Obranca Quansah podpísal s Liverpoolom nový dlhoročný kontrakt

❚❚

Liverpool 8. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jon Super)

 

Anglický futbalový obranca Jarell Quansah podpísal s Liverpoolom nový dlhoročný kontrakt. V minulej sezóne si vybojoval miesto v A-tíme a za “The Reds” odohral 33 zápasov vo všetkých súťažiach. Pod vedením nového kouča Arneho Slota zatiaľ nastúpil dvakrát

Jarell Quansah
Na snímke vpravo Jarell Quansah

“FC Liverpool je podľa môjho názoru najlepší klub na svete, ktorý mi umožní výkonnostne napredovať. Mám okolo seba najlepších spoluhráčov. Anfield je ideálne miesto na rozvíjanie mojich futbalových schopností,” uviedol pre oficiálnu webovú sránku Liverpoolu 21-ročný Quansah, ktorý sa dostal aj do širšej nominácie bývalého trénera anglickej reprezentácie Garetha Southgatea na ME 2024, na šampionáte v Nemecku však napokon neštartoval.

.

 

Prečítajte si tiež:

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

10:45

Iránsky minister zahraničných vecí Abbás Arákčí varoval Izrael pred útokom a vyhlásil, že akýkoľvek útok na iránsku infraštruktúru bude mať za následok silnejšiu odvetu.

10:43

Skutočné sklamanie ľudí v americkom štáte Severná Kalifornia z federálnej pomoci obetiam hurikánu Helene znásobila smršť lží a dezinformácií, všíma si agentúra AFP, podľa ktorej to sčasti podnecuje republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump.

10:26

 Bývalá japonská cisárovná Mičiko absolvovala v nemocnici “úspešnú” operáciu, ktorej sa podrobila pre zlomenú nohu.

10:18

Izraelská armáda podnikla cielené nálety proti baštám a infraštruktúre proiránskeho militantného hnutia Hizballáh na juhozápade Libanonu, pričom po nasadení ďalších vojakov rozšírila svoje pozemné operácie aj pozdĺž pobrežia krajiny.

09:33

Ukrajinská protivzdušná obrana zneškodnila 18 z 19 ruských bezpilotných lietadiel nad viacerými oblasťami krajiny, uviedla armáda. Posledný dron sa vrátil späť na územie Ruska.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke členovia družstva \"Colla Jove de Tarragona\" padajú pred dokončením ľudskej veže počas 29. ročníka súťaže v stavaní ľudských veží v katalánskom meste Tarragona na severovýchode Španielska

Autor: TASR/AP-Emilio Morenatti

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Slavus Sámo Vladimír Prokeš CS

Milan Šupa

Peter Lipták

Marián Tkáč

Pavel Jacz

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali