Polícia pátra po nezvestnom Ľubošovi Luhovom z Považskej Bystrice

❚❚

Považská Bystrica 2. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-KR PZ v Trenčíne)

 

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 15-ročnom Ľubošovi Luhovom z Považskej Bystrice. Nezvestný je od 1. septembra. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Petra Klenková

Ľuboš Luhový
Na snímke nezvestný Ľuboš Luhový

Ľuboš Luhový odišiel okolo 18.30 h z miesta svojho súčasného pobytu na neznáme miesto, doteraz o sebe nepodal žiadnu správu.

.

Jeho zdanlivý vek je 18 rokov, je vysoký asi 180 centimetrov, chudej postavy. Má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Má plynulú chôdzu a plynule rozpráva po slovensky. Naposledy mal oblečené čierne teplákové krátke nohavice a maskáčové tričko s krátkym rukávom. Obuté mal šľapky značky Crocs tmavej farby a vyššie bavlnené ponožky nezistenej farby.

“Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestného, môže verejnosť oznámiť na najbližšom policajnom útvare, na bezplatnej policajnej linke 158, prípadne na sociálnej sieti formou súkromnej správy,” doplnila hovorkyňa.

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

19:31

Ozbrojené krídlo palestínskeho militantného hnutia Hamas, Brigády Izzaddína Kasáma, sa v stredu prihlásilo k zodpovednosti za streľbu v izraelskom meste Tel Aviv, ktorá si vyžiadala najmenej sedem obetí na životoch. S odvolaním sa na vyhlásenie Hamasu o tom v stredu informovala agentúra Reuters citovaná TASR.

19:30

Tisíce ultraortodoxných židov z Izraela i iných krajín pricestovali do ukrajinského mesta Umaň, aby tam vo sviatok Roš ha-šana – židovský Nový rok – navštívili hrobku jednej z hlavných postáv chasidského judaizmu, ukrajinského rabína Nachmana z Braclavi.

19:09

Počet turistov a obchodných cestujúcich, ktorí navštívili Španielsko za osem mesiacov do konca augusta, dosiahol nový rekord 64,3 milióna, oznámil v stredu španielsky štatistický úrad INE. V porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka sa ich počet zvýšil o 11,2 %.

19:09

Občianske združenie (OZ) Rodičia.sk oceňuje návrh na zníženie dane z pridanej hodnoty (DPH) na vybrané potraviny, učebnice a lieky. Avšak pre rodičov to bude zrejme len kozmetická úľava, keďže ich domáce rozpočty budú z väčšej časti aj tak zaťažené zvýšenou sadzbou dane. OZ o tom informovalo v stredu.

19:09

Produkcia automobilky Stellantis v Taliansku tento rok pravdepodobne klesne o tretinu pod 500.000 vozidiel zo 751.000 vyrobených v roku 2023. Dôvodom je pretrvávajúci nízky dopyt na trhu, najmä po elektrických vozidlách, oznámil v stredu odborový zväz FIM-CISL.

19:08

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v stredu vyjadril podporu Európskej komisii (EK) v otázke ciel na dovoz elektrických vozidiel vyrobených v Číne.

19:07

Vypočúvanie 26 kandidátov na eurokomisárov (tzv. grilovanie) sa bude konať od 4. do 12. novembra. V stredu o tom rozhodla Konferencia predsedov Európskeho parlamentu (EP). Noví eurokomisári by sa tak mohli ujať funkcie najskôr 1. decembra.

19:06

Náčelník generálneho štábu izraelskej armády Herci Halevi v stredu vyhlásil, že Izrael odpovie na iránsky raketový útok, pričom pripomenul, že izraelská armáda má schopnosť “dosiahnuť a zasiahnuť akýkoľvek bod na Blízkom východe”.

19:06

K zrušeniu mnohých železničných spojov či ich dlhým meškaniam došlo v stredu v Taliansku v dôsledku technickej poruchy, ktorá sa ráno vyskytla na trati medzi dvoma hlavnými železničnými stanicami v Ríme. Na mnohých staniciach panoval chaos a cestujúci ešte aj popoludní čakali celé hodiny.

19:04

Generálny tajomník OSN António Guterres v stredu odsúdil iránsky raketový útok na Izrael. Reagoval tak na ostrú kritiku Izraela, že Guterres v pôvodnom vyhlásení k situácii na Blízkom východe priamo nespomenul Teherán.

19:04

Počas bojov v južnom Libanone prišli v stredu o život už najmenej ôsmi vojaci izraelskej armády. S odvolaním sa na izraelskú armádu o tom informovala agentúra AFP.

19:04

V blízkosti súkromnej rezidencie izraelského premiéra Benjamina Netanjahua v prímorskom mestečku Cézarea v stredu večer nainštalovali stoly prestreté na večeru pri príležitosti sviatku Roš ha-šana, ktorým sa podľa židovského kalendára začína nový rok. Akciu zorganizovali príbuzní a priatelia ľudí, ktorí sú už takmer rok rukojemníkmi palestínskeho radikálneho hnutia Hamas v Pásme Gazy.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke otvorenie výstavy Tvar ducha, sila a krása afrického umenia v Bratislave

Autor: TASR-Jaroslav Novák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Ivan Štubňa

Milan Šupa

Marián Tkáč

René Pavlík

Andrej Sablič

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali