Rozklad americkej spoločnosti: Kam prídu Sorosovi prokurátori, tam príde zločin

❚❚

Washington 5. septembra 2023 (HSP/Foto: New York Post)

 

Väčšina čitateľov už videla v televíznych správach hordy zlodejov rabujúcich obchody a obchodné centrá v niektorých veľkých mestách v Spojených štátoch. Aj veľké obchodné siete ako Nordstrom, Walgreen, Walmart, Home Depot, Sachs, Old Navy a mnohé iné sa stali obeťou takýchto útokov. Viaceré z nich sú nútené zatvárať obchody v najhoršie postihnutých oblastiach

Soroš minul 40 miliónov dolárov na zvolenie prokurátorov vo veľkých mestách a oblastiach po celej krajine
Soroš minul 40 miliónov dolárov na zvolenie prokurátorov vo veľkých mestách a oblastiach po celej krajine

Už menej sa píše o tom, že väčšina takýchto spontánne organizovaných rabovačiek sa deje v mestách a oblastiach, v ktorých miestne vlády sú riadené radikálnymi progresívcami z Demokratickej strany. Vo viacerých oblastiach ovládajú prokuratúru, justíciu, aj štátne a miestne zákonodárstvo. Krádež je tam považovaná za mierny priestupok, zlodejov musí polícia prepustiť a obchody, ktoré sa fyzicky bránili proti zlodejom boli v niektorých prípadoch obžalované z násilia. Ich ochrankári alebo predavači, ktorí obchod bránili, boli dokonca prepustení z práce.

.

Čo za tým stojí? Organizované úsilie Georga Soroša a jeho mimovládiek dosadiť do volených funkcií prokurátorov iba radikálov, ktorých úlohou je rozvracať tradičnú americkú spoločnosť. Medzi rokmi 2015 a 2019 Soroš a jeho organizácie investovali 15 miliónov dolárov do kampane 75. radikálnych progresívnych ľavicových prokurátorov a odvtedy minul ďalších 20 miliónov (1), (2). Na takéto menej závažné funkcie sú to obrovské sumy.

Po veľkej platenej volebnej mediálnej kampani mnohí z jeho kandidátov vyhrali. Kampaň bola, samozrejme, ľúbezná: ako zreformujú justičný systém, skončia s rasovou zaujatosťou, budú uprednostňovať rehabilitáciu pred uväznením, atď. Po získaní moci však prestali vyšetrovať aj veľmi závažné trestné činy a v spolupráci so zákonodarcami z Demokratickej strany rýchlo zmenili definície trestných činov.

.

Samozrejme, Soros tiež financuje kampaň politikov, ktorý obhajujú jeho agendu otvoriť hranice, zmenšiť políciu, odmietnuť americkú suverenitu, financovať žurnalistiku a voliť ľavicových ideológov. V priebežných voľbách v r. 2022 bol Soros podľa OpenSecrets.org zďaleka najväčším darcom pre kandidátov Demokratickej strany. V Kalifornii potom Demokrati zmenili zákon, že krádež tovaru v hodnote 950 dolárov alebo menej je len priestupok, čo znamená, že orgány činné v trestnom konaní sa pravdepodobne nebudú obťažovať vyšetrovaním, a ak áno, prokurátori to nechajú tak. Za 950 dolárov (870 euro) sa dá beztrestne zobrať z obchodu bez zaplatenia veľa pekných výrobkov.

Veľmi rýchlo sa Chicago, Los Angeles, San Francisco, New York, Filadelfia, Atlanta, Baltimore, a dokonca aj hlavné mesto Washington, D.C. stali mestami s prudkým rastom kriminality. Republikánsky senátor Tom Cotton to dobre vystihol: „Všade, kam prídu prokurátori podporovaní Sorosom, nasleduje zločin.“

V tomto roku sa rozklad americkej spoločnosti dostal na novú, omnoho hroznejšiu úroveň. Spojené štáty sú už roky zaplavené drogovou epidémiou. Tradičné drogy ako kokaín a heroín boli nahradené omnoho lacnejšou syntetickou drogou fentanyl, ktorá každoročne zabíja vyše 100 tisíc Američanov, dvakrát viac ako počet amerických vojakov ktorí zomreli počas celej skoro dvadsaťročnej vojny vo Vietname. Fentanyl sa dá ľahko primiešať do nevinných produktov ako cukríky alebo nápoje. Závislosť na droge je rýchla, neúprosná a často smrteľná. Predávkovaní narkomani sú viditeľní vo všetkých amerických mestách.

Prakticky všetok nelegálny fentanyl sa vyrába v Číne a potom prúdi bez veľkých problémov cez otvorené hranice s Mexikom do Spojených štátov. Iba tie zásielky, ktoré zachytia pohraničné stráže alebo FBI ďaleko presahujú množstvo potrebné na smrť predávkovaním všetkých Američanov. DEA, vládna Administrácia pre boj s drogami uvádza, že v roku 2022 zachytili také množstvo drog, ktoré zodpovedá viac ako 387,9 miliónom smrteľných dávok fentanylu.(3)

Drogy sa predávajú voľne a viditeľne v centrách všetkých miest a polícia sa už ani neobťažuje zasahovať. Ak niekto leží v bezvedomí a zomiera, vstreknú mu dávku lieku Narcan, ktorý neutralizuje účinok opiátov.

.

Najnovšie sa však objavila nová syntetická droga Xylazín, ktorú prezývajú tranq, a tá mení ľudí na zombíkov, ktorí sú absolútne nekontrolovateľní. “Nikdy som nevidel nič také, s čím práve teraz máme do činenia,” povedal Cary Quashen, odborník na závislosti. Xylazín má vážne účinky, niekedy znetvorí užívateľov, u ktorých sa objavia rany, v niektorých prípadoch spôsobí amputáciu končatín spolu so smrťou z predávkovania.

nová syntetická droga Xylazín, ktorú prezývajú tranq, a tá mení ľudí na zombíkov, ktorí sú absolútne nekontrolovateľní
Nová syntetická droga Xylazín, ktorú prezývajú tranq, a tá mení ľudí na zombíkov, ktorí sú absolútne nekontrolovateľní

“Videli sme ľudí, ktorí chodili okolo, vyzerali ako zvieratá a ich kĺby sa dotýkali zeme.” V USA zatiaľ neexistujú žiadne národné smernice, ako dokonca testovať tranq a jeho účinky. Hoci sú vizuálne viditeľné, sú stále málo pochopené.

“Je to naozaj hrozné znetvorenie ľudí,” povedal Bill Bodner, špeciálny agent DEA. „Je oveľa pravdepodobnejšie, že niekomu zabráni dýchať.“ (4) Na Xylazín neexistuje neutralizujúci liek, ani Narcan nepomáha. Droga sa najprv objavila vo Filadelfii, potom zaplavila Los Angeles, San Francisco, a teraz jej účinky pozorujú v New Yorku, Bostone a iných veľkomestách.

Progresívne radikálne ideológie znehodnocujú všetky tradičné morálne a ľudské hodnoty. Ich šíritelia manipulujú ľudí mediálnymi kampaňami a kamuflážujú svojich kandidátov aby ich zvolili. Po prebratí moci presadzujú metódy, ktoré cielene ožobráčia ľudí o akúkoľvek budúcnosť. Mnohé z ich obetí sa nakoniec stanú ľudskými troskami, pre ktorých sa iba smrť stane skutočným vykúpením.

Pavol Čarnogurský, Kanada

.

 

Prečítajte si tiež:

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

19:41

Volejbalisti VK Slávia SPU Nitra zdolali v 1. kole Niké extraligy TJ Slávia Svidník 3:0.

19:40

Vo 4. kole Tipos extraligy prehrali basketbalistky UMB Banská Bystrica s bratislavským Slovanom 75:84.

19:03

Americký prezident Joe Biden v piatok telefonicky zablahoželal Claudii Sheinbaumovej k jej nástupu do funkcie mexickej prezidentky.

19:01

Európske akciové trhy ukončili slabý týždeň miernym oživením. V piatok (4. 10.) podporila náladu investorov pozitívna správa z amerického trhu práce, ktorá ukázala, že ekonomika USA zostáva odolná.

18:59

Ruská armáda si v sobotu omylom zostrelila svoje vlastné bojové lietadlo Suchoj Su-25, tvrdí ukrajinské letectvo.

18:57

Odchádzajúci generálny tajomník medzinárodnej policajnej organizácie Interpol Jürgen Stock varoval pred operáciami medzinárodných gangov. Podľa jeho slov hrozí, že svet prehrá boj proti nadnárodnému organizovanému zločinu.

18:56

Maďarsko úspešne ukončilo evakuačnú operáciu s pomocou “svojich slovenských priateľov”, uviedol v sobotu popoludní tamojší minister zahraničných vecí Peter Szijjártó.

18:54

Izraelská armáda nevylúčila, že v predvečer výročia útoku Hamasu 7. októbra podnikne „významný a vážny“ úder proti Iránu.

Píše o tom denník Guardian.

Armáda nevylučuje ani aktiváciu na iných frontoch. IDF tak nariadila palestínskym občanom v niektorých oblastiach pásma Gazy, kde sa nachádzajú veľké tábory vnútorne vysídlených osôb, aby sa evakuovali, pričom uviedla, že Izraelské obranné sily plánujú proti tam operujúcemu Hamasu zakročiť „s veľkou silou“.

18:46

Messenger Telegram bude mať čoskoro vlastnú obdobu hostingu videí YouTube. Vývojári platformy vyhlásili súťaž na vytvorenie nového prehrávača videí v aplikácii. Tvorca najlepšieho prehrávača získa 50 000 dolárov.

17:31

Kanadský premiér Justin Trudeau v sobotu vyzval občanov Kanady, ktorí sa ešte nachádzajú v Libanone, aby sa prostredníctvom špeciálnych letov evakuovali pre zhoršujúcu sa situáciu v krajine.

17:30

Izraelská armáda v sobotu oznámila, že zabila dvoch bojovníkov z krídla palestínskeho militantného hnutia Hamas, ktoré pôsobí v Libanone.

17:29

Úrady v Konžskej demokratickej republike (KDR) začali v sobotu s očkovaním proti ochoreniu mpox, známemu aj ako opičie kiahne. Ide o kľúčový krok v úsilí zastaviť šírenie vírusovej choroby, ktorá sa tento rok z epicentra v KDR dostala do ďalších 13 afrických štátov.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Ľudia so psom sa prechádzajú na pláži pri východe slnka v pobrežnom meste Tynemouth na severovýchode Anglicka

Autor: TASR/AP/PA-Owen Humphreys

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Zdeno Drdol

Erik Majercak

René Pavlík

Ivan Štubňa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali