Prečo strieľali na Trumpa aj na Fica

❚❚

Bratislava 14. júla 2024 (HSP/Foto: TASR/AP – Gene J. Puskar, Pavel Neubauer)

 

V oboch prípadoch strieľali osamelí, nikým neorganizovaní (aspoň podľa doteraz dostupných infromácií), médiami a politikmi zmanipulovaní a sfanatizovaní “liberáli”, rozhodnutí obetovať sa, aby zastavili “absolútne zlo”.  Terč na Fica i Trumpa nakreslili médiá a opoziční politici

Donald Trump Robert Fico
Na snímke Donald Trump a Robert Fico

Prečo som dal “liberáli“ do úvodzoviek? Lebo oni sa síce tak označujú, latečko popíjajú, na internete mudrujú o slobode a ľudských právach, Antifu milujú, ale v hlavách sú to už dávno neomarxisti s totalitnou mentalitou. Zabiť každého, kto s nimi nesúhlasí. To je modus operandi v ich mysliach.

.

Atentátnik mal podľa niektorých médií voliť republikánov a Cintuľa bol niekedy pacifista, ale pod mediálnym tlakom zjavne zmenili stranu i názory.

Vývoj spoločnosti smerom, ktorého trend teraz vidíme, je dôsledok toho, že sme umožnili aby sa v mnohých krajinách, nie len v USA alebo na Slovensku, rozvinulo manipulovanie spoločnosti, politiky a verejného priestoru malou menšinou, podľa Sorosovych algoritmov, kde iniciatívu preberajú mimovládky a mediálni aktivisti, postupne manipulujú spoločnosť a nastoľujú nové štandardy cez názorovú menšinu, ktorú vydávajú za občiansku spoločnosť. Tak postupne rozdeľujú spoločnosť získavajú na sile a následne už trestajú z ich pohľadu “nesprávne” názorové odchýlky.

.

Keď politickí reprezentanti, ktorí ich zastrešujú strácajú moc, resp. hrozí, že ju stratia, štvú a polarizujú, budujú u svojich priaznivcov nenávisť a koniec už poznáme.

Preto, aby sa z uvažovania: politicky mi nevyhovuje – zabijem ho, nestal trend, musíme odhaliť túto agresívnu menšinu, vysvetliť občanom ako táto “občianska spoločnosť” funguje, kto ju financuje a zbaviť ju tak aureoly prirodzeného elementu demokratickej spoločnosti. Nehovoriac o to, že ich agresívne činy, môžu vyvolať odpoveď Občanov pomstiteľov.

Treba v nahote ukázať, kto sú títo ľudia, ktorí manipulujú veľkou časťou spoločnosti, ktorá by za normálnych okolnosti nimi presadzované “hodnoty” odmietla, a zbaviť ich tak tejto moci.

Spoločnosť sa potom ukľudní a viac sa budú v politike presadzovať hodnoty, ktoré sú ľudskému duchu prirodzenejšie, ako paškvily, odpad a bordel, ktoré táto skupina pretláča.

Ak sa nepokúsime zbaviť vplyvu túto agresívnu časť spoločnosti, bude vraždenie pre nich nepohodlných politikov pokračovať, načo politika zareaguje pritiahnutím skrutiek a my všetci na to doplatíme stratou slobody.

.

Ak sa o to pokúsime, čaká nás majdan, možný prevrat, ktorého sa aktuálna koalícia bojí ako čert kríža.

V záujme nás všetkých by sa však mala rozhýbať.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

10:11

Po ohňostroji v závere osláv maďarského štátneho sviatku založenia štátu a jeho zakladateľa, kráľa sv. Štefana, sa na Dunaji prevrátil motorový čln s tromi pasažiermi. Zachránili ich príslušníci riečnej polície.

09:50

Thajsko zistilo opičie kiahne (mpox) u muža z Európy, ktorý do krajiny minulý týždeň pricestoval z Afriky. Momentálne sa čaká na výsledky testov, ktoré určia kmeň vírusu, uviedol predstaviteľ zdravotníckeho úradu.

09:49

Mladá Izraelčanka, ktorú vlani v októbri uniesli militanti z hnutia Hamas a v júni ju zachránili izraelské sily, uviedla, že v zajatí sa každú noc obávala smrti.

09:48

Ukrajinské sily údajne zasiahli systém protivzdušnej obrany S-300 v ruskej Rostovskej oblasti. V stredu o tom informoval ukrajinský generálny štáb.

08:41

Na budove českého úradu vlády svieti nápis “Go home, Russians!”. Ide o súčasť kampane odboru strategickej komunikácie štátu, ktorej cieľom je pripomenúť si výročie vpádu vojsk Varšavskej zmluvy do Československa v roku 1968 a tiež ruskú agresiu na Ukrajine. O kampani informoval úrad vlády. Stovky ľudí si podľa stanice ČT24 tieto udalosti pripomenuli aj pri ruskom veľvyslanectve v Prahe.

08:40

Bývalý americký prezident Barack Obama vyjadril podporu demokratickej prezidentskej kandidátke Kamale Harrisovej. Vo svojom prejave na nominačnom zjazde Demokratickej strany v Chicagu kritizoval exprezidenta Donalda Trumpa. 

Barack Obama v Chicagu vyjadril podporu Harrisovej a kritizoval Trumpa
Na snímke bývalý americký prezident Barack Obama
08:39

Austrália schválila plány na výstavbu obrovskej solárnej farmy na severe krajiny. Canberra tento projekt označila za “najväčší solárny areál na svete”, časť vyrobenej energie budú vyvážať do Singapuru.

08:38

Ruská protivzdušná obrana zničila 45 ukrajinských dronov, ktoré útočili na Moskvu a ďalšie ruské regióny. V stredu to uviedlo ruské ministerstvo obrany.

08:36

Indický premiér Naréndra Módí uviedol, že počas tohtotýždňovej návštevy Kyjeva sa “podelí o názory” na mierové riešenie konfliktu medzi Ukrajinou a Ruskom. 

08:14

Jeden muž prišiel o život po streľbe na hlavnej železničnej stanici v nemeckom meste Frankfurt nad Mohanom. Polícia podozrivého strelca zadržala.

08:07

Najmenej 28 ľudí zahynulo pri havárii autobusu v strednej časti Iránu. Autobus prevážal šiitských pútnikov z Pakistanu do Iraku.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke kvitnúci kaktus Mammillaria

Autor: FOTO TASR-Ján Krošlák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Gustáv Murín

Ivan Štubňa

Zdeno Drdol

Marek Brna

Miro Majerník

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali