Nahí chlapi v uliciach mávajú na malé deti. Toto chceme, Slováci?

Nahí chlapi v uliciach mávajú na malé deti. Toto chceme, Slováci?

San Francisco/Bratislava 2. júla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)

 

Cez víkend sa udial taký manifest morálnej skazy, aký bol donedávna nepredstaviteľný: Nahí ľudia mávali počas pochodu PRIDE v San Franciscu na okoloidúcich, vrátane rodín s malými deťmi. Beztrestne – pretože kalifornské zákony sa dajú obísť, ak sa šikovne vyhovoríte…

Pride v San Franciscu

Vyhováral sa aj postarší chlap v interview pre reportéra TENET Media, keď sa ho novinár opýtal, či mu nie je hanba predvádzať genitálie pred mladistvými. A on že nie, veď len idú okolo, zato on nemôže, on máva všetkým ľuďom: „Je sa s deťmi nerozprávam, oni sa tu prosto objavili!“

Reklama

Jeho „parťák“ sa ho pritom zastával slovami, že veď je „prirodzené byť sám sebou“…

Takto „civilizovane“ sa správajú potomkovia ľudí, ktorí kedysi označili domorodých obyvateľov Ameriky za divochov – a tým si následne ospravedlnili ich genocídu…

Reklama

Nahý muž sa ďalej vykrúcal s použitím klasického argumentačného omylu: Že veď on tam nestojí ako jediný v rúchu Adamovom, robia to aj mnohí ďalší…

Tak moment! Spomínam si, ako etnológovia objavili kdesi na ostrovoch v Oceánii dovtedy nepoznaný kmeň ľudožrútov. Nedokázali celkom dobre pochopiť, prečo tí ľudia jedia mäso iných ľudí. Tak sa teda opýtali náčelníka, prečo ho tak ochotne konzumuje. Ten ani nepremýšľal o odpovedi, len mykol plecom: Veď to robí každý…

Takto sa, milí priatelia, normalizuje nenormálnosť: Keď to robia aj iní, je to predsa v poriadku!

Polícia v San Franciscu pre novinárov potvrdila, že nahota v uliciach mesta nie je protizákonná – dokonca ani pred maloletými – pokiaľ neslúži prioritne k sexuálnym účelom.

Máte dosť? Pozor, ešte sme neskončili!

Reklama

Vyberme len tri zo „sprievodných aktivít“ toho „slávneho“ pochodu za práva sexuálnych menšín: Po prvé, močenie na iných ľudí. Existujú fotky priamo z chodníka, kde ležal v bazéne muž, na ktorého sa mohli dobrovoľníci vyprázdniť. Niektorí tak aj učinili – je to zdokumentované, ak máte odvahu, kliknite na link vyššie.

Po ďalšie, kto chcel, mohol istú dámu, zohnutú dopredu, „preplesknúť“ po zadku. Neškodné, povedal by niekto. Naozaj? Takto majetnícky ponížiť ženu na verejnosti? Kde boli feministky vtedy? Odrazu je v poriadku použiť ženu ako objekt mužského týrania? Keď je s tým ona sama „v pohode“?

Len preto, že jej sexuálna deviácia je masochizmus?

A posledná nechutnosť z tzv. „Fetiš zóny“. Kľačal tam na zemi muž, ktorému ste si mohli sexuálne uľaviť na tvár.

Odpustite, prosím, taký podrobný popis jednotlivých zvrhlostí – považujem však za nesmierne dôležité, aby sme sa oboznámili s tým, ako prebieha spoločenská, ale aj legislatívna (!) normalizácia verejných nerestí prv, než sa dostane k nám.

Reklama

Lebo to si píšte, že trendy do Európy neprichádzajú z Ruska ani z Číny.

Ešte stále budú niektorí z nás zaslepene hrať hru, že „láska je láska“?

Nuž nie, táto dekadentná propagácia pokrivených sexuálnych praktík nemá s láskou nič spoločné (ani s láskou k vlastnému nahému telu). V skutočnosti ide o slabosť a podvolenie.

Ľudia sa totiž stávajú otrokmi svojich túžob.

A tie neprichádzajú „len tak“ z ničoho nič – niečo ste niekedy videli alebo počuli, zachytili ste scénu na Netflixe, máte známych, ktorí vyskúšali toto tamto, a teraz nadšene rozprávajú, aká je to super skúsenosť…

Verte mi, toto je cesta do Pekla – nielen toho náboženského, ale aj do Pekla osobného.

Kto si zo svojich túžob učinil božstvo; kto sa odovzdal do rúk freudovskému „princípu slasti“, ten smeruje k postupnému, nenápadnému citovému otupeniu. Deje sa to dnes mnohým ľuďom hlavne v metropolách, kde pokušenie číha na každom rohu: vaše srdce sa pošpiní, zatvrdne, a budete žiť už len pre tie momenty rozkoše – od jednému k druhému, a k ďalšiemu, a k ďalšiemu…

Prázdny, nezmyselný kolobeh, ktorý vás pripraví o skutočné krásy života – a ublíži aj ľuďom vo vašej blízkosti.

Ako sa tomu môže Slovensko vyhnúť? (Ak teda ešte nie je neskoro, lebo semienka už do hláv našich spoluobčanov liberáli stihli zasadiť…)

Je to na jednej strane vec rodiny, no zároveň inštitucionálna záležitosť. Pri cirkvách sú hodnoty a ich obhajovanie jasné. Ale politika, to je iná kategória. Takže kým pán minister Drucker ešte raz zopakuje, že sa na svojom poste nebude venovať kultúrno-etickým vojnám, možno by mal svoj postoj aspoň čiastočne zrevidovať. Pretože k našim deťom sa bude LGBTi ideológia s jej nekonečným uvoľňovaním mravov dostávať nielen prostredníctvom internetu, ale práve aj na školách…

Reklama

Kde inde môže štát vykonať potrebné preventívne kroky?

V oblasti kultúry už smelo koná ministerka Šimkovičová aj s novou riaditeľkou Bibiany. Chcelo by to však medzirezortné, spoločné, koordinované, tandemové úsilie.

Pre dobro našich detí.

Kým im nezačnú na ulici legálne mávať postarší nahí muži…

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

17:12

Z desiatich operačných programov (OP) programového obdobia 2014 – 2020 boli schválené prostriedky vo výške vyše 15,348 miliardy eur. Predstavuje to čerpanie na úrovni 105,84 %. Vyplýva to z Informácie o čerpaní eurofondov k 30. júnu tohto roka, ktorú zverejnilo Ministerstvo financií (MF) SR.

17:12

Taliansko zaznamenalo v roku 2023 rekordný počet návštevníkov svojich štátnych múzeí, keďže turisti sa “hrnuli” do pôsobivého množstva pamiatok a archeologických nálezísk tejto stredomorskej krajiny, uviedlo v stredu ministerstvo kultúry.

17:11

Miera úspor domácností v eurozóne vzrástla v 1. štvrťroku tohto roka na najvyššiu úroveň za takmer tri roky. Naopak, investície pokračovali v poklese a zaznamenali najnižšiu mieru za posledné tri roky. Údaje štatistického úradu Európskej únie Eurostat zverejnila agentúra Reuters.

16:59

Sopka na talianskom ostrove Stromboli v Stredozemnom mori v stredu večer chrlila lávu, ktorá stekala do mora. Stromboli sa nachádza v Stredozemnom mori v súostroví Liparské ostrovy severne od Sicílie. Táto takmer 930 metrov vysoká aktívna sopka pravidelne vybuchuje a je preto vyhľadávanou turistickou atrakciou.

16:47

Česko od stredy neuznáva nebiometrické pasy Ruskej federácie. Pobyt držiteľov takýchto pasov na území ČR je považovaný za nelegálny. Česko vyzvalo ostatné krajiny, aby prijali rovnaké opatrenie.

16:46

Najmenej 50 osôb zahynulo v najväčšom pakistanskom meste Karáči z dôvodu mimoriadnych horúčav, ktoré túto oblasť sužujú už tri týždne. Mnohí ľudia museli vyhľadať lekárske ošetrenie, uviedli vo štvrtok záchranári.

16:35

Generálny inšpektor nemeckých ozbrojených síl Carsten Breuer navrhol, aby boli do povinnej vojenskej služby v Nemecku v prípade jej obnovenia zaradené aj ženy, dosiahla by sa tak podľa neho rovnosť. Branná povinnosť momentálne v Nemecku nie je, no ministerstvo obrany hovorí o potrebných zmenách.

16:08

Filipíny vo štvrtok vyhlásili, že v prípade budúcich útokov zo strany čínskej pobrežnej stráže v Juhočínskom mori budú odpovedať rovnakou silou. Dôvodom je násilná konfrontácia z júna, pri ktorej čínski príslušníci zranili filipínskych námorníkov a poškodili ich lode na spornom území v mori bohatom na suroviny.

15:49

Podiel domácností, ktoré si nemôžu dovoliť primerané vykurovanie, sa na Slovensku v posledných rokoch zvýšil a aktuálne je najvyšší z krajín Vyšehradskej štvorky (V4). V celkovej populácii je podiel takýchto domácností 7 %, no z domácností žijúcich pod hranicou chudoby je to až 30 %. Upozornila na to aktuálna štúdia Slovenskej akadémie vied (SAV) Energetická chudoba 2024.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Škorec sedí na chrbte koňa a iný sa na neho pozerá v žrebčíne vo Wehrheime pri Frankfurte nad Mohanom

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Jozef Bugár

Gustáv Murín

Erik Majercak

Milan Šupa

Andrej Sablič

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali