Po požiari našli v dome v Hrani bezvládne telo 64-ročného muža

❚❚

Hraň 21. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook-Polícia SR – Košický kraj)

 

Požiar zasiahol v nedeľu (20. 10.) rodinný dom v obci Hraň v okrese Trebišov. Na mieste po 22.00 h zasahovali všetky záchranné zložky. “Po uhasení požiaru bolo nájdené telo 64-ročného muža bez známok života,” informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti

požiar
Požiar domu v Hrani

Zisťovateľ príčin vzniku požiarov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) ako pravdepodobnú príčinu vzniku požiaru uviedol vzplanutie sadzí v komíne od piecky na tuhé palivo. Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. “Presná príčina vzniku požiaru je predmetom ďalšieho vyšetrovania,” uviedla polícia.

.

Po úplnom uhasení požiaru a všetkých skrytých ohnísk polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala a vykonala obhliadku miesta v spolupráci so zisťovateľom príčin vzniku požiarov.
Krajské operačné stredisko hasičov v Košiciach prijalo hlásenie o požiari domu na Lipovej ulici v Hrani krátko pred 22.30 h. Na mieste zasahovali piati príslušníci HaZZ s dvomi kusmi hasičskej techniky. “Po príchode príslušníkov k miestu udalosti bola požiarom zasiahnutá celá strecha domu, ktorá sa vplyvom požiaru prepadla do interiéru domu. Počas hasenia požiaru bolo v interiéri domu nájdené telo osoby, ktoré nejavilo známky života,” priblížil pre TASR hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Košiciach Jozef Bálint. Výška predbežnej priamej škody na požiarom poškodených častiach domu bola vyčíslená na sumu 8000 eur.

 

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

13:35

Miera rizika chudoby alebo sociálneho vylúčenia vzrástla vlani na Slovensku na hodnotu 17,6 %. Vyplýva to zo správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR za rok 2023, ktorú prerokoval a zobral na vedomie Výbor Národnej rady (NR) SR pre sociálne veci. Napriek nárastu podielu počtu ľudí v riziku chudoby je podľa ministra práce Erika Tomáša (Hlas-SD) stále SR v spomínanom ukazovateli pod priemerom EÚ, kde v minulom roku dosiahol úroveň 21,4 %.

13:34

Nemeckí výrobcovia automobilov by sa nemali báť konkurencie z Číny, vyhlásil v pondelok kancelár Olaf Scholz, pričom zopakoval svoj odmietavý postoj voči clám na čínske elektromobily, ktoré zvažuje Európska únia (EÚ).

13:16

Armádny generál Luong Cuong sa stal novým, v poradí 14. prezidentom Vietnamu. Do tejto funkcie ho zvolilo všetkých 440 poslancov, ktorí sa zúčastnili na schôdzi parlamentu.

Generál Luong Cuong sa stal novým prezidentom Vietnamu
Na snímke armádny generál Luong Cuong, ktorý sa stal novým, v poradí 14. prezidentom Vietnamu v meste Hanoj
12:35

Generálny tajomník NATO Mark Rutte varoval Severnú Kóreu pred nasadením jej vojakov do vojny na Ukrajine po boku Ruska. Tento krok by predstavoval “zásadnú eskaláciu” toho konfliktu, napísal Rutte na platforme X.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Perzská mačka Willow je odetá za lekára počas halloweenskej oslavy pre domácich miláčikov v nákupnom centre v meste Valenzuela na Filipínach

Autor: TASR/AP-Aaron Favila

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Ivan Štubňa

Dušan Hirjak

Marek Brna

Andrej Valihora

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali