Slovan angažoval Kanaďana Hoelschera, Dočekal: “Má výborné štatistiky”

Slovan angažoval Kanaďana Hoelschera, Dočekal: “Má výborné štatistiky”

Bratislava 5. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot X@Ottawa67sHockey)

 

Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava získal do svojich radov Kanaďana Mitchella Hoelschera. Dvadsaťštyriročný center sa k tímu pripojí na začiatku letnej prípravy v závere júla

Mitchell Hoelscher
Na snímke kanadský hokejista Mitchell Hoelscher

Hoelschera si v drafte NHL v roku 2018 vybrali New Jersey Devils z celkového 172. miesta v 6. kole. Profesionálny hokej hral od sezóny 2020/2021 v tíme AHL Belleville Senators. Po dvoch rokoch prestúpil do tímu Springfield Thunderbirds, kde striedavo nastupoval aj za mužstvá pôsobiace v nižšej East Coast Hockey League (ECHL) Indy Fuel a Orlando Solar Bears. V drese Orlanda bodoval v minulej sezóne 51-krát v 57 zápasoch. V AHL má na konte 89 štartov s bilanciou 9+14.

Reklama

“Som skutočne nadšený z príležitosti hrať za Slovan Bratislava. Už sa nemôžem dočkať začiatku sezóny a stretnutia s vernými fanúšikmi, o ktorých som počul len to najlepšie. Hokejový Slovan mi viacerí ľudia opísali ako prvotriednu organizáciu. Aj preto dúfam, že jej v ďalšej sezóne prinesieme veľa radosti a úspechov,” uviedol Hoelscher pre klubový web Slovana.

Kanaďan by mal v Slovane zaujať pozíciu stredného útočníka v jednej z prvých dvoch formácií. “Mitch je kreatívny stredný útočník s veľmi dobrým zakončením. Má výborné osobné štatistiky na vhadzovaniach. Je v optimálnom hokejovom veku a má obrovskú chuť ukázať sa a presadiť na európskom ľade. V Slovane mu doprajeme dostatočný icetime, pričom s ním rátame v prvých dvoch útokoch,” dodal športový riaditeľ klubu Rostislav Dočekal.

Reklama

 

 

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

18:44

Orbán je na ceste do Číny, kam by mal pricestovať v pondelok ráno, informovali maďarské médiá s odvolaním sa na zdroje.

18:25

18:11

18:06

Nová aliancia pravicových strán v Európskom parlamente nazvaná Patrioti pre Európu, ktorú pred týždňom predstavil maďarský premiér Viktor Orbán spolu s českým expremiérom Andrejom Babišom, už získala dostatok členov na to, aby sa stala frakciou v EP.

17:45

Americký štát Texas sa pripravuje na príchod tropickej búrky Beryl, ktorá by nad Mexickým zálivom mohla opäť zosilnieť na hurikán.

17:20

Turecký líder Recep Tayyip Erdogan by mohol “kedykoľvek” pozvať sýrskeho prezidenta Bašára Asada do Turecka. Ide o znamenie zmierania po tom, čo sýrska občianska vojna narušila vzťahy medzi Ankarou a Damaskom.

17:00

Silné dažde sužujú kantóny Graubünden a Ticino na juhu Švajčiarska. Spôsobili tam aj zosuv pôdy v údolí pri talianskych hraniciach a vyžiadali si preventívne evakuácie, oznámili miestni záchranári.

16:20

Rusko dobylo ďalšiu obec v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny. 

15:36

14:38

Čínsky premiér Li Čchiang zagratuloval novému predsedovi britskej vlády Keirovi Starmerovi k úspechu vo voľbách. Ide o prvého vysokopostaveného predstaviteľa Číny, ktorý tak od štvrtkových volieb v Británii verejne urobil.

14:37

Šesť ľudí utrpelo zranenia v prvý deň tohtoročného tradičného behu s býkmi v španielskej Pamplone, uviedli miestni zdravotníci.

Festival akrobatov s býkmi
Na snímke muž je napichnutý býkom počas festivalu v rámci osláv sviatku sv. Fermína v Pamplone
14:35

Na druhom kole francúzskych parlamentných volieb sa do nedeľňajšieho poludnia zúčastnilo približne 26,63 percenta voličov, čo je viac ako v prvom kole a najviac od roku 1981. Vysoký záujem o hlasovanie potvrdili predstavitelia tamojšieho ministerstva vnútra.

12:46
Hoci sa očakáva, že vedúci predstavitelia NATO na samite vo Washingtone ubezpečia Ukrajinu o svojej trvalej podpore, je nepravdepodobné, že by objasnili možnosť budúceho členstva Ukrajiny v aliancii, napísal Euractiv.
Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke dievčatá maľujú slona v predvečer osláv festivalu Rath Yatra v indickom Ahmadabáde

Autor: TASR/AP-Ajit Solanki

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

René Pavlík

Dušan Hirjak

Marek Brna

Andrej Sablič

Jozef Bugár

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali