Sainz sa nepredstaví na VC Saudskej Arábie, vyradil ho zápal slepého čreva

❚❚

Džidda 8. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Marco Vasini)

 

Španielsky motoristický pretekár Carlos Sainz ml. sa nepredstaví na víkendovej VC Saudskej Arábie. Dvadsaťdeväťročného jazdca Ferrari vyradil zápal slepého čreva a podľa oficiálnej stránky F1 musí podstúpiť operáciu

Ferrari
Ilustračné foto

Sainz absolvoval oba štvrtkové tréningy, už vtedy však tvrdil, že sa necíti dobre. Definitívne rozhodnutie o jeho neúčasti padlo v piatok, len niekoľko hodín pred tretím tréningom a kvalifikáciou. Po zvyšok podujatia ho má nahradiť 18-ročný Oliver Bearman, ktorý dosiaľ jazdil v nižšej F2. V F1 sa predstaví prvýkrát v kariére, pripomína agentúra AP. Preteky sú na programe v sobotu.

.

 

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

16:44

16:42

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v sobotu vyzval na zastavenie dodávok zbraní pre Izrael, ktorý viaceré krajiny kritizujú za spôsob jeho odvetnej operácie proti palestínskemu hnutiu Hamas v Pásme Gazy.

16:41

Najmenej 80 policajtov utrpelo zranenia počas pochodu podporovateľov uväzneného pakistanského expremiéra Imrana Chána neďaleko hlavného mesta Islamabad, oznámil v sobotu minister vnútra Mohsín Nakví.

15:41

V Chorvátsku pri nehode dodávky plnej migrantov zahynuli v noci na sobotu dvaja ľudia a ďalších 25 osôb utrpelo zranenia. Nehoda sa stala približne o 01.00 h asi 100 kilometrov juhovýchodne od hlavného mesta Záhreb. Úrady uviedli, že deväť ľudí je vo vážnom stave a sú hospitalizovaní v okolitých nemocniciach. Sú medzi nimi občania Iraku, Turecka a Sýrie, ako aj Palestínčania.

15:33

Ruské ministerstvo obrany v sobotu oznámilo, že ruské sily prevzali kontrolu nad dedinou Želanne Druhe v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny.

15:29

Slovenská komora exekútorov (SKE) vzhľadom na potrebu konsolidácie verejných financií a v súvislosti so zostavovaním štátneho rozpočtu na budúci rok pripomína, že k lepšiemu hospodáreniu štátu môže výrazne prispieť aj efektívne vymáhanie jeho pohľadávok.

15:28

Členské štáty Európskej únie (EÚ) nemôžu plošne zakázať používanie výrazov ako “šnicel” alebo “klobása” pre rastlinné alternatívy potravín z mäsa, rozhodol v piatok Súdny dvor Európskej únie (SDEÚ).

15:26

Železničná trať z Bratislavy do Komárna by mohla byť v budúcnosti dvojkoľajová. Uvažuje o tom Ministerstvo dopravy SR, ktoré chce navrhnúť zaradenie modernizácie trate medzi strategické investície. Na sociálnej sieti o tom informoval minister dopravy Jozef Ráž (nominant Smeru-SD).

15:21

Iránsky minister zahraničných vecí Abbás Arákčí v sobotu počas návštevy v Sýrii znova vyzval na prímerie v Pásme Gazy a Libanone.

15:21

Pri pokuse o prekročenie Lamanšského prielivu z Francúzska do Británie zahynulo niekoľko migrantov vrátane dieťaťa, uviedli v sobotu francúzske úrady.

15:20

Izrael pripravuje odvetnú reakciu na iránsky raketový útok zo začiatku tohto týždňa. Pre AFP to v sobotu pod podmienkou anonymity povedal izraelský predstaviteľ.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Ľudia so psom sa prechádzajú na pláži pri východe slnka v pobrežnom meste Tynemouth na severovýchode Anglicka

Autor: TASR/AP/PA-Owen Humphreys

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Zdeno Drdol

Erik Majercak

René Pavlík

Ivan Štubňa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali