Messi sa zranil a dúfa, že nejde o nič vážne: “Uvidíme zajtra”

Messi sa zranil a dúfa, že nejde o nič vážne: “Uvidíme zajtra”

East Rutherford 26. júna 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Julia Nikhinson)

 

Argentínsky futbalista Lionel Messi utrpel zranenie nohy v nočnom zápase Copa America proti Čile (1:0). Tridsaťsedemročného útočníka ošetrovali už v 24. minúte, no stretnutie napokon dohral

Lionel Messi
Na snímke Lionel Messi

Po skončení duelu Messi dúfal, že nepôjde o nič vážne. “Trochu ma to trápi, ale dokázal som zápas dohrať. Bolo pre mňa ťažké voľne sa pohybovať, najmä zo strany na stranu. Uvidíme, ako na tom budem zajtra,” citovala Argentínčana agentúra AP.

Reklama

Osemnásobného držiteľa Zlatej lopty navyše v uplynulých dňoch trápili bolesti hrdla a horúčka. Obhajcovia titulu si po nočnom triumfe ako prví na turnaji zaistili postup do štvrťfinále.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

13:59

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová vystúpila v egyptskej Káhire na konferencii, na ktorej Európska únia podpísala s Egyptom dohodu o investíciách vo výške jednej miliardy eur. 

13:55

Voliči v politicky rozdelenom Francúzsku počas víkendu v prvom kole predčasných parlamentných volieb rozhodujú o ďalšom smerovaní krajiny.

13:51

Na pražskej stanici metra Hlavní nádraží sa zrútil zo stropu kus betónovej omietky. Na mieste zasahovali hasiči. 

13:47

Päť indických vojakov sa utopilo v tanku počas brodenia cez rieku Šjok v pohraničnom regióne Ladak.

V regióne Ladak sa v rieke utopilo päť vojakov v tanku
Na snímke tanky sa stiahli z brehov jazera v pohraničnom regióne Ladak

 

12:33

Irán upozornil, že tzv. os odporu, ktorá združuje regionálnych spojencov Iránu, vystúpi voči Izraelu v prípade jeho útoku na Libanon. 

12:05

 Niektorí členovia americkej Demokratickej strany sú znepokojení s vystúpením úradujúceho prezidenta Joea Bidena v predvolebnej debate s exprezidentom Donaldom Trumpom. Začínajú zvažovať kroky spojené s jeho nahradením.

Biden a Trump sa stretli v prvej debate pred prezidentskými voľbami
Na kombosnímke americký prezident a prezidentský kandidát z Demokratickej strany Joe Biden (vľavo) a republikánsky prezidentský kandidát a exprezident USA Donald Trump
11:38

Dopyt a inflácia spôsobujú vo väčšine obľúbených dovolenkových destinácií rast cien. Podľa cestovnej kancelárie Tip Travel dovolenky priemerne zdraželi o 15 %. Preto sa môžu viac oplatiť krajiny, ktorých meny výraznejšie oslabili.

11:37

Pred odletom na dovolenku si treba skontrolovať platnosť pasu i to, či platí dostatočne dlho po návrate do domoviny. Odlet na dovolenku môžu skomplikovať aj nezhoda mien na letenke a cestovnom doklade, nepovolené predmety v batožine či cestujúci povzbudený alkoholom. Na najčastejšie chyby dovolenkárov pred odletom upozornila hovorkyňa bratislavského Letiska M. R. Štefánika Veronika Demovičová.

11:36

O novom prezidentovi Iránu sa rozhodne v druhom kole volieb, v ktorom sa proti sebe postavia reformista Massúd Pezeškiján a bývalý iránsky jadrový vyjednávač Saíd Džalílí. Oznámilo to iránske ministerstvo vnútra.

Prezidentské voľby v Iráne
Na snímke reformista a iránsky prezidentský kandidát Massúd Pezeškiján volí v Teheráne v prezidentských voľbách v Iráne
Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vynovený Park Legionárska v bratislavskom Starom Meste

Autor: FOTO TASR-Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Viktor Pondělík

Branislav Čech

Pavel Jacz

Erik Majercak

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali