Madonna prezradila, že sa bozkávala s Michaelom Jacksonom

❚❚

New York 9. decembra 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Kevork Djansezian)

 

Popová diva Madonna v relácii Carpool Karaoke priznala, že v minulosti zažila jeden romantický večer s Michaelom Jacksonom, ktorý sa s ňou po vypití pohára chardonnay ochotne bozkával

Bolo to jedno z tajomstiev, ktoré speváčka o sebe prezradila počas divokej jazdy v karaoke taxíku – súčasti relácie James Cordena Late Late Show, ktorú v stredu odvysielala televízna stanica CBS.

.
Na archívnej snímke z 10. apríla 1991 americká speváčka Madonna a americký spevák Michhael Jackson prichádzajú spolu na večeru do reštaurácie v Los Angeles. Popová diva Madonna v relácii Carpool Karaoke priznala, že v minulosti zažila jeden romantický večer s Michaelom Jacksonom, ktorý sa s ňou po vypití pohára chardonnay ochotne bozkával
Na archívnej snímke z 10. apríla 1991 americká speváčka Madonna a americký spevák Michhael Jackson prichádzajú spolu na večeru do reštaurácie v Los Angeles. Popová diva Madonna v relácii Carpool Karaoke priznala, že v minulosti zažila jeden romantický večer s Michaelom Jacksonom, ktorý sa s ňou po vypití pohára chardonnay ochotne bozkával

Madonna priznala, že prvý krok urobila ona, pretože Jackson bol “trošku plachý”. Speváčka zároveň dodala, že o svojom divokom večere s Jacksonom verejne nikdy nehovorila, “pretože sa jej na to nikto nepýtal”.

“Aký bol večer s Michaelom Jacksonom,” opýtal sa Corden, ktorý sedel za volantom.

.

“Aha, takže chcete, aby som vám o ňom niečo pikantné prezradila, že?,” povedala Madonna a dodala, že sa “samozrejme” so zosnulým Kráľom popu bozkávala.

“Bola to jazýčková,” vysvetlila speváčka a doplnila, že iniciátorkou bola ona, pretože Michael “bol dosť nesmelý”, avšak potom “ochotne spolupracoval”.

O sebe Madonna prezradila, že v súčasnosti je “celkom slušná”, pretože nepije, nefajčí a nechodí na párty. Tancovať však nezabudla. Dokázala to aj počas jazdy karaoke taxíkom, keď si na prednom sedadle kľakla a zvodne zakrúžila zadnou časťou tela, čo zaznamenala kamera umiestnená na prístrojovej doske auta.

Madonna a Corden počas jazdy spievali pesničky Vogue, Papa Don’t Preach a iné speváčkine hity.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

14:29

Postaviť konkurencieschopnosť do centra aktuálneho maďarského predsedníctva v Rade Európskej únie bol dobrý nápad a európskych lídrov treba presvedčiť, aby uzavreli pakt o konkurencieschopnosti. Podľa servera nepszava.hu to vyhlásil v stredu predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.

14:24

Vzorce hlasovania a údaje z volieb za posledný rok naznačujú, že Európska únia smeruje k etnickejšiemu, obmedzenejšiemu aj xenofóbnejšiemu chápaniu pojmu európanstva. To môže v konečnom dôsledku ohroziť samotný európsky projekt a s ním spojené hodnoty. Upozornila na to správa Európskej rady pre zahraničné vzťahy (ECFR) a Európskej kultúrnej nadácie (ECF).

14:22

Štátna duma, dolná komora ruského parlamentu, schválila v stredu v prvom čítaní pomerom hlasov 397:1 návrh zákona, ktorý zakazuje adopciu detí občanmi krajín, kde je povolená zmena pohlavia.

14:05

Čína v stredu vyzvala USA, aby zastavili “nerozumné utláčanie” jej firiem. Reagovala tak na americké návrhy na zákaz čínskeho softvéru a hardvéru vo vozidlách, ktoré jazdia na cestách v USA pre obavy o národnú bezpečnosť.

14:05

Znížená sadzba dane z pridanej hodnoty (DPH), ktorá bola navrhnutá ako jedna z výhod pre investorov v rámci projektu štátom podporovaného nájomného bývania, nie je štátnou pomocou, ktorej zlučiteľnosť by mala Európska komisia (EK) posudzovať. Vyplýva to z informácie o pokroku implementácie systému štátom podporovaného nájomného bývania z dielne Ministerstva dopravy SR, ktorú v stredu schválila vláda.

14:04

Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) v stredu mierne zlepšila prognózu rastu svetovej ekonomiky v roku 2024, keďže inflácia sa spomaľuje a centrálne banky znižujú úrokové sadzby, čo zvyšuje príjmy domácností.

13:58

Nedávny útok na komunikačné zariadenia používané aj v rámci proiránskeho hnutia Hizballáh vyradil pre zranenia najmenej 1500 príslušníkov hnutia. Mnohí z nich prišli o zrak, alebo im výbuch nastraženej výbušniny amputoval alebo poškodil ruku.

13:42

Taiwan zmierni obmedzenia uvalené na dovoz japonských potravinárskych produktov vrátane morských živočíchov z oblastí okolo jadrovej elektrárne Fukušima, informovalo v stredu japonské ministerstvo poľnohospodárstva, lesného hospodárstva a rybolovu.

13:39

Belgická právna kancelária Cottyn z Aalstu, zastupujúca manželku Jozefa Chovanca, ktorý zomrel koncom februára 2018 po policajnom zásahu letiskovej polície v Charleroi, sa odvolá proti stredajšiemu súdnemu rozsudku a je ochotná tento spor doručiť až na Európsky súd pre ľudské práva (ESĽP) v Štrasburgu.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vystavené bábky počas novinárskeho dňa pri príležitosti otvorenia zrekonštruovaného Bratislavského bábkového divadla v Bratislave 24. septembra 2024

Autor: TASR - Jaroslav Novák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Ivan Štubňa

René Pavlík

Andrej Sablič

Milan Šupa

Erik Majercak

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali