Najnaliehavejšia výzva dneška pre nás všetkých

❚❚

Bratislava 11.  júla 2023 (HSP/Foto: TASR-Jaroslav Novák)

 

Najprv si pripomeňme, kto nám tu vládol od posledných volieb, lebo dnes vládne prezidentka Čuputová cez svojho nominanta Ódora a všetci, čo ničili od posledných volieb Slovensko sa tvária ako opozícia

Matovičova vláda voľby 2020
Na snímke spoločná fotografia členov novovymenovanej vlády SR pred 1. zasadnutím vlády SR v Bratislave 21. marca 2020. Vrchný rad zľava minister zdravotníctva SR Marek Krajčí (OĽaNO), minister školstva SR Branislav Gröhling (SaS), minister životného prostredia SR Ján Budaj (OĽaNO), ministerka kultúry SR Natália Milanová (OĽaNO), v stredom rade zľava ministerka spravodlivosti SR Mária Kolíková (Za ľudí), minister vnútra SR Roman Mikulec (OĽaNO), minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal (Sme rodina), minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský (OĽaNO), minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO), minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Milan Krajniak (Sme rodina), spodný rad zľava podpredseda vlády pre legislatívu a strategické plánovanie Štefan Holý (Sme rodina), minister hospodárstva SR a prvý podpredseda vlády pre ekonomiku SR Richard Sulík (SaS), predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO), ministerka pre investície a regionálny rozvoj SR, podpredsedníčka vlády SR Veronika Remišová (Za ľudí), minister financií SR Eduard Heger (OĽaNO)

Čiže v prvom rade to bolo OĽaNO a Matovič – premiér, neskôr minister financií. Ďalej exoti ako Pročko, Budaj, Krošlák, Tabak, Krupa (dnes SaS)

.

Kresťanská únia – Záborská – kandidujú znova na kandidátke OĽaNO

Demokrati – Naď, Heger – v tejto strane sa vyskladala pre Slovensko obzvlášť nebezpečná partia

.

Sme rodina – Boris Kollár, Krajniak

SaS – Sulík, Kolíková, Bittó Cigániková

Za ľudí –  Remišová (Letanovská, Miroslav Kollár, Šeliga, Žitňanská – dnes všetci Demokrati)

Vládnutie tohto zoskupenia ovplyvnili dve základné udalosti –  covid a vojna na Ukrajine. Pre objektívnosť treba povedať, že vláda na to, že k týmto udalostiam došlo, nemala žiaden vplyv. Ale reakcie na tieto udalosti, tie sú už iba úplne ich.

Covid dal priestor, aby sa prejavili fašistické tendencie vládnych aktérov a vojna na Ukrajine zas, aby sa odkopali všetci agenti amerických záujmov. Vlastne o americké záujmy išlo v oboch prípadoch.

.

V prípade Covid hlavne o predaj americkej neotestovanej vakcíny od spoločnosti Pfizer. Tu sa zapojili všetky proamerické štruktúry a nabalili na seba užitočných idiotov, ako napríklad biskupa Bobera, ktorý propagoval vakcínu a cez náboženstvo vydieral veriacich, aby sa dali zaočkovať.

V šíku však neoblomne stáli proamerickí politici – hlavne Čaputová, ktorá sa stala hlavnou propagátorkou očkovania, ale aj ostatní vládni politici hlavne Cigániková a ďalší zo strany SaS, ale aj umelci ako Banášová či Kandráčovci, ktorí sa dlhé roky tvárili neutrálne.

Do potláčania každého iného názoru sa zapojili úplne kompletne všetky mainstreamové médiá, tiež všetky americké sociálne siete a samozrejme mimovládky, o prorežimných „umelcoch“ a „osobnostiach“ škoda hovoriť, tí by dali aj obličku za to, aby Pfizer čo najviac zarobil.

Podporovali sa fašistické opatrenia, ktoré zásadným spôsobom obmedzovali základné ľudské práva a slobody a prijímali sa opatrenia, ktoré spôsobili nadúmrtnosť, napríklad pre nedostupnosť zdravotnej starostlivosti, alebo pre vytvorenie obzvlášť vhodných podmienok na šírenie vírusu (ako napríklad povinné testovane).

Vláda zlikvidovala vlastníkov gastro prevádzok a malých obchodníkov, ktorí zostali bez účinnej pomoci.

.

Putin by mal dostať Nobelovu cenu za zdravotníctvo, lebo v priebehu jedného dňa vyliečil všetkých z covidu – žartovalo sa po začatí vojny na Ukrajine. Faktom bolo, že odrazu covid, ktorý dva roky zásadným spôsobom ovplyvňoval život všetkých ľudí na celej planéte, v priebehu jedného dňa zmizol. Prestal byť témou dňa ako keby nikdy neexistoval. Hlavnou témou sa stala ukrajinská vojna.

Našej vláde to umožnilo plynule prejsť od jednej formy deštrukcie právneho štátu do druhej. Zatiaľ čo v prvom prípade sa obmedzovala sloboda pohybu a intenzívne sa potláčala sloboda slova, v druhej fáze bol hlavný útok vedený proti médiám a slobode slova. Stalo sa to, čo si nikto dovtedy nevedel predstaviť. Táto vláda vypla pre ňu nepohodlné médiá. Je to najzávažnejší prešľap tejto vlády. Ukázal, že tieto obskurné postavičky sú schopné všetkého a ničoho sa neštítia. V aktuálnej predvolebnej kampani sa nominujú do role tých, čo idú zachrániť demokraciu Slovensku. Nič odpornejšie som dosiaľ nevidel. Človeka nutká na zvracanie.

Samozrejme, že celý čas išlo o podporu americkej zástupnej vojny na Ukrajine. Ak sa na udalosti pozrieme spätne, je jasné, že vláda a prezidentka o blížiacej sa vojne vedeli a pripravovali sa intenzívne na jej podporu.

Urýchlene sa schválila vojenská zmluva s USA, ktorá bola za predchádzajúcej vlády nepriechodná. Američania jednoducho potrebovali letecké základne na našom území a ich agenti vo funkciách im to v zrýchlenom tempe vybavili.

Naď, Heger, Čaputová a spol. následne pre americké záujmy obetovali celú našu obranu darovaním skoro všetkého použiteľného na Ukrajinu.

O tom, ako táto vláda zlikvidovala a rozvrátila verejné financie, ako zadlžili štát, škoda hovoriť.

Druhým najobludnejším prešľapom tejto odpornej vlády bola totálna deštrukcia právneho štátu. Lipšic, ktorý sa protiprávne (previerka, ktorú mu vybavil Krajniak) dostal na miesto špeciálneho prokurátora, bol tomu mimoriadne nápomocný.

Univerzálni kajúcnici, za dosiaľ jasne nedefinované výhody, svedčili proti každému, komu bolo treba, aby títo, najmä politici Smeru, mohli byť s veľkou pompou, za asistencie špeciálnych jednotiek, vzatí do väzby.

Nechcel som sa toľko venovať prešľapom tejto vlády, sú všeobecne známe. Chcel som v podstate iba upozorniť, že ľudia, ktorí tvorili túto vládu sú nebezpeční pre úplné základy demokracie a samotnej existencie štátu Slovensko.

Nikdy dosiaľ nebola samotná demokratická podstata a štátna suverenita Slovenska tak ohrozená, ako za vlády Čaputovej, Matoviča, Hegera, Naďa, Budaja, Sulíka, Kollára, Krajniaka, Kolíkovej a ich kupmánov.

.

Tieto voľby budú pre Slovensko tie najdôležitejšie, aké sme tu dosiaľ mali. Rozhodnú o tých najdôležitejších veciach. O tom, či vôbec budeme môcť žiť v slobodnej krajine. Či vôbec budeme žiť v samostatnej suverénnej krajine.

Viem, že ste mnohí znechutení. V jednej oblasti sme určite dosiahli úroveň Západu. Nie je koho voliť. Všetky strany, všetci hlavní politickí protagonisti sú skompromitovaní svojou predchádzajúcou politickou činnosť. Niet nikoho čestného, kto by to so Slovenskom myslel vážne a dobre. Veľmi veľa ľudí kvôli tomu nechce ísť voliť.

Tu vás chcem poprosiť, aby ste sa premohli. Tieto voľby to však nebude stačiť. Musíte zmobilizovať aj všetkých okolo. Ak nebudete v mieste bydliska, vybavte si voličský preukaz, k chorým a nevládnym objednajte prenosnú urnu, neskúsených, pomotaných prvovoličov pošlite na výlet, najlepšie do zahraničia. Vy čo žijete prechodne mimo Slovenska, volte poštou. Pôjde o každý hlas.

Dôležitosť blížiacich sa volieb si uvedomuje aj protistrana a ich koloniálni bábkovodiči. Tí pošlú peniaze, za ktoré sa cvičené opičky z mimovládok pokúsia ovplyvniť najmä mladých neskúsených ľudí, aby pomohli zachovať moc svojim zahraničným kurátorom a ich politickým agentom na Slovensku.

Mimovládky ako Pontis, Nadácia otvorenej spoločnosti, Nadácia Milana Šimečku, MEMO 98, Iniciatíva Inakosť, Za slušné Slovensko a ďalšie spúšťajú kampaň zacielenú na mladých Chcem tu zostať. Hlavnými protagonistami kampane majú byť Radičová, Handzuš, Ostrihoňová a zapojiť sa má vyše 200 online „celebrít“. Všetci títo sa budú snažiť za peniaze zo zahraničia, nahnať voličov Progresívnemu Slovensku a americkým agentom v Demokratoch a podobným stranám. Mimovládky nie sú limitované vo výdavkoch. V predvolebnej kampani môžu minúť, na rozdiel od politických strán, koľko budú chcieť a dosiahnuť tak informačnú prevahu.

.

Starí rodičia tak musia spustiť kampaň – “Ochráň svojho vnúčika” pred ich zhubným vplyvom. Najlepšie ho v deň volieb odlifrovať niekam, kde sa nevie dostať k volebnej urne. Argumentačne proti jeho „informačným zdrojom“ nebudete mať šancu. Mimovládky, celebrity a média ho kompletne vymyjú. (Ospravedlňujem sa všetkým mladým ľuďom, ktorí majú rozum)

V týchto voľbách jednoducho nebude postačovať ísť voliť. V týchto voľbách budeme musieť zmobilizovať celé svoje okolie.

Iba veľkou celoslovenskou mobilizáciou môžeme zachrániť demokraciu na Slovensku. Ak nedokážeme poraziť antislovenské sily, čaká nás návrat do totality, ktorej predkrm sme počas tejto vlády už okúsili.

 

Prečítajte si tiež:

.

Slovensko nie je kaviareň v Starom meste v Bratislave, vyškolil Sulíka generál Viktorín

Začína masívny útok mimovládok. Skúsia tvrdo ovplyvniť voľby. Draxler odhaľuje, kto je v pozadí

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

20:27

Holandský futbalista Xavi Simons z Lipska si zranil väzy v ľavom členku a čaká ho niekoľkotýždňová pauza.

Dlhšie zranenia trápia aj Xavera Schlagera a Davida Rauma. Informovala agentúra dpa.

20:26

Rusko je pripravené zvážiť všetky možnosti ukončenia vojny na Ukrajine, musia však zohľadňovať realitu na bojisku. Vyhlásil to vo štvrtok ruský prezident Vladimir Putin, informuje TASR s odvolaním sa na správu agentúry AFP.

“Sme pripravení preskúmať všetky návrhy na mierové rokovania, ktoré vychádzajú z reálnej situácie v teréne. Nebudeme akceptovať nič iné,” povedal Putin.

20:25

Auto so slovenským evidenčným číslom zrazilo vo štvrtok popoludní pri maďarskej obci Lentikápolna staršiu cyklistku, ktorá vážnym zraneniam na mieste podľahla. Polícia Zalianskej stolice pre agentúru MTI uviedla, že musela odkloniť dopravu, pričom na obchádzke havaroval poľský autobus. Jeho cestujúcich museli z vozidla v priekope vyslobodiť hasiči, informuje spravodajca TASR v Budapešti.

20:20

Traja predstavitelia Európskej centrálnej banky (ECB), známi svojou “jastrabou,” teda tvrdšou menovou politikou, chcú, aby ECB postupovala pri uvoľňovaní monetárnej politiky opatrne, minimálne si nechala otvorených viacero možností. Informovala o tom agentúra Reuters.

ECB znížila úrokové sadzby tento rok trikrát a trhy špekulujú, či v nasledujúcom období nepristúpi k výraznejšej a rýchlejšej redukcii.

20:13

Vedenie hokejového klubu z Nových Zámkov sa dohodlo na zmluve s kanadským útočníkom Nickom Ritchiem. Dvadsaťosemročného krídelníka draftoval do NHL tím Anaheim Ducks v roku 2014 v prvom kole z celkového desiateho miesta. Zámčania o tom informovali na svojom webe.

20:10

Talian Roberto Manicni skončil vo funkcii trénera futbalistov Saudskej Arábie. Vo štvrtok to oznámila tamojšia futbalová federácia s tým, že obe strany ukončili zmluvu po vzájomnej dohode.

18:46

Predaj nových domov v Spojených štátoch zaznamenal v septembri nečakane prudký rast na najvyššiu úroveň za viac než rok. TASR o tom informuje na základe správ agentúry AFP a portálu RTTNews, ktoré zverejnili najnovšie údaje amerického ministerstva obchodu.

18:44

Jedna osoba zahynula a štyria ľudia utrpeli zranenia vo štvrtok pri vykoľajení osobného vlaku na severe Nórska. Oznámila to miestna polícia, informuje TASR na základe správy agentúry AFP.

Vlak, ktorý smeroval z Trondheimu do mesta Bod na severe krajiny, zasiahli padajúce skaly, povedal policajt Arild Woldmo pre nórsku stanicu NRK. Jeho kolega Bent Are Eilertsen informoval, že v čase vykoľajenia bolo vo vlaku 55 ľudí.

Na severe Nórska sa vykoľajil osobný vlak
Na snímke osobný vlak, ktorý sa vykoľajil na severe Nórska
18:39

Predseda vlády Čiernej Hory Milojko Spajič pricestoval vo štvrtok na prvú oficiálnu návštevu Budapešti, kde ho prijal maďarský premiér Viktor Orbán. Podľa servera nepszava.hu rokovali premiéri okrem dvojstranných vzťahov aj o európskych a svetových politických záležitostiach, informuje spravodajca TASR v Budapešti.

“Do európskej ekonomiky treba priniesť nové zdroje a najvhodnejším spôsobom, ako to urobiť, je prijať krajiny západného Balkánu,” podčiarkol maďarský premiér po rokovaní so Spajičom.

18:11

Nemecká humanitárna organizácia Welthungerhilfe vo štvrtok vyhlásila, že situácia v Pásme Gazy pripomína “apokalypsu” po viac ako rok trvajúcej vojne medzi palestínskym militantným hnutím Hamas a Izraelom. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA.

Organizácia tiež opätovne odsúdila útok Hamasu na Izrael zo 7. októbra 2023, keď proiránski militanti zabili približne 1200 ľudí a zajali 250 rukojemníkov. Welthungerhilfe vyzvala aj na prepustenie všetkých zadržiavaných osôb.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke jesenná atmosfréra v Botanickej záhrade UPJŠ v Košiciach

Autor: TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

 

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marián Tkáč

Erik Majercak

Viktor Pondělík

Ivan Štubňa

Milan Šupa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali