Lekár v prípade smrti herca Perryho sa priznal k distribúcii ketamínu

❚❚

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

11:19

 Rusko zaútočilo na Ukrajinu 19 dronmi, oznámili ukrajinské vzdušné sily.

11:18

Iránsky minister zahraničných vecí Abbás Arákčí priletel do Bejrútu, oznámili tamojšie médiá.

10:54
Po tom, čo Veľká Británia odovzdala Mauríciu ostrov Čagos v Indickom oceáne, Argentína opäť vyzvala Londýn, aby jej vrátil zvrchovanosť nad spornými Falklandskými ostrovmi.
10:31

Britský denník The Telegraph ostro kritizoval rozhodnutie britskej vlády odstúpiť Mauríciu Čagoské ostrovy.

10:22

Veliteľ ozbrojených síl Ukrajiny generál Olexandr Syrskyj rozhodol o posilnení obrany v Doneckej oblasti. Rozhodnutie prišlo po obsadení banského mesta Vuhledar v Doneckej oblasti ruskými jednotkami.

10:16

Japonský premiér Šigeru Išiba v prvom politickom prejave po nástupe do funkcie varoval, že situácia v “zajtrajšej východnej Ázii” by mohla pripomínať “dnešnú Ukrajinu”. Zároveň upozornil na alarmujúco nízku mieru pôrodnosti v krajine.

Prvý prejav nového japonského premiéra v parlamente
Na snímke nový japonský premiér Šigeru Išiba

 

09:59

Bezpečnostná rada vyjadrila plnú podporu generálnemu tajomníkovi OSN Guterresovi a odsúdila Izrael za to, že mu zakázal vstup do krajiny, informuje DW.

Pätnásť členov Bezpečnostnej rady uviedlo, že odmietnutie interakcie s generálnym tajomníkom OSN alebo samotnou organizáciou v súvislosti s eskaláciou na Blízkom východe „je kontraproduktívne“, a vyzvalo všetky krajiny, aby sa zdržali krokov, ktoré „podkopávajú“ Guterresovu prácu.

09:32

Maďarský premiér Viktor Orbán varoval, že Európska únia v súvislosti s možným uvalením ciel na dovoz čínskych elektromobilov smeruje k “ekonomickej studenej vojne” s Čínou.

08:51

V dôsledku izraelského útoku v blízkosti hraničného priechodu Masná medzi Libanonom a Sýriou bola prerušená cesta, po ktorej v posledných dňoch státisíce ľudí odchádzali z krajiny.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Zádielska tiesňava v okrese Košice okolie

Autor: FOTO TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

René Pavlík

Ivan Štubňa

Milan Šupa

Marián Tkáč

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali