Slovan na pôde Girony v bráne s Takáčom a ofenzívnejším rozostavením

❚❚

Girona 22. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Lukáš Grinaj)

 

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava nastúpili na svoj tretí zápas hlavnej fázy Ligy majstrov 2024/25 na pôde Girony v bráne s Dominikom Takáčom. Hlavný tréner Vladimír Weiss st. poslal do hry ofenzívnejšie rozostavenie s trojčlennou obranou v zložení Kenan Bajrič, kapitán Guram Kašia, Kevin Wimmer. Pred nimi hralo kvarteto Cesar Blackman, Danylo Ignatenko, Kyriakos Savvidis a Sharani Zuberu. Vpredu figurovali Tigran Barseghjan, Marko Tolič a na hrote David Strelec

Dominik Takáč
Na snímke brankár Dominik Takáč

Tímy nastúpili v týchto zostavách:

.

FC Girona: Gazzanica – Frances, Juanpe, Krejčí, Gutierrez – Martinez, Herrera, Martin – Van de Beek, Danjuma – Stuani
ŠK Slovan Bratislava: Takáč – Bajrič, Kašia, Wimmer – Blackman, Ignatenko, Savvidis, Zuberu – Barseghjan, Tolič – Strelec

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

20:28

Predseda Rakúskej ľudovej strany (ÖVP) a súčasný kancelár Karl Nehammer, ktorý dostal poverenie zostaviť novú vládu, v utorok večer uviedol, že hypotetická tesná vládna väčšina jedného poslanca so sociálnymi demokratmi (SPÖ) by nebola dostatočne stabilná a potrebné by bolo do koalície prizvať tretieho partnera.

20:20

Levickí hasiči zasahujú pri požiari ťahača, nakladača a montovanej haly v okrese Levice. Požiar bol ohlásený v utorok približne o 17.00 h. “Sily a prostriedky na uhasenie požiaru sú zatiaľ postačujúce,” informoval Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) Nitra. Na mieste sú príslušníci polície i zisťovateľ príčin požiarov.

20:13

Ceny ropy vzrástli v utorok o viac než 2 %, pričom cena ropy Brent sa priblížila k hranici 76 USD za barel (159 litrov). Trhy sa naďalej obávajú eskalácie napätia na Blízkom východe a nepredpokladajú, že súčasné diskusie predstaviteľov USA s izraelskou vládou povedú k prímeriu.

19:19

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v utorok vyzval svojich spojencov, aby sa neschovávali a reagovali na dôkazy o zapojení severokórejských vojakov do vojny na Ukrajine.

19:18

Izraelská polícia v utorok oznámila, že v spolupráci so spravodajskou službou Šin bet zadržala sedem Palestínčanov žijúcich vo východnom Jeruzaleme pre podozrenie, že plánovali zavraždiť izraelského vedca a starostu na žiadosť Iránu.

19:18

Počet obetí pondelkového izraelského útoku blízko najväčšej nemocnice v libanonskej metropole Bejrút sa zvýšil na 18. Pri útoku utrpelo zranenia 60 ľudí. Medzi obeťami boli aj štyri deti, uviedlo v utorok libanonské ministerstvo zdravotníctva. Libanonská vláda zároveň oznámila, že za posledný deň zahynulo pri izraelských útokoch v Libanone najmenej 63 osôb a 234 ľudí utrpelo zranenia.

19:17

Minister zahraničných vecí USA Antony Blinken sa v utorok stretol s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom. Na stretnutí vyzval Izrael, aby využil smrť vodcu palestínskeho hnutia Hamas Jahju Sinwára na prepustenie izraelských rukojemníkov v Pásme Gazy a ukončil tým konflikt v tejto palestínskej enkláve.

19:16

V českom meste Hodonín pri hraniciach so SR sa potvrdilo ďalšie ohnisko vtáčej chrípky. Od začiatku roka ide už o ôsme ohnisko v českom komerčnom chove a ďalších 27 ich bolo potvrdených v drobnochovoch. V utorok to na svojom webe uviedla česká Štátna veterinárna správa.

19:15

Existuje riziko, že ak bude Libanon v dôsledku izraelských vojenských akcií destabilizovaný, bude to mať ďalekosiahle vplyvy na mier a bezpečnosť v celom regióne Blízkeho východu i mimo neho. Naznačil to v utorok pred poslancami Európskeho parlamentu (EP) v Štrasburgu eurokomisár pre krízový manažment Janez Lenarčič.

17:57

Poľsko stiahne svoj súhlas s fungovaním ruského generálneho konzulátu v Poznani, čím znemožní jeho prevádzku. V utorok to oznámil poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski, ktorý rozhodnutie odôvodnil sabotážnymi aktivitami Ruska v Poľsku a Európe.

17:57

Ukrajinský generálny prokurátor Andrij Kostin v utorok odstúpil z funkcie. Jeho rezignácia prichádza v čase, keď ukrajinské orgány vyšetrujú desiatky prokurátorov, ktorí sa pokúsili vyhnúť vojenskej službe. Podľa obvinení si údajne za úplatok kúpili doklad o zdravotnom postihnutí a vyhli sa tak mobilizácii.

17:56

Francúzsky poslanec sa v utorok priznal, že ho polícia nachytala pri tom, ako si na ulici kúpil od neplnoletého dílera syntetickú drogu. Jeho protizákonné konanie ostro kritizoval francúzsky minister vnútra Bruno Retailleau.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke židovská synagóga v Brezne

Autor: FOTO TASR-Ján Krošlák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Viktor Pondělík

Ivan Štubňa

Milan Šupa

Dušan Hirjak

Marek Brna

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali