Nepoctivá hra s LGBTI+ komunitou

❚❚

Bratislava 23. júla 2024 (HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)

 

V téme LGBTI+ komunity sa manipuluje s terminológiou a právom. Spomeniem 4 zásadné manipulácie

Dúhový Pride
Ilustračné foto

Manipulácia č. 1: Je nesprávne používať termín „menšina“ vo vzťahu k ľudskému zdraviu a k ľudskému organizmu. Všeobecná deklarácia ľudských práv, prijatá v r. 1948 v OSN sa toho dôsledne držala. Ak začneme vytvárať menšiny vo vzťahu k ľudskému telu a zdraviu, tak tu môžeme mať hneď asi 1000 menšín, pretože zhruba s toľkými diagnózami dnešná medicína pracuje. Ak existujú sexuálne menšiny, tak kde sú menšiny hypertonikov, diabetikov, astmatikov, epileptikov, alergikov, zrakovo postihnutých, sluchovo postihnutých, imobilných, atď., atď., trebárs aj menšina koktavých?    Tvrdiť, že o sexuálnej menšine možno hovoriť preto, „že sa s tým narodili“ nemožno, pretože jednak celý rad iných diagnóz a porúch je vrodených a jednak preto, že zatiaľ nebolo vedecky jednoznačne preukázané, že homosexualita je vrodená. Skôr naopak, jednovajcové dvojčatá, ktoré sú geneticky identické, sa nestávajú buď obaja homosexuáli, alebo obaja heterosexuáli. A neodpustím si ironickú poznámku: Všetci tí mimovládkari, neziskovkári, moderátori, aktivisti, progresivisti, bojujúci za ľudské práva sexuálnych menšín zvysoka kašlú na najpočetnejšiu sexuálnu menšinu. Ktorá to je? No predsa sexuálna menšina impotentov!  Aj impotent je človek, dokonca konkrétny človek, obhajujte aj jeho práva!

.

Mimochodom, najpočetnejšia menšina vo vzťahu k ľudskému organizmu je menšina ľavákov, je ich asi 20 %  a tiež by si mohli vyfabulovať nejaké svoje krivdy a práva.

Manipulácia č. 2: V médiách táto komunita  formuluje rôzne požiadavky ako práva sexuálnych menšín. Pozor! Manželstvo muža a ženy je individuálne právo dvoch jedincov, jedného muža a jednej ženy, nie je to kolektívne právo heterosexuálov. LGBTI+ požadujú práva na partnerstvá, alebo manželstvá pre túto menšinu, čiže formulujú to ako kolektívne právo. Je to vážny zásah do charakteru menšinových práv, ktoré sú prísne individuálne. Uplatňovanie kolektívnych práv národnostných menšín bola jedna z príčin vzniku druhej svetovej vojny. Preto sa stala dogmou medzinárodného práva téza, že žiadne menšinové práva nie sú kolektívne práva a ani sa nimi nesmú stať!

.

Manipulácia č.3: Existuje všeobecný úzus, starý niekoľko storočí, že za vek telesnej a duševnej dospelosti sa pokladá vek 18 rokov. Platí to snáď vo všetkých štátoch sveta. Až po dosiahnutí tohto veku sa mladý človek stáva držiteľom štandardných  občianskych práv – práva vstúpiť do manželstva, voliť a byť volený, právo na vstup do armády, riadiť osobné vozidlo a celý rad ďalších práv, ale aj možnosť stratiť slobodu po spáchaní trestného činu. Celý rad západných štátov však v otázke transsexualizmu túto hranicu prelamuje a už 12-13 ročné deti začínajú brať megadávky hormónov opačného pohlavia v rámci procesu, ktorý sa nazýva blokácia puberty. V mnohých štátoch na to nie je potrebný ani súhlas rodičov. Už aj v Slovensku sú snahy povoliť túto vekovú hranicu. Po dovŕšení 18 rokov prichádza na rad séria operácií:  Najprv amputačných, keď chlapcovi amputujú vonkajšie pohlavné orgány a dievčaťu vyberú maternicu, vaječníky a mliečne žľazy z prsníkov. Potom sú plastické operácie, keď chlapcovi, už vykastrovanému, vyberú časť hrubého čreva a urobia z neho umelú vagínu a urobia implantáciu umelého poprsia. Dievčaťu vyrobia „vajíčka“ z veľkých pyskov, umelý penis obyčajne zo svalu predlaktia. Tento proces pán Šimečka nazval v jednej televíznej diskusii termínom „dôstojná tranzícia“. Pre mňa je to mrzačenie zdravého, mladého organizmu a hrubé porušenie Hippokratovej prísahy, ktorá okrem iného hovorí: „Nil nocere!“ Preložené: Nikdy neškodiť, t.j. lekár nemá právo na postupy, ktoré pacienta poškodzujú! A o podstúpení tejto procedúry, ktorá znamená nenávratný zásah do telesnej integrity, sa má rozhodnúť 12-ročné dieťa?! 12-ročné dieťa, ktoré nemôže nastúpiť do autoškoly, pretože ho pokladáme za nezrelé na riadenie auta, 12-ročné dieťa ktoré nesmie dostať v reštaurácii pohárik alkoholu a dokonca nemá právo ani kúpiť si škatuľku cigariet! Tie deti sú v skutočnosti obeťami systému, nemôžu naozaj zodpovedne chápať, k čomu dali súhlas. A toto sa nám podsúva ako nový, progresívny trend, ako pokrok a humanizmus! Ľudia po takejto tzv. „dôstojnej tranzícii“ už nikdy nebudú môcť priviesť na svet vlastné deti a nemajú ani plnohodnotný sexuálny život, pretože penis z predlaktia ani pošva z hrubého čreva nie sú plnohodnotné sexuálne orgány.   Zámerne som dosť podrobne popísal celý ten proces, aby si laik uvedomil o čom je vlastne reč.

Nikto nehovorí o finančných nákladoch, ale keď žijeme v trhovej spoločnosti, musí nás to zaujímať! Na internete som našiel niekoľko údajov o cenách v USA. Sú to neoficiálne údaje,  „čo google dal“ ale za celý proces „dôstojnej tranzície“ od blokácie puberty po ukončenie chirurgických výkonov, bola suma 200 000 dolárov. Našiel som ešte cenu faloplastiky, čo je vypracovanie penisu zo svalov predlaktia a bola 70 000 dolárov. Koľko by to bolo u nás? Ak by to bola len desatina americkej ceny, bolo by to 20 000 eur!  Slovenský internet mi ponúkol tranzitívnu operáciu u nás za 3500-4000 eur, ale to bola cena jedného zákroku, chirurgická tranzícia je niekoľko operačných výkonov, takže suma 20 000 eur by na celú, kompletnú tranzíciu ani nestačila. Kde má na to slovenské zdravotníctvo zobrať peniaze? Hlasno sa pýtajte tých, ktorí to propagujú! Aby bol čitateľ v obraze:  U nás 20 000 eur je cena 4 extrémne náročných,  život zachraňujúcich operácii srdca, alebo cca 7-8 bedrových kĺbov. Alebo si tranzíciu dotyčný bude platiť sám?

Manipulácia č. 4: Tento bod som nazval viktimizácia: Victim po latinsky znamená obeť. Prakticky vždy, za každých okolností sa LGBTI komunita stavia do pozície úbohej nevinnej obete, nepochopenej a ukrivdenej, ktorej primitívni, brutálni heterosexuáli nechcú dať to, čo im právom patrí.  Možno je to pohodlné, ale mali by si uvedomiť, že z dlhodobého hľadiska je to pre nich samotných kontraproduktívne. Akákoľvek kritická zmienka je bez diskusie označená slovom homofóbia. Aj toto je manipulatívne zneužívanie medicínskych pojmov. Fóbia je chorobná úzkosť, patologický strach, napr. arachnofóbia – strach z pavúkov, akrofóbia – strach z výšok. Ak naozaj existuje homofóbia, tak taký človek nepatrí do kriminálu, ale vyžaduje liečbu!  Už samotné vytvorenie LGBTI+ je manipulatívne a medicínsky nesprávne. Transsexualita je vec pohlavnej identity. Jedná sa o rozpor medzi telom a mysľou človeka. Homosexualita sa týka sexuálnej orientácie. Miešajú sa tu hrušky s jablkami.

Prečo sa to všetko deje? V konečnom dôsledku súhlasím, že LGBTI+ komunita je obeťou a je politicky zneužívaná. Anglosaské elity začali medicínsku a zdravotnícku problematiku zneužívať v globálnych rozmeroch na politické ciele. Avšak prebiehajúca islamizácia západnej Európy LGBTI komunitu zmení na terče pre islamské právo šarija.

MUDr. Štefan Paulov

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

Včera 20:17

Medveď napadol v chorvátskom národnom parku Plitvické jazerá 64-ročného muža na prechádzke, ktorého pohrýzol do ruky. Miestneho obyvateľa previezli do nemocnice v meste Gospič, informovala chorvátska televízia HRT. Lekári uviedli, že jeho zranenie nie sú závažné.

Včera 20:10

Moslimské krajiny by mali vytvoriť alianciu proti “narastajúcej hrozbe rozpínavosti” Izraela, vyhlásil v sobotu turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

Včera 20:05

V 1. kole nového ročníka MOL ligy vyhrali hádzanárky Slavie Praha doma nad PSG Zlín 28:23.

Včera 19:52

Akcie v USA sa v piatok výrazne oslabili, pričom širší index S&P 500 má za sebou najhorší týždeň od marca 2023 a technologický index Nasdaq Composite od roku 2022. Slabé údaje z trhu práce totiž podporilo obavy o zdravie ekonomiky Spojených štátov a investori sa zbavovali technologických titulov s vysokou valuáciou.

Včera 19:45

Technický problém, ktorý v sobotu spôsobil rozsiahle narušenie železničnej dopravy v časti Nemecka, sa podarilo vyriešiť. Oznámila to železničná spoločnosť Deutsche Bahn (DB) s upozornením, že počas zvyšku dňa možno očakávať meškania spojov.

Včera 19:09

Tisíce ľudí protestovali v sobotu vo Francúzsku proti vymenovaniu konzervatívneho politika Michela Barniera za nového premiéra. Účastníci kritizovali tiež prezidenta Emmanuela Macrona za tento krok.

Včera 19:08

Hokejisti Liptovského Mikuláša dosiahli prvé víťazstvo na Tatranskom pohári, keď zdolali v sobotu Košice 3:2 po predĺžení a nájazdoch. Rozhodujúci nájazd Liptákov premenil Vadim Pereskokov, ktorý sa podieľal aj na oboch góloch z hry. Najprv asistoval Martin Réwayovi pri vyrovnávajúcom góle na 1:1 a v záverečnom dejstve sám zariadil predĺženie.

Včera 18:59

Hádzanárky DHK Baník Most vyhrali v 1. kole nového ročníka MOL ligy nad hráčkami DHK Zora Olomouc vysoko 43:27.

Včera 18:54

Psychicky chorý Francúz v sobotu dobodal svoju partnerku a ich dve malé deti, ďalšie dve osoby zranil. Incident sa odohral v malom meste juhovýchodne od Paríža.

Včera 18:51

Britský premiér Keir Starmer a írsky premiér Simon Harris v sobotu vyhlásili, že sa ich krajiny presúvajú od “rozporov späť k priateľstvu”. Urobili tak počas Starmerovej návštevy Dublinu, ktorá bola súčasťou úsilia o zlepšovanie vzťahov, ako aj britských väzieb s Európskou úniou.

Včera 18:09

Ruské sily obsadili dedinu v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny, oznámilo v sobotu ruské ministerstvo obrany.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke zber jabĺk v sade Novosad v katastri obce Cabaj-Čápor v okrese Nitra

Autor: TASR-Henrich Mišovič

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali