Polícia pátra po nezvestnom Pavlovi Jáňovi z Ilavy – Klobušíc

Polícia pátra po nezvestnom Pavlovi Jáňovi z Ilavy – Klobušíc

Ilava 2. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)

 

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 17-ročnom Pavlovi Jáňovi z ilavskej mestskej časti Klobušice. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti

Jáňa
Na snímke Pavol Jáňa

Jáňa odišiel z miesta trvalého pobytu v nedeľu (30. 6.), odvtedy je miesto jeho pobytu neznáme. Je 185 centimetrov vysoký a má krátke hnedé vlasy. Na krku má vytetovaný čínsky znak, na pravej ruke pavúka a na ľavej ružu. Na prstoch rúk má vytetované čísla. Naposledy mal oblečené čierne krátke nohavice a biele tričko.

Reklama

“Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestného je možné oznámiť na telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR – Trenčiansky kraj,” doplnila polícia.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:51

Inflačná a energetická kríza spôsobená vojnou na Ukrajine zvýšila rizikové prirážky na dlhopisy členov Európskej únie (EÚ). Slovensko má síce jednu z najvyšších prirážok v eurozóne, jej zvýšenie však oveľa výraznejšie pocítili okolité krajiny Vyšehradskej štvorky (V4). Upozornil na to Inštitút stratégií a analýz (ISA) s tým, že krajina za to vďačí práve členstvu v eurozóne.

Z krajín V4 má lepší rating ako Slovensko iba Česká republika.

11:45

Vyše 25 000 ľudí žijúcich v americkom štáte Kalifornia muselo opustiť svoje domovy pre lesný požiar, ktorý sa miestnym hasičom zatiaľ nepodarilo dostať pod kontrolu. Boj s plameňmi im komplikujú aj “rekordné a nebezpečné” horúčavy, informuje TASR podľa agentúr AP a AFP.

Požiar vypukol ešte v utorok pri meste Oroville, pričom plamene dosiaľ spálili vyše 1400 hektárov porastov.

11:08

Počet obetí hurikánu Beryl v Karibiku stúpol na osem. Americké Národné centrum pre hurikány (NHC) vo štvrtok uviedlo, že Beryl prešiel južným pobrežím Jamajky a smeruje k Mexiku. TASR informuje na základe správ z agentúry AP a stanice CNN.

Na príchod hurikánu sa medzičasom pripravuje Mexiko. Podľa poslednej správy NHC sa Beryl nachádza 850 kilometrov od juhomexického pobrežného mesta Tulum a rýchlosť vetra v ňom dosahuje 205 kilometrov za hodinu.

11:07

Ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) a Pôdohospodárskej platobnej agentúre (PPA) sa do konca júna podarilo problém s priamymi platbami za kampaň 2023 vyriešiť. K 30. júnu čerpanie podpôr dosiahlo 96,8 %, vyplatených bolo 557,6 milióna eur.

11:06

Spotrebiteľské ceny pohonných látok počas 26. týždňa 2024 naďalej rástli. Oba druhy benzínov aj nafty boli medzitýždenne drahšie v priemere o dva centy. Benzíny sa predávali najdrahšie od polovice mája aktuálneho roka a cena motorovej nafty stúpla na dvojmesačné maximum. Informoval o tom Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

11:05

Sanácia nestabilného svahu na kilometrovom úseku cesty I/18 vedúcej Strečnianskou úžinou bude stáť približne 3,5 milióna eur. Vyplýva to z podpísanej zmluvy o dielo, ktorú Slovenská správa ciest (SSC) zverejnila v centrálnom registri zmlúv.

08:48

Federálny rezervný systém (Fed) v USA zatiaľ nie je pripravený začať znižovať svoje úrokové sadzby. TASR o tom informuje na základe správy portálu RTTNews, ktorý sa odvolal na zápis z ostatného zasadnutia centrálnej banky.

Predstavitelia Fedu na základe aktuálnych ekonomických prognóz predpokladajú v tomto roku len jedno zníženie sadzieb namiesto troch, s ktorými počítali v marci.

08:46

Milióny ľudí v celom Spojenom kráľovstve vo štvrtok hlasujú v parlamentných voľbách. Prieskumy verejnej mienky naznačujú, že stredoľavicová Labouristická strana má šancu získať veľkú väčšinu v Dolnej snemovni a zostaviť novú vládu. TASR o tom informuje podľa správy agentúry DPA.

Sunak v stredu predniesol svoj posledný predvolebný prejav. Priznal, že jeho strana je vo voľbách v pozícii outsidera, avšak prisľúbil, že “bude bojovať až do posledného hvizdu”.

08:39

Polícia odvolala pátranie po nezvestnom 25-ročnom Jakubovi Kováčovi z Prievidze. Muža našli a je v poriadku. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Jakub Kováč
Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 25-ročnom Jakubovi Kováčovi (na snímke) z Prievidze
Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Škorec sedí na chrbte koňa a iný sa na neho pozerá v žrebčíne vo Wehrheime pri Frankfurte nad Mohanom

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Gustáv Murín

Erik Majercak

Milan Šupa

Andrej Sablič

Viktor Pondělík

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali