Pri dopravnej nehode medzi Lučencom a Pincinou sa ťažko zranila 1 osoba

❚❚

Lučenec 17. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)

 

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok dopoludnia na ceste I/16 medzi Lučencom a Pincinou, sa ťažko zranila jedna osoba. Informovala o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti

nehoda
Záber z miesta nehody

“Dvadsaťsedemročný vodič dodávky z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s dvoma kamiónmi,” uviedla polícia s tým, vodiča dodávky s ťažkými zraneniami letecky transportovali do nemocnice v Banskej Bystrici.

.

Hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air – Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková informovala, že muž pri zrážke utrpel vážny úraz hrudníka. V stabilizovanom stave a pri vedomí ho previezli na urgentný príjem do Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Polícia doplnila, že dychové skúšky boli u všetkých vodičov negatívne. “V dôsledku dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov bola cesta na dve hodiny úplne uzavretá, neskôr bol sprejazdnený jeden jazdný pruh,” dodala polícia s tým, že nehoda je v štádiu objasňovania.

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

17:47

Mnohí poslanci Európskeho parlamentu počas stredajšej diskusie v Štrasburgu s predstaviteľmi Európskej komisie a Rady EÚ o systéme povolení na pobyt pre cudzincov v Maďarsku vyjadrili obavy, že Budapešť zmiernila požiadavky na preverovanie Rusov a Bielorusov vstupujúcich do schengenského priestoru.

17:46

Španielsky premiér Pedro Sanchéz vyzval na deeskaláciu konfliktu na Blízkom východe po tom, ako tento týždeň v Libanone zahynulo 37 ľudí v dôsledku výbuchov pagerov a vysielačiek. Vyjadril sa tak vo štvrtok na stretnutí s palestínskym prezidentom Mahmúdom Abbásom. Išlo o prvé stretnutie oboch lídrov, odkedy Španielsko oficiálne uznalo štát Palestína.

17:45

Vzhľadom na zložitú situáciu na Ukrajine chce nemecká vláda zvýšiť vojenskú pomoc plánovanú na tento rok o 397 miliónov eur. Píše sa to v liste, ktorý adresoval štátny tajomník ministerstva financií Florian Toncar predsedovi rozpočtového výboru Spolkového snemu Helgemu Braunovi.

17:44

Izrael prišiel s novým rámcom pre dohodu s palestínskym radikálnym hnutím Hamas, ktorá by umožnila prepustenie všetkých rukojemníkov naraz a ukončenie bojov v Pásme Gazy spolu s bezpečným odchodom z enklávy pre vodcu Hamasu Jahju Sinwára a jeho spoločníkov.

17:43

Portugalská vláda vyhlásila na piatok deň štátneho smútku za obete požiarov, ktoré v týchto dňoch sužujú krajinu. Kabinet o tom rozhodol vo štvrtok.

17:06

Vodca Hizballáhu označil udalosti s elektronickými zariadeniami v Libanone za masový teroristický čin, genocídu, ktorá viedla k vyhláseniu vojny.

16:44

Sedem týždňov pred prezidentskými voľbami v USA získala kandidátka demokratov Kamala Harrisová v prieskumoch v štátoch Pensylvánia a Michigan mierny náskok – najmenej päť percentuálnych bodov – pred svojím republikánskym súperom Donaldom Trumpom. Podľa TASR citujúcej agentúru Reuters to vyplýva z prieskumu Quinnipiac University, súkromnej vysokej školy zo štátu Connecticut, zverejneného v stredu.

16:35

Turecko vo štvrtok obvinilo Izrael, že prostredníctvom vlny výbuchov, ktoré v utorok a stredu zasiahli príslušníkov libanonského hnutia Hizballáh, sa snaží vojnu v Pásme Gazy rozšíriť aj do Libanonu.

16:33

Zvýšené ceny plynu a tepla sa dotknú niektorých domácností. Ministerstvo hospodárstva (MH) SR preto pripravuje systém pomoci pre ľudí, ktorí to najviac potrebujú. Taktiež sa snaží zabezpečiť cenovo výhodný plyn z východu. Informovala o tom vo štvrtok hovorkyňa rezortu Mária Pavlusík.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke si pár užíva výhľad na panorámu centra v Kuala Lumpure

Autor: TASR/AP-Vincent Thian

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marián Tkáč

Branislav Čech

Marek Brna

Erik Majercak

Milan Šupa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali