Koch si v príprave v drese Utahu pripísal tri asistencie

❚❚

Denver 30. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)

 

Slovenský hokejový obranca Patrik Koch prispel v noci na pondelok tromi asistenciami k víťazstvu Utahu na ľade Colorada 6:3 v prípravnom stretnutí pred štartom novej sezóny NHL. Zároveň bol najlepším hráčom na ľade v bilancii plus-mínus, keď nazbieral štyri body

Patrik Koch
Na snímke slovenský hokejový reprezentant a obranca Patrik Koch

V drese Utahu sa neobjavil Miloš Kelemen. Minnesota v ďalšom zápase prehrala doma s Dallasom 2:4, brankár Samuel Hlavaj sedel na striedačke.

.

NHL – prípravné zápasy:
Minnesota – Dallas 2:4, Colorado – Utah 3:6 /P. Koch (Utah) 0+3/, Ottawa – Pittsburgh 2:5

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

10:48

Južná Kórea tento týždeň zriadi nové vojenské veliteľstvo pre všetky svoje zbraňové systémy, informovalo ministerstvo obrany v pondelok.

10:39

Nastupujúci japonský premiér Šigeru Išiba uviedol v pondelok, že má v úmysle vypísať na 27. októbra parlamentné voľby.

10:22

Líderka francúzskeho Národného združenia (RN) Marine Le Penová sa v pondelok postaví pred parížsky trestný súd spolu s ďalšími 26 osobami pre podozrenie zo sprenevery finančných prostriedkov Európskej únie.

10:21

Silný tajfún v pondelok zasiahol najsevernejšie filipínske ostrovy. Úrady evakuovali obyvateľov obcí, zatvorili školy, prerušili premávku trajektov a varovali pred “potenciálne mimoriadne ničivými” škodami v pobrežných obciach.

tajfún
Odborníčka na počasie z filipínskeho Úradu pre atmosférické, geofyzikálne a astronomické služby Veronica Torresová ukazuje smer silného tajfúnu Krathon na Filipínach v pondelok 30. septembra 2024
10:19

Ruský vicepremiér Alexander Novak očakáva, že kolísanie cien ropy, ktoré vyvolalo napätie na Blízkom východe, ustúpi, keďže geopolitické riziká sú už zohľadnené v cene komodity. Povedal to v rozhovore pre televíziu Al Arabiya News.

10:19

Juhokórejský súd v pondelok odsúdil bývalého policajného šéfa v štvrť Itchewon na tri roky väzenia. Podľa rozsudku nezabránil tlačenici na oslavách Halloweenu v roku 2022, pri ktorej zahynulo viac ako 150 ľudí.

10:18

Cena elektrickej energie pre Slovensko s dodaním v budúcom roku dosiahla v piatok (27. 9.) na pražskej burze PXE úroveň 96,03 eura za megawatthodinu (MWh). To predstavuje oproti predchádzajúcemu týždňu nárast o 2,43 %, pričom cena predošlý piatok (20. 9.) bola na úrovni 93,75 eura/MWh. Najnižšiu hodnotu v priebehu minulého týždňa dosiahla elektrina v utorok (24. 9.), keď bola na hodnote 92,82 eura/MWh. Cena zemného plynu s dodaním v novembri sa v medzitýždňovom porovnaní taktiež zvýšila, konkrétne o osem percent.

10:17

Vláda by mala zaradiť rodičovské dôchodky medzi výdavky na obranu. Toto opatrenie by mohlo zvýšiť udržateľnosť sociálneho systému a zabezpečiť dlhodobú stabilitu verejných financií aj ochranu seniorov pred negatívnymi vplyvmi ekonomických zmien. Vyplýva to z aktuálnej demografickej a ekonomickej analýzy Inštitútu sociálnej demokracie (ISD), ktorý je personálne prepojený s koaličnou stranou Hlas-SD.

10:16

Zahraničný obchod Slovenska vykázal vlani rekordný prebytok 4,5 miliardy eur, v roku 2022 bol naopak v deficite 4,5 miliardy eur. Vyplýva to z definitívnych údajov o zahraničnom obchode za rok 2023, o ktorých informoval Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

10:03

Vo veku 88 rokov zomrel legendárny americký country spevák, skladateľ a herec Kris Kristofferson. Oznámila to v nedeľu spevákova rodina.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke nosorožec indický (Rhinoceros unicornis) s mláďaťom v prírodnej rezervácii Pobitora

Autor: TASR/AP-Anupam Nath

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

Marián Tkáč

René Pavlík

Ivan Štubňa

Andrej Sablič

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali