Kelemen strelil prvý gól v sezóne, jeho Tucson podľahol Texasu

❚❚

New York 21. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR)

 

Slovenský hokejista Miloš Kelemen si otvoril strelecký účet v sezóne v nižšej zámorskej súťaži AHL. Dvadsaťpäťročný útočník skóroval v noci na pondelok pri prehre jeho Tucsonu Roadrunners s Texas Stars 3:4

Miloš Kelemen
Na snímke slovenský útočník Miloš Kelemen

Kelemen na začiatku druhej tretiny poslal svoj tím do vedenia 2:1, neskôr domáci viedli aj 3:1, no sľubný náskok neudržali. Slovenský krídelník si v zápase pripísal aj mínusový bod, vyslal dve strely na bránku a v závere inkasoval 10-minútový osobný trest za urážku rozhodcu.

.

V akcii boli zo Slovákov aj Dalibor Dvorský (Springfield) a Adam Sýkora (Hartford), ktorí však nebodovali. Do bránky Iowy sa druhýkrát v sezóne dostal Samuel Hlavaj, ktorý vykryl všetkých päť striel hráčov San Jose po tom, ako v tretej tretine vystriedal medzi žŕdkami Jespera Wallstedta. Jeho tím prehral 3:7.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

10:48

Vyše 3000 ľudí v severotalianskom regióne Emilia Romagna muselo stráviť noc na pondelok mimo svojich domovov po tom, čo rozsiahle oblasti provincie Bologna postihli záplavy. 

10:34

Ukrajinská protivzdušná obrana zneškodnila na svojom území 59 zo 116 ruských dronov, oznámila armáda. Rusko pri útoku použilo aj balistickú raketu Iskander-M a dve riadené strely Ch-31P a Ch-35.

10:32

Juhokórejské ministerstvo zahraničných vecí si predvolalo ruského veľvyslanca v Soule Georgija Zinovieva, aby protestovalo proti údajnému vyslaniu tisícov severokórejských vojakov vrátane špeciálnych jednotiek na podporu Ruska vo vojne na Ukrajine.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Perzská mačka Willow je odetá za lekára počas halloweenskej oslavy pre domácich miláčikov v nákupnom centre v meste Valenzuela na Filipínach

Autor: TASR/AP-Aaron Favila

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Ivan Štubňa

Dušan Hirjak

Marek Brna

Andrej Valihora

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali