Paločko sa upísal Popradu: “Zabojujem o miesto v zostave”

❚❚

Poprad 24. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Radovan Stoklasa)

 

Hokejový extraligista HK Poprad sa dohodol s Matúšom Paločkom na zmluve do konca tejto sezóny. Pre 33-ročného útočníka pôjde o tretie pôsobenie v materskom klube, ktorý o jeho príchode informoval na oficiálnom webe

Matúš Paločko
Na snímke vľavo Matúš Paločko

“Po ukončení spolupráce v Michalovciach ma kontaktoval Július Koval. Mal som aj iné ponuky z extraligy či 1. ligy, ale nakoniec som sa rozhodol pre návrat domov. Keď som naposledy odchádzal z Popradu, bol som sám, ale teraz mám syna a rodinu, takže aj toto zohralo dôležitú úlohu v mojom rozhodovaní. Zabojujem o miesto v zostave, pretože Poprad má nabitú ofenzívu. Verím, že nakoniec budem prínosom pre mužstvo a každým zápasom predvedieme výborný výkon a budeme stúpať v tabuľke,” povedal Paločko po príchode do Popradu.

.

“Na trhu voľných hráčov sa objavil Matúš Paločko a keďže ide o domáceho hokejistu, výborného korčuliara a silného hráča na puku, rozhodli sme sa mu ponúknuť zmluvu. Som rád, že si vybral Poprad a prajem mu všetko dobré,” vyjadril sa na margo staronového príchodu športový riaditeľ klubu Július Koval.

Paločko počas 15 sezón nastúpil v extralige do 671 duelov, v ktorých získal 258 bodov za 118 gólov a 140 asistencií. Okrem materského Popradu nastupoval v slovenskej najvyššej súťaži aj v drese Liptovského Mikuláša a Michaloviec.

.

 

Prečítajte si tiež:

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

09:40

Holandský producent farieb a lakov AkzoNobel v utorok oznámil, že vo svojich prevádzkach na celom svete zruší 2000 pracovných miest. To je viac ako 5 % jeho pracovnej sily. Cieľom opatrenia je znížiť náklady.

09:38

Nemecká spolková polícia v utorok počas série razií vykonaných pre podozrenia z prevádzačstva zadržala najmenej štyroch ľudí. Celkovo prehľadala 24 bytov v meste Mannheim a v oblastiach okolo neďalekých miest Karsruhe a Worms.

Nemecko Polícia Razie Prevádačstvo
Na snímke policajti stoja pred obytnou budovou počas razie vykonanej pre podozrenia z prevádzačstva v nemeckom meste Mannheim v utorok 24. septembra 2024
09:30

Priemerná evidovaná miera nezamestnanosti v Žilinskom samosprávnom kraji (ŽSK) sa štvrtý mesiac po sebe zvýšila. Jej hodnota v auguste stúpla medzimesačne o 0,02 % na úroveň 3,99 percenta. Informovalo o tom Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny.

09:30

Izraelský bezpečnostný kabinet v noci na utorok neprijal žiadne nové rozhodnutia o ofenzíve izraelskej armády v Libanone a naďalej zostáva otvorený zmierneniu napätia, ak bude proiránske militantné hnutie Hizballáh ochotné dosiahnuť dohodu. S odvolaním sa na informované vládne zdroje to uviedol nemenovaný zdroj denníka The Times of Israel (TOI).

09:20

Ruský súd v Kaliningradskej oblasti odsúdil amerického občana na šesť rokov väzenia a udelil mu pokutu vo výške 100.000 rubľov (983 eur) za únos svojho syna, ktorý má ruské občianstvo, uviedol súd.

09:18

Izraelská armáda v noci na utorok pri náletoch v južnom Libanone zasiahla desiatky cieľov. Sekundárne explózie naznačujú, že v týchto budovách boli uložené zbrane patriace zrejme militantnému hnutiu Hizballáh. Uvádza sa to vo vyhlásení izraelskej armády, z ktorého citovala agentúra Reuters.

08:41

Tempo rastu aktivity súkromného sektora v Japonsku sa v septembri spomalilo, keďže aktivita vo výrobe klesla. Ukázali to v utorok výsledky prieskumu spoločnosti S&P Global.

08:36

Čínska centrálna banka v utorok oznámila rozsiahle monetárne stimuly a opatrenia na podporu trhu s nehnuteľnosťami a na oživenie ekonomiky. Tá zápasí so silnými deflačnými tlakmi a hrozí jej, že nedosiahne tohtoročný cieľ rastu približne o 5 %.

08:35

Veterán vojny na Ukrajine Michail Ostrianskij, ktorý pôsobil v oddieloch súkromnej vojenskej Vagnerovej skupiny, sa stal predsedom mestského zastupiteľstva v jednom z miest v Permskej oblasti na východe európskej časti Ruskej federácie.

08:25

Ceny ropy v utorok ráno vzrástli po správach o nových stimuloch na podporu čínskej ekonomiky. A tiež pre obavy, že eskalácia napätia na Blízkom východe by mohla zasiahnuť dodávky z kľúčového produkčného regiónu, a pre hrozbu ďalšieho hurikánu v USA.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke ľudia sedia na morskej promenáde na trajektovom termináli Kadikoy v tureckom Istanbule

Autor: TASR/AP-Francisco Seco

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Milan Šupa

Erik Majercak

Miroslav Iliaš

Tibor Danáč

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali