Legendárna rocková kapela Scorpions opäť na Slovensku

❚❚

Bratislava 21. marca 2019 (HSP/Foto:TASR-František Iván)

 

Veľkolepý koncert chystá nemecká kultová kapela Scorpions v rámci svojej CRAZY WORLD TOUR 2019. Obrovský hudobný aj vizuálny zážitok na nás čaká tentokrát na zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. 20. novembra 2019 si tak prídu na svoje milovníci legendárnych balád i rockových skladieb, ktoré budú umocnené špeciálnymi efektami či obrovskými LED stenami

Na snímke bubeník nemeckej hard-rockovej skupiny Scorpions James Kottak

Scorpions je heavy metalová/hard rocková skupina založená v Hannoveri v Nemecku v roku 1965 gitaristom Rudolfom Schenkerom, ktorý je jediným pôvodným členom. Najväčší úspech skupina dosiahla v osemdesiatych rokoch minulého storočia, kedy vydala štyri štúdiové a jeden koncertný album. Pôvodom nemecká kapela má na svojom konte stovky miliónov predaných nosičov.

.

Rockeri sa počas svojho vyše 50-ročného pôsobenia predstavili vo viac ako 80 krajinách sveta. Aj keď v hudobných vodách patria medzi jedných z najdlhšie pôsobiacich interpretov, milovníkov tvrdej muziky vedia svojou live show dostať do varu!

V zložení Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, James Kottak a Pawel Maciwoda odohrajú slovenskému publiku po troch rokoch hity ako Rock you like a hurricane, Still loving you, Send me an angel či Wind of change. Vstupenky na koncert sú už v predaji na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

.

Gabriela Vážna

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

08:55
Trump povedal, že zvolenie Harrisovej za prezidentku USA povedie k tretej svetovej vojne, pretože nedokáže odpovedať ani na „najjednoduchšie otázky“.

„Svet je teraz veľmi nebezpečné miesto. Kamala nie je schopná odpovedať ani na tie najjednoduchšie otázky. Toto je šialenstvo! Ak to nedokáže, ako nás môže zastupovať pri ukončení tretej svetovej vojny? Odpoveď je jednoduchá: nemôže,“ napísal Trump na sociálnej sieti Truth.

08:48

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v rámci svojej návštevy v Spojených štátoch zavítal o závodu na výrobu munície v meste Scranton v štáte Pensylvánia, kde sa vyrábajú náboje pre Ukrajinu.

Zelenskyj v USA
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (uprostred) počas prehliadky armádneho muničného závodu v Scrantone v americkom štáte Pensylvánia
08:46

Izrael podnikol sériu leteckých útokov na ciele militantného hnutia Hizballáh v Libanone. Ide o jeden z najväčších útokov Izraela na Libanon od začiatku konfliktu v Pásme Gazy. Napätie medzi oboma stranami eskaluje od minulého týždňa, kedy zomrelo 37 ľudí pri výbuchoch pagerov a vysielačiek, ktoré používali členovia Hizballáhu.

08:28

Južná Kórea varovala pred rozhodnou vojenskou akciou v prípade, ak balóny s odpadkami vysielané zo Severnej Kórey budú predstavovať vážnu bezpečnostnú hrozbu alebo sa budú považovať za prekročenie hranice. Pchjongjang od mája poslal viac ako 5500 balónov s nákladmi odpadkov, ktoré v Južnej Kórei prerušili lety, spôsobili požiare a dokonca zasiahli vládne budovy.

08:16

Rusko vypálilo na Ukrajinu dve riadené strely Ch-59/69 a štyri bezpilotné lietadlá typu Šáhid, oznámili ukrajinské vzdušné sily.

08:10

Nový srílanský prezident Anura Kumara Dissanajaka slávnostne zložil prísahu a ujal sa úradu hlavy štátu.

07:25

Letecká divízia ruskej Čiernomorskej flotily cvičila boj proti leteckým i námorným bezpilotným cieľom, uviedla ruská tlačová agentúra Interfax s odvolaním sa na ruské ministerstvo obrany.

07:23

Predseda Snemovne reprezentantov USA republikán Mike Johnson predstavil trojmesačný dočasný návrh výdavkov, ktorý má odvrátiť čiastočný tzv. shutdown americkej vlády. Návrh neobsahuje požiadavky bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa na zahrnutie opatrenia týkajúceho sa imigrácie.

07:21

Šesť ľudí zahynulo a sedem ďalších utrpelo zranenia po tom, čo jedno z vozidiel nekontrolovane narazilo do bicyklov a ďalších áut na moste v provincii Chu-nan v strednej časti Číny.

06:53

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj pricestoval do New Yorku na zasadnutie Valného zhromaždenia OSN, oznámila štátna tlačová agentúra Ukrinform.

Zelenskyj v USA
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (uprostred) počas návštevy armádneho muničného závodu v Scrantone v americkom štáte Pensylvánia
06:51

Guvernér Kalifornie Gavin Newsom podpísal zákon, ktorý obchodom s potravinami zakazuje ponúkať zákazníkom plastové tašky. Návrh zákona minulý mesiac schválili kalifornskí zákonodarcovia, platiť začne od roku 2026.

06:50

Vo štvrtok sa pred viedenský oblastný súd postavil 34-ročný Rakúšan obvinený z toho, že naviedol svojho 14-ročného syna a jeho 16-ročného kamaráta na sériu ozbrojených lúpeží. 

06:48

Počet obetí zničenia dvojposchodového domu, ktorý sa zrútil v talianskom meste Saviano, stúpol na tri. 

06:47

Iránske úrady oznámili zatknutie 12 osôb obvinených z kolaborácie s Izraelom, uviedli iránske médiá.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke transparent s plodom dieťaťa a nápisom Dar, nie tovar držia účastníci počas Národného pochodu za život

Autor: TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Miroslav Iliaš

Tibor Danáč

Viktor Pondělík

Andrej Sablič

Marek Brna

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali