Rüdiger si zranil stehno a jeho štart v osemfinále je otázny

Rüdiger si zranil stehno a jeho štart v osemfinále je otázny

Herzogenaurach 24. júna 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Federico Gambarini)

 

Nemecký obranca Antonio Rüdiger utrpel zranenie stehna a jeho štart v osemfinálovom zápase ME je otázny. V pondelok to oznámil Nemecký futbalový zväz (DFB)

Rüdiger
Na snímke zľava nemeckí futbalisti Jamal Musiala, Leroy Sane a Antonio Rüdiger bežia počas tréningu v nemeckom meste Herzogenaurach v pondelok 17. júna 2024

Rüdiger odohral všetky tri stretnutia skupinovej fázy vrátane nedeľného duelu so Švajčiarskom (1:1). Tréner tímu Julian Nagelsmann po stretnutí uviedol, že 31-ročný hráč Realu Madrid sa v jeho priebehu sťažoval na bolesti. Obavy sa potvrdili po pondelkovom vyšetrení, ktoré ukázalo natrhnutie v pravom stehne. Pre kartový trest už Nagelsmann nemôže počítať s Jonathanom Tahom, ktorý dosiaľ nastupoval v zostave popri Rüdigerovi.

Reklama

Nemecko vyhralo A-skupinu so siedmimi bodmi. Meno svojho osemfinálového súpera sa dozvie v stredu večer, bude ním mužstvo, ktoré skončí na druhom mieste v “céčku”. Informácie priniesla agentúra AFP.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

12:11

Keir Starmer odstúpi z postu lídra opozičnej Labouristickej strany, ak sa jej nepodarí zvíťaziť v parlamentných voľbách na budúci týždeň.

11:52

Francúzsky šprintér Christophe Lemaitre sa na olympijských hrách v Paríži nepredstaví. Štvornásobný majster Európy sa nedokázal dať zdravotne do poriadku a oznámil koniec kariéry.

11:35

Voliči v Mongolsku rozhodujú o rozšírenom zložení parlamentu, v ktorom bude v ďalšom volebnom období 126 poslancov. Očakáva sa víťazstvo vládnucej Mongolskej ľudovej strany. 

11:34

Poľský premiér Donald Tusk je spokojný s výberom mien na obsadenie najvyšších pozícií v inštitúciách Európskej únie.

11:32

Spojené štáty označili maďarský zákon na ochranu suverenity za protidemokratický. Reagujú tak na vyšetrovanie dvoch protikorupčných organizácií, ktoré spustil Úrad na ochranu suverenity.

10:32

Politickú mapu Francúzska výrazne prepísali nedávne voľby do Európskeho parlamentu. Po takmer troch desaťročiach sa v krajine uskutočnia predčasné parlamentné voľby, naposledy sa konali v roku 1997.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke deti sa ochladzujú vo verejnej fontáne v lotyšskom meste Vilnius

Autor: TASR/AP-Mindaugas Kulbis

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Branislav Čech

Pavel Jacz

Erik Majercak

Michal Durila

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali