Po čelnej zrážke s nákladným vozidlom v Senci zomrel spolujazdec

❚❚

Bratislava/Senec 18. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)

 

Čelnú zrážku s nákladným vozidlom tesne pred seneckým cestným mostom neprežil spolujazdec v osobnom aute. Nehoda sa stala v utorok (17. 9.) večer. Nákladné vozidlo tam z neznámych príčin prešlo do protismeru. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková

nehoda
Záber z miesta nehody

“Následkom zrážky utrpel vodič nákladného vozidla značky Mercedes-Benz ľahké zranenia, vodič a spolujazdec motorového vozidla značky Opel ťažké zranenia, s ktorými boli prevezení do nemocnice na ošetrenie,” uviedla Šimková s tým, že spolujazdec, ktorý nehodu neprežil, sedel na zadnom sedadle.

.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

12:46

Väznený kubánsky umelec a performer Luis Manuel Otero Alcántara sa stal nositeľom nórskej Raftovej ceny udeľovanej za obhajobu dodržiavania ľudských práv.

12:42

Na päť stúpol počet obetí záplav v Česku. Oznámil to minister vnútra Vít Rakušan s tým, že nezvestných je najmenej osem osôb.

12:39

Počet obyvateľov Švajčiarska po prvýkrát prevýšil deväť miliónov. Vyplýva to z údajov, ktoré zverejnil Federálny štatistický úrad, informuje TASR podľa agentúry AFP.

12:17

Rozhodnutia každého z nás majú zásadný vplyv na osud našej krajiny. Hoci si mnohé z nich ani neuvedomujeme, každý z nás robí denne rozhodnutia, ktoré ovplyvňujú životné prostredie aj to, ako bude vyzerať naša príroda.

12:16

Jednota dôchodcov Slovenska v súvislosti s predstavenými konsolidačnými opatreniami požiadala o stretnutie s predsedami koaličných strán a prezidentom SR Petrom Pellegrinim. Hovoriť chcú o tom, aký vplyv budú mať prijaté konsolidačné opatrenia na seniorov. 

12:15

Bývanie v rizikovej oblasti nemusia poisťovne Slovákom poistiť. Kúpu domu či záhrady, rovnako aj stavbu nehnuteľnosti v takejto lokalite by mali ľudia zvážiť. 

12:14

Do stredy (18. 9.) bolo na Slovensku nahlásených takmer 4.400 poistných udalostí spôsobených aktuálnymi povodňami, s odhadovanou výškou škôd viac ako 8 miliónov eur. 

12:12

Medzi nástroje podpory turizmu na Slovensku sa má od budúceho roka zaradiť nový príspevok na rozvoj cestovného ruchu. Zároveň sa zruší doterajšie poskytovanie investičnej pomoci pre oblasť cestovného ruchu. 

12:11

Vláda zorganizuje pre dôsledné uplatnenie zníženej sadzby dane z pridanej hodnoty (DPH) na základné potraviny okrúhly stôl aj s ostatnými partnermi agropotravinárskej vertikály. Uviedol to na brífingu premiér Robert Fico (Smer-SD) po stretnutí so zástupcami obchodných reťazcov, za účasti ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richarda Takáča (Smer-SD). Obchodníci deklarovali, že ich spoločným záujmom spolu s vládou bude maximálne premietnutie zmeny sadzby DPH na 5 % do zníženia cien základných potravín.

Predseda vlády SR Robert Fico sa stretol na Úrade vlády SR so zástupcami obchodných reťazcov
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
12:09

Opozičné KDH navrhuje odmeňovať zamestnancov za dochádzanie do práce na bicykli. Na tento účel pripravuje legislatívu, ktorej cieľom bude motivovať ľudí, aby do práce chodili na bicykli. Zároveň tak chcú bojovať s množstvom áut na cestách, kolónami či podporiť ekologické riešenia. Apelovať chcú aj na Ministerstvo dopravy SR, aby vo väčšej miere budovalo cyklochodníky.

12:07

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR spustilo humanitárnu pomoc po povodniach. Jednotlivci môžu získať dotáciu maximálne vo výške 1500 eur a požiadať o ňu budú môcť aj opakovane. Rovnako o ňu môžu požiadať aj obce do výšky 15.000 eur. Šéf rezortu Erik Tomáš (Hlas-SD) na tlačovej konferencii v Stupave uviedol, že s odstraňovaním škôd po povodniach budú domácnostiam a obciam pomáhať aj nezamestnaní ľudia.

12:06

Slovenské domácnosti čaká v budúcom roku najväčší nárast cien plynu v histórii, a to o 30 %. Uviedol to poslanec Národnej rady (NR) SR za opozičné hnutie Slovensko Július Jakab spolu s lídrom hnutia Igorom Matovičom.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke si pár užíva výhľad na panorámu centra v Kuala Lumpure

Autor: TASR/AP-Vincent Thian

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Branislav Čech

Marek Brna

Erik Majercak

Milan Šupa

Ivan Štubňa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali