Pri stavbe pódia pre festival Coachella zomrel hlavný montážnik

❚❚

Indio 7. apríla 2019 (SITA/HSP/Foto:TASR/AP-Amy Harris/Invision/AP)

 

Pri stavbe pódia pre americký festival Coachella zomrel hlavný montážnik. Spoločnosť Goldenvoice, ktorá prináša každý rok podujatie do kalifornského mesta Indio, nezverejnila meno muža. Vo festivalovom tíme však pracoval už 20 rokov. “Dnes sme stratili kolegu, kamaráta a člena rodiny

 

.
Na snímke západ slnka nad areálom na trojdňovom hudobnom festivale Coachellafest v Empire Polo Clube v kalifornskom Indiu

Náš priateľ spadol, keď pracoval na stavbe festivalového pódia. V našom tíme pracoval 20 rokov a robil to, čo miloval. Bol to ťažko pracujúci a milujúci človek, ktorý sa veľmi dobre staral o svoj tím. Ako náš hlavný montážnik bol zodpovedný za nespočetné množstvo úžasných koncertov. Bude nám veľmi chýbať,” uviedli organizátori. Šesťdňové podujatie sa bude konať od 12. do 14. apríla a potom od 19. do 21. apríla. Vystúpia počas neho napríklad aj Ariana Grande, Childish Gambino alebo Janelle Monáe.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

07:23

Predseda Snemovne reprezentantov USA republikán Mike Johnson predstavil trojmesačný dočasný návrh výdavkov, ktorý má odvrátiť čiastočný tzv. shutdown americkej vlády. Návrh neobsahuje požiadavky bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa na zahrnutie opatrenia týkajúceho sa imigrácie.

07:21

Šesť ľudí zahynulo a sedem ďalších utrpelo zranenia po tom, čo jedno z vozidiel nekontrolovane narazilo do bicyklov a ďalších áut na moste v provincii Chu-nan v strednej časti Číny.

06:53

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj pricestoval do New Yorku na zasadnutie Valného zhromaždenia OSN, oznámila štátna tlačová agentúra Ukrinform.

Zelenskyj v USA
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (uprostred) počas prehliadky armádneho muničného závodu v Scrantone v americkom štáte Pensylvánia
06:51

Guvernér Kalifornie Gavin Newsom podpísal zákon, ktorý obchodom s potravinami zakazuje ponúkať zákazníkom plastové tašky. Návrh zákona minulý mesiac schválili kalifornskí zákonodarcovia, platiť začne od roku 2026.

06:50

Vo štvrtok sa pred viedenský oblastný súd postavil 34-ročný Rakúšan obvinený z toho, že naviedol svojho 14-ročného syna a jeho 16-ročného kamaráta na sériu ozbrojených lúpeží. 

06:48

Počet obetí zničenia dvojposchodového domu, ktorý sa zrútil v talianskom meste Saviano, stúpol na tri. 

06:47

Iránske úrady oznámili zatknutie 12 osôb obvinených z kolaborácie s Izraelom, uviedli iránske médiá.

06:39

Americký prezident Joe Biden sa stretne s vietnamským prezidentom To Lamom.

06:37

Najmenej deväť ľudí utrpelo zranenia pri ruských vzdušných útokoch na mesto Záporožie na juhovýchode Ukrajiny, uviedli zástupcovia Ukrajiny.

06:34

Najmenej šesť obetí si vyžiadali povodne a zosuvy pôdy v Japonsku spôsobené prudkými lejakmi. Zasiahnutý polostrov začiatkom tohto roka postihlo silné zemetrasenie, uviedli miestne médiá.

Včera 20:03

Americký republikánsky kandidát na post prezidenta Donald Trump vylúčil možnosť opätovnej kandidatúry v prezidentských voľbách v roku 2028, ak v nadchádzajúcich novembrových voľbách neuspeje, vyplýva z rozhovoru, ktorý bol odvysielaný v nedeľu.

Včera 19:23

Sociálni demokrati kancelára Olafa Scholza v nedeľu vo voľbách v spolkovej krajine Brandenbursko tesne predbehli Alternatívu pre Nemecko (AfD). Vyplýva to z volebných odhadov (exit polls) zverejnených krátko po uzavretí volebných miestností.

Včera 19:21

Stovky Tunisanov v nedeľu protestovali proti prezidentovi Kajsovi Saídovi, ktorého obvinili z prehlbovania autoritárskej vlády a potláčania politickej súťaže dva týždne pred prezidentskými voľbami.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke transparent s plodom dieťaťa a nápisom Dar, nie tovar držia účastníci počas Národného pochodu za život

Autor: TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Miroslav Iliaš

Tibor Danáč

Viktor Pondělík

Andrej Sablič

Marek Brna

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali