LGBTi agenda má na Slovensku ďalšiu obeť!

❚❚

Bratislava 24. júla 2024 (HSP/Foto:TASR – Michal Svítok)

 

A je to tu! Ďalší slovenský politik – dokonca bývalý poslanec Európskeho parlamentu – znevažuje inštitút tradičnej rodiny. Nevedno, či svoje myšlienky myslí úprimne, alebo sa len chce zapáčiť svojim novým liberálnym priateľom. Veď si utvorte vlastný obraz…

Na snímke Boris Zala

Boris Zala je pôvodným vzdelaním filozof, má dokonca titul docenta i kandidáta vied. Človek by akosi automaticky očakával, že preto bude schopný kritického myslenia a logickej argumentácie. Namiesto toho sa v jeho novej obhajobe LGBTi agendy dočkáte len propagandy, prázdnych fráz a povrchnej „argumentácie“ v prospech sexuálnych menšín.

.

Zala sa v poslednej dobe opäť objavuje vo verejnom priestore so svojimi „analýzami“ na rozličné spoločenské témy. Konkrétne píše komentáre pre denník SME – už toto je svojim spôsobom vystavenie určitej vizitky…

Jeho príspevky sú poväčšine iba akési zmätené, rýchlokvasené dojmológie – žiada napríklad, aby sme SMER prestali nazývať sociálnou demokraciou… Avšak tentoraz sa prekonal. Konkrétne v článku so zúfalo neinvenčným názvom „O LGBTQ, ,tradičnej rodine´ a kresťanstve“.

.

Dám vám jeho pointu in medias res: Vraj „Pride bojuje za rozšírenie, kresťanskí konzervatívci za obmedzenie slobody.“

Pre človeka schopného kritického myslenia je táto veta priamou diskvalifikáciou rečníka z debaty. „Kresťanskí konzervatívci“ (vynašiel vlastnú podmnožinu veriacich, pretože mu to vyhovuje) nebojujú za vôbec žiadne obmedzenie slobody. Ak niečo presadzujú, potom je to udržanie spoločenského stavu, aký tu trval (z dobrých dôvodov) tisícročia – to znamená, že manželstvo je výhradným zväzkom muža a ženy.

Nie ženy a ženy, nie muža a muža. Žiaden Adam a Štefan, len Adam a Eva. Základná bunka spoločnosti. Z hľadiska biologického, spoločenského, aj ekonomického.

Nemusíte byť pritom vôbec konzervatívny, aby ste ako kresťan zastávali tento postoj: Starý zákon, Nový zákon, dokonca aj Korán majú na otázku sexuálnej odlišnosti jasný názor. A to taký, že stojí mimo verejného záujmu. Absolútne sa v tom zhoduje judaizmus, kresťanstvo, aj islam. Tu by mala nasledovať BODKA. Doma v spálni si človek môže robiť, čo chce, pokiaľ je to v súlade s jeho svedomím či vierou. Avšak v slušnej spoločnosti prezentácia sexuality (ako homosexuálnej, tak heterosexuálnej) na verejnosť jednoducho nepatrí. A už vôbec tam nepatrí vyvyšovanie neštandardnej sexuálnej túžby na novú normu.

Nie je o čom.

.

Avšak s ohľadom na pána Zalu sa pozrime na vec podrobnejšie – s apelom na jeho kapacitu myslieť v pojmoch a kategóriách.

„Uzákonenie ,tradičnej´ rodiny spustí represívny aparát proti všetkým, ktorí majú inú túžbu,“ tvrdí filozof. Mám otázku: odkedy sa má človek riadiť svojimi túžbami? Všetci máme túžby, a niektoré sú nielen proti dobrým mravom, ale aj proti zákonom. Máme sa teda nimi riadiť, pretože každý má žiť „podľa seba“? Tak, ako to „cíti“? Toto je typická argumentácia liberálnych dravcov…

A viete kam až smeruje? Pretože svadbami homosexuálov sa to neskončí…

Pretože túžba je nekonečná – len si všimnite to kvantum superhviezd zo sveta filmu a hudby, ktoré v šesťdesiatke randia s ľuďmi, čo sotva dosiahli plnoletosť! Láska je láska! Možno aj vaša dcéra čoskoro nájde svojho dôchodcu! Hádam jej nebude prekážať, že na noc si protézu odkladá do zaváraninovej fľaše…

A ďalej: Viete, čo tento týždeň priznal miliardár a vynálezca Elon Musk? Že woke propaganda mu uniesla syna. Počas covidu sa totiž dostal do psychických problémov, a Muska dotlačili k tomu, aby schválil jeho tranzíciu na dievča. Vraj: V opačnom prípade spácha chlapec samovraždu.

.

A Musk si dnes búcha hlavu o múr, že ako ho podviedli.

Neskoro – stratil syna, ale nenašiel dcéru. Smúti, že si ostali odcudzení.

Toto s nami robí celá tá LGBTi agenda, milí priatelia. Nikdy sa to nezastaví pri legalizovaní manželských zväzkov pre homosexuálne páry. V tej skratke býva totiž zahrnuté aj znamienko plus, čo znamená, že príbeh pokračuje – LGBTi+ zahŕňa všetko, čo sa odlišuje štandardnej sexualite.

A áno, patria sem aj sadomaso chúťky.

Veď nedávno sme priniesli článok o pouličnom PRIDE festivale v USA, kde ste v stánku mohli biť nahú ženu po zadku, inde masturbovať do úst kľačiacemu mužovi, alebo sa nahí predvádzať deťom s rodinami. Pretože v danom štáte už to zákon dovoľuje…

Trúfa si pán Zala so svojou podporou LGBTi nadviazať aj na tieto trendy? Pretože ak už fungujú v USA, je len otázkou času, kým dorazia aj k nám. Kto potom preberie zodpovednosť, že im svojou podporou pripravil cestičku?

Pán Zala „argumentuje“ vo svojom písaní čarovným slovíčkom „sloboda“. Podľa neho totiž „Polemika ,partnerstvá´ verzus ,tradičná rodina´ nie je o morálke, ani o ,viere´ ani o ,menšine´. Je to o slobode.“

Nazdáva sa, že keď bude hovoriť o slobode a demokracii, na niekoho tým urobí dojem? Iste, na povrchných, sfanatizovaných, indoktrinovaných a „pokrokových“ liberálov. Darmo, tým už nie je pomoci, ich mozog bol vypláchnutý prázdnymi, vzletne znejúcimi heslami.

Pretože pravda je taká, že pri manželstve muža s mužom je ich vytúžené spojenie zavŕšené análnou penetráciou. To nie je „sloboda“, to je medicínsky preukázateľne škodlivý akt pre ľudský organizmus.

O tomto prečo nehovorí pán Zala aj s ďalšími podporovateľmi „túžby“ ako smerodajného GPS ľudského života?

.

A napokon, pokiaľ ide o slobodu, treba chápať jedno: Aj ona más svoje hranice. Pokiaľ ich budeme posúvať dovtedy, až ich celkom odstránime, čaká nás všeobecný, celospoločenský úpadok…

 

Prečítajte si tiež

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

20:17

Medveď napadol v chorvátskom národnom parku Plitvické jazerá 64-ročného muža na prechádzke, ktorého pohrýzol do ruky. Miestneho obyvateľa previezli do nemocnice v meste Gospič, informovala chorvátska televízia HRT. Lekári uviedli, že jeho zranenie nie sú závažné.

20:10

Moslimské krajiny by mali vytvoriť alianciu proti “narastajúcej hrozbe rozpínavosti” Izraela, vyhlásil v sobotu turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

20:05

V 1. kole nového ročníka MOL ligy vyhrali hádzanárky Slavie Praha doma nad PSG Zlín 28:23.

19:52

Akcie v USA sa v piatok výrazne oslabili, pričom širší index S&P 500 má za sebou najhorší týždeň od marca 2023 a technologický index Nasdaq Composite od roku 2022. Slabé údaje z trhu práce totiž podporilo obavy o zdravie ekonomiky Spojených štátov a investori sa zbavovali technologických titulov s vysokou valuáciou.

19:45

Technický problém, ktorý v sobotu spôsobil rozsiahle narušenie železničnej dopravy v časti Nemecka, sa podarilo vyriešiť. Oznámila to železničná spoločnosť Deutsche Bahn (DB) s upozornením, že počas zvyšku dňa možno očakávať meškania spojov.

19:09

Tisíce ľudí protestovali v sobotu vo Francúzsku proti vymenovaniu konzervatívneho politika Michela Barniera za nového premiéra. Účastníci kritizovali tiež prezidenta Emmanuela Macrona za tento krok.

19:08

Hokejisti Liptovského Mikuláša dosiahli prvé víťazstvo na Tatranskom pohári, keď zdolali v sobotu Košice 3:2 po predĺžení a nájazdoch. Rozhodujúci nájazd Liptákov premenil Vadim Pereskokov, ktorý sa podieľal aj na oboch góloch z hry. Najprv asistoval Martin Réwayovi pri vyrovnávajúcom góle na 1:1 a v záverečnom dejstve sám zariadil predĺženie.

18:59

Hádzanárky DHK Baník Most vyhrali v 1. kole nového ročníka MOL ligy nad hráčkami DHK Zora Olomouc vysoko 43:27.

18:54

Psychicky chorý Francúz v sobotu dobodal svoju partnerku a ich dve malé deti, ďalšie dve osoby zranil. Incident sa odohral v malom meste juhovýchodne od Paríža.

18:51

Britský premiér Keir Starmer a írsky premiér Simon Harris v sobotu vyhlásili, že sa ich krajiny presúvajú od “rozporov späť k priateľstvu”. Urobili tak počas Starmerovej návštevy Dublinu, ktorá bola súčasťou úsilia o zlepšovanie vzťahov, ako aj britských väzieb s Európskou úniou.

18:09

Ruské sily obsadili dedinu v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny, oznámilo v sobotu ruské ministerstvo obrany.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke zber jabĺk v sade Novosad v katastri obce Cabaj-Čápor v okrese Nitra

Autor: TASR-Henrich Mišovič

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali