Katar postúpil do semifinále Ázijského pohára, čaká ho Irán

❚❚

Al Raján 3. februára 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Aijaz Rahi)

 

Futbalisti Kataru postúpili do semifinále Ázijského pohára. Organizátor šampionátu v sobotňajšom štvrťfinálovom stretnutí v meste Al Chor zdolal Uzbekistan v jedenástkovom rozstrele 3:2. V riadnom hracom čase i predĺžení sa duel skončil nerozhodne 1:1

Katar - Uzbekistan Ázijský pohár
Na sníme domáci katarský futbalista Akram Afif sa teší po strelení gólu v penaltovom rozstrele vo štvrťfinálovom zápase Katar – Uzbekistan na Ázijskom pohári v katarskom meste Chaur

Katar sa v boji o postup do finále stretne s Iránom, ktorý zvíťazil nad Japonskom 2:1. Rozhodujúci gól strelil v šiestej minúte nadstaveného času útočník Alireza Jahanbakhsh z pokutového kopu.

.

 

Ázijský pohár – štvrťfinále:

Katar – Uzbekistan 1:1 pp (1:1, 1:0), 3:2 na strely z 11 m
Góly: 27. Jusupov (vl.) – 59. Hamrobekov

.

Irán – Japonsko 2:1 (0:1)
Góly: 55. Mohebi, 90.+6 Jahanbakhsh (z 11 m) – 28. Morita

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

09:25

Libanonské hnutie Hizballáh v sobotu oznámilo, že pri piatkovom izraelskom útoku v Bejrúte zahynul aj jeho druhý vysokopostavený veliteľ Ahmed Wahbí.

08:46

Po celej Českej republike sa v sobotu o 8.00 h opäť otvorili volebné miestnosti a začal sa druhý deň krajských a senátnych volieb.

08:14

Na Srí Lanke sa v sobotu začali prvé prezidentské voľby od vypuknutia finančnej krízy v roku 2022. O post sa uchádza celkovo 38 kandidátov.

07:23

Japonská firma Icom v sobotu vyhlásila, že bezdrôtové zariadenia, ktoré explodovali počas útoku v Libanone nepatrili medzi jej produkty.

07:17

Libanonský minister zahraničných vecí Abdalláh Búhabíb varoval Bezpečnostnú radu OSN v New Yorku pred “veľkým výbuchom” v rámci stupňujúcich sa útokov medzi Izraelom a militantným proiránským hnutím Hizballáh pôsobiacom v Libanone.

07:14

Proiránske militantné hnutie Hizballáh v piatok potvrdilo, že izraelský útok v Bejrúte pripravil o život jeho vysokopostaveného veliteľa a jedného zo zakladajúcich členov Ibráhima Ákila.

07:14

Britský premiér Keir Starmer, ktorý bol v posledných dňoch terčom kritiky za to, že od roku 2019 dostal dary v celkovej výške viac ako 120.000 eur, v piatok oznámil, že už nebude prijímať dary v podobe oblečenia.

07:14

Západné vlády a ruská opozícia v exile by mali začať pripravovať prechod Ruska k demokracii po tom, ako prezident Vladimir Putin odíde z úradu, vyhlásil ruský opozičný politik Vladimir Kara-Murza v piatok, sedem týždňov po svojom prepustení zo sibírskej trestaneckej kolónie.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Pohľad na historickú časť Bratislavy

Autor: TASR-Pavel Neubauer

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marián Tkáč

Branislav Čech

Marek Brna

Erik Majercak

Milan Šupa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali