Jedna nezodpovedaná otázka: „Koľko stálo Slovensko to všetko spojené s budovaním kultu osobnosti?“

❚❚

Bratislava 24. októbra 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Cinemax)

 

Mainstreamové a liberálne médiá tvrdo pracujú na tom, aby vypátrali akúkoľvek informáciu o bývalej prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá sa stiahla z politického aj mediálneho priestoru a odišla prednášať na prestížnu univerzitu v Amerike. Zostal nám tu však po nej film “Prezidentka“, ktorý má onedlho premiéru. Na budovanie exprezidentkinho “kultu osobnosti“ znova upozornil generál Jozef Viktorín (Republika)

Film o bývalej prezidentke Zuzane Čaputovej “Prezidentka“
Film o bývalej prezidentke Zuzane Čaputovej “Prezidentka“

„Média tzv. hlavného prúdu sa idú pretrhnúť, aby mohli nájsť na zverejnenie akúkoľvek informáciu o bývalej prezidentke Čaputovej,“ poznamenal generál v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti Facebook. Pripomenieme, že po tom, čo bývalá prezidentka slovenskej republiky opustila Grasalkovičov palác, sa stiahla z mediálneho a aj politického priestoru a opäť zamierila vykonávať profesorskú prax – tentokrát údajne na prestížnej Stanfordovej univerzite v Amerike.

.

Okrem biografických kníh boli v septembri zverejnené prvé exkluzívne zábery z dokumentu o bývalej slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej a keďže koncom októbra by mal mať premiéru, tak tu teraz pre tieto médiá nastal raj : Je tu film “Prezidentka“.

„Zároveň, tie isté média priamo tu doma, drzo a plánovane bojujú proti Slovensku a jeho občanom,“ poznamenal politik.

.

 

“Musel to byť dobrý kšeft…”

Generál Viktorín sa zamýšľa nad tým, ako sa na natáčaní spomínaného filmu podieľal štát – teda koľko toto jej “velikášstvo“ stálo daňových poplatníkov.

„Musel to byť dobrý kšeft, keď tie média robia filmu takú masívnu reklamu,“ myslí si.

„Zostáva však historickým mementom, že v jeden moment, a v jednom štáte sa stretlo(naraz) toľko babrákov: Čaputovou začínajúc a Matovičom končiac,“ poznamenal.

Vo svojom príspevku však smeroval jeden odkaz aj na stranu opozície : „Ďakujeme za sekeru, ktorú ste zaťali do rozpočtu a teda začnite s konsolidáciou u seba.“

.

„Prepitý SaS-kársky bar u Sulíka, film o Čaputovej, vyhodené vakcíny a bezbrehé prežieranie štátnych financií Šimečkovcami a im podobnými parazitmi z tretieho sektora, ktorí precitli a zrazu sa pasujú za Slovákov, nás stojí veľa,“ pripomenul generál.

Za takéto politikárčenie dnes plátame diery v rozpočte všetci, voči návrhu konsolidačných opatrení sa ozvala široká verejnosť, ozýva sa však najmä opozícia. „A dnes znášame následky – a dnes (oni) najviac kričia, pretože ich odstrihli od zdroja,“ pripomenul generál.

Podľa jeho slov tým len potvrdzujú staré známe : “Zlodej kričí : Chyťte zlodeja!“.

Blížiac sa k záveru svojho príspevku položil Viktorín otázku pani exprezidentke Čaputovej: „Koľko stálo Slovensko to všetko spojené s budovaním kultu Vašej osobnosti?“

„Viem, že neodpoviete, ale asi netušíte koľko, pretože vždy ste boli odtrhnutá od ľudí a od reality,“ poznamenal v závere.

.

Prečítajte si tiež:

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

10:22

Izraelská armáda obvinila šiestich novinárov spravodajskej televízie al-Džazíra, ktorí pokrývajú vojnu v Pásme Gazy, z toho, že sú súčasnými alebo bývalými platenými bojovníkmi palestínskych militantných skupín. Al-Džazíra toto obvinenie odmieta.

10:10

Najmenej 26 ľudí na Filipínach už prišlo o život a ďalších vyše 150.000 muselo opustiť svoje domovy v dôsledku tropickej búrky Trami, ktorá zasiahla tamojšie severovýchodné pobrežie. Oznámili to tamojšie úrady.

09:10

Trajektová doprava v Grécku je už tretí deň po sebe ochromená v dôsledku štrajku tamojších námorníkov za vyššie platy. 

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke jesenná atmosfréra v Botanickej záhrade UPJŠ v Košiciach

Autor: TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

 

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marián Tkáč

Erik Majercak

Viktor Pondělík

Ivan Štubňa

Milan Šupa

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali