Predskokanom Nicki Minaj bude Majk Spirit

❚❚

Bratislava 28. januára 2019 (SITA/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)

 

Domácim predskokanom na bratislavskom koncerte americkej rapperky Nicki Minaj, ktorý sa uskutoční 22. februára na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, bude slovenský rapper Majk Spirit. V pondelok to oznámila usporiadateľská agentúra XL Entertainment. Majka Spirita si za predskokana vybrala samotná Nicki Minaj, čo známeho slovenského interpreta potešilo

Na snímke Majk Spirit

“Veľmi sa teším, že môj prvý koncert v tomto roku bude práve show najlepšej rapperky na svete,” vyjadril sa Majk Spirit.

.

Okrem Majka Spirita sa na februárovom bratislavskom koncerte Nicki Minaj predstaví v úlohe predskokana aj americký rapper Juice WRLD.

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala kariéru mixtapeom Playtime Is Over (2007). Prvý album Pink Friday jej vyšiel v roku 2010 a v USA i vo Veľkej Británii zaň získala platinu. V roku 2012 vydala štúdiovku Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships. V roku 2014 nasledoval album The Pinkprint (2014) a jej zatiaľ posledným albumovým počinom je nahrávka Queen z roku 2018. Ako herečka sa Nicki Minaj predstavila v snímkach Jedna za všetky (2014) a Barbershop: The Next Cut (2016), pričom tiež prepožičala hlas Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).

.

Majk Spirit, občianskym menom Michal Dušička, sa dostal do povedomia verejnosti ako člen bratislavskej skupiny H16, s ktorou má na konte EP nahrávku Jednašeska ftvojom klube (2004) a albumy Kvalitný materiál (2006), Čísla nepustia (2008), Rýmy, hudba a boh (2013) a Sila (2016). Ako sólový interpret vydal štúdiovky Nový človek (2011), Y Black (2015), Y White (2015) a jeho zatiaľ posledným albumom je Nie som tu náhodou z roku 2018. Rapper triumfoval v roku 2012 v ankete Slávik v kategóriách Objav roka a Videoklip roka a získal MTV Europe Music Award v kategórii Best Czech and Slovak Act.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

15:05

Český premiér Petr Fiala v reakcii na výsledky krajských a senátnych volieb uviedol, že krajinu nechce odovzdať ľavici a populistom. Vo voľbách zvíťazilo opozičné hnutie ANO. Napísal to v pondelok na sociálnej sieti X.

15:03

Japonsko podalo “veľmi vážny protest” Moskve po tom, čo jeho vzdušný priestor trikrát narušilo ruské hliadkovacie lietadlo, uviedol v pondelok japonský minister obrany Minoru Kihara. Ide o prvé potvrdené narušenie od roku 2019.

14:45

Irán je pripravený začať na okraj Valného zhromaždenia OSN v New Yorku rokovania o svojom jadrovom programe, ak k tomu budú ochotné aj ostatné zainteresované strany. Vo videu zverejnenom na svojom kanáli na platforme Telegram to v pondelok uviedol iránsky minister zahraničných vecí Abbás Arákčí.

14:40

Nemecká polícia v spolkovej krajine Hesensko v rámci zásahu proti sexuálnemu zneužívaniu maloletých a šíreniu detskej pornografie vykonala razie v 48 objektoch v mestách po celom regióne. Identifikovala takmer 50 podozrivých.

14:39

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov v pondelok vyhlásil, že o teste ruskej medzikontinentálnej balistickej rakety RS-28 Sarmat nemá žiadne informácie. Novinárom však odporučil obrátiť sa na ministerstvo obrany, ktoré však na otázky agentúry Reuters zatiaľ nereagovalo.

14:32

Valné zhromaždenie OSN schválilo „Pakt pre budúcnosť“.

Rusko, Irán, KĽDR a Sýria ako posledné navrhli pozmeňujúci a doplňujúci návrh, ktorý vyzýva na nezasahovanie do žiadnych záležitostí týkajúcich sa národnej suverenity a uprednostňuje medzivládne diskusie. Bol zamietnutý.

V „Pakte“ sa uvádza, že je potrebné, aby sa národy sveta spojili s cieľom riešiť výzvy 21. storočia, ako sú zmena klímy, stupňujúce sa konflikty a rastúca nerovnosť.

Jeho súčasťou sú prílohy – Globálny digitálny pakt a Deklarácia o budúcich generáciách.

14:17

Víťazstvo Donalda Trumpa v novembrových prezidentských voľbách v USA by znamenalo ďalšiu ranu pre nemecký priemysel, uviedol v pondelok ekonomický inštitút Ifo. Ak by Trump po návrate do Bieleho domu zrealizoval svoj predvolebný sľub o vyšších dovozných clách, nemecký export do USA by mohol klesnúť takmer o 15 %, odhadol inštitút v novej štúdii.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke transparent s plodom dieťaťa a nápisom Dar, nie tovar držia účastníci počas Národného pochodu za život

Autor: TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

Erik Majercak

Miroslav Iliaš

Tibor Danáč

Viktor Pondělík

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali