Lumpure

Autor: TASR/AP-Vincent Thian

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Branislav Čech

Marek Brna

Erik Majercak

Milan Šupa

Ivan Štubňa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali