Individuálne štatistiky – na čele produktivity Stone so 17 bodmi

❚❚

New York 28. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Lucas Peltier)

 

Individuálne štatistiky v základnej časti zámorskej hokejovej NHL k 28. októbru 2024:

Mark Stone
Na snímke Mark Stone (61)

Produktivita:

.

1. Mark Stone (Vegas) 9 4 13 17

2. Cale Makar (Colorado) 9 3 13 16

.

3. Artemij Panarin (NY Rangers) 8 6 9 15

4. Kirill Kaprizov (Minnesota) 8 4 11 15

5. Nathan MacKinnon (Colorado) 9 4 11 15

6. Jack Eichel (Vegas) 9 3 12 15

7. Nikita Kučerov (Tampa Bay) 8 8 6 14

.

8. Sam Reinhart (Florida) 10 6 8 14

9. Mikko Rantanen (Colorado) 9 4 10 14

10. Jevgenij Malkin (Pittsburgh) 10 3 11 14

……………………………………..

119. Juraj SLAFKOVSKÝ (Montreal) 6 1 5 6

.

176. Martin POSPÍŠIL (Calgary) 8 1 4 5

 

Najlepší strelci: 1. Nico Hischier (New Jersey) 9 gólov, 2. Kučerov, Ross Colton (Colorado) a Cole Caufield (Montreal) po 8, 5. Sam Bennett (Florida), Ivan Barbašov (Vegas) a Tage Thompson (Buffalo) po 7, 8. Panarin, Jordan Eberle (Seattle), Matt Duchene (Dallas), Leon Draisaitl (Edmonton), David Pastrňák (Boston), Kyle Connor (Winnipeg), Brandon Hagel (Tampa Bay) a Paul Cotter (New Jersey) všetci po 6, …, 224. SLAFKOVSKÝ, POSPÍŠIL a Tomáš TATAR (New Jersey) všetci po 1

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ


Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

12:51

Nemecké ministerstvo zahraničných vecí odsúdilo “závažné nezrovnalosti” pri voľbách v Gruzínsku. Reagovalo na hlásené prípady zastrašovania voličov, porušovania tajnosti hlasovania a násilia vo volebných miestnostiach.

12:48

Nórsko kúpi od Spojených štátov rakety AIM-120C-8 AMRAAM pre systémy protivzdušnej obrany za viac ako štyri miliardy nórskych korún (približne 335,7 milióna eur). 

12:39

Kremeľ ostro odmietol obvinenia, že zasahoval do volieb v Gruzínsku a obvinil externých aktérov zo snahy destabilizovať krajinu. USA a EÚ vyzvali na vyšetrenie nezrovnalostí vo víkendových parlamentných voľbách.

12:38

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že ruské sily prevzali kontrolu nad dedinou Cukurine na východe Ukrajine, južne od mesta Pokrovsk, ktoré je kľúčovým logistickým uzlom v oblasti.

12:35

Rusko sa snaží pomôcť deeskalovať napätie na Blízkom východe a vyzýva všetky strany na zdržanlivosť. Uviedol to hovorca Kremľa Dmitrij Peskov v reakcii na izraelský útok na Irán.

12:33

Dialóg medzi štátom a občianskou spoločnosťou by sa mal prehlbovať. Potrebné je zmapovať stav a potreby takejto spolupráce, rovnako tak otvárať nové možnosti posilnenia a rozvoja fungujúcej občianskej spoločnosti, ako aj zlepšiť zapojenie verejnosti do rozhodovacích procesov. Výmena skúseností zo zahraničia je jednou z tém medzinárodnej konferencie Building Bridges – Enhancing Public Engagement/Budovanie mostov – Posilňovanie zapájania verejnosti.

“Práve dnes si vymeníme skúsenosti s odborníkmi a ďalšími expertmi z ôsmich krajín, ako sú Česká republika, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Írsko, Maďarsko, Francúzsko či Taliansko. Naším cieľom je zistiť, akými nástrojmi môžeme efektívne podporovať občiansku spoločnosť a prezentovať príklady dobrej praxe,” uviedla na pondelkovej tlačovej konferencii splnomocnenkyňa vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti Simona Zacharová.

Simona Zacharová
Na snímke splnomocnenkyňa vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti Simona Zacharová
12:16

Česko si v Deň vzniku samostatného československého štátu pripomína hodnoty nezávislosti, slobody a demokracie a tiež statočnosť a odhodlanie jeho predkov, ktorí desaťročia trvajúce úsilie zavŕšili vytvorením samostatného štátu. Po skončení pietneho aktu na Národnom pamätníku Vítkov v Prahe to povedal český premiér Petr Fiala. Zdôraznil, že tieto hodnoty sú krehké.

12:15

Šéf diplomacie EÚ Josep Borrell uviedol, že maďarský premiér Viktor Orbán na návšteve Gruzínska nereprezentuje Európsku úniu. Predseda maďarskej vlády v pondelok pricestuje do Gruzínska len dva dni po parlamentných voľbách, v ktorých zvíťazila proruská vládnuca strana Gruzínsky sen.

12:13

Maďarská vláda začala s distribuovaním dotazníka, v ktorom sa občanov pýta na ich názor na ekonomickú neutralitu, trináste mesačné dôchodky, podporu bývania a internátov pre mladých aj otázky migrácie a suverenity. 

12:12

Podľa predbežných výsledkov zverejnených volebnou komisiou vo víkendových voľbách do dolnej komory uzbeckého parlamentu zvíťazila Liberálnodemokratická strana prezidenta Šavkata Mirzijojeva.

12:11

Najmenej 21 ľudí vrátane piatich detí utrpelo zranenia pri ruskom útoku navádzanými bombami na ukrajinské mesto Charkov a jeho okolie, oznámili ukrajinskí predstavitelia.

12:05

Európska centrálna banka sa nepotrebuje príliš ponáhľať s ďalším znižovaním úrokových sadzieb, keďže zamestnanosť v eurozóne je vysoká, reálne mzdy rastú a mäkké pristátie ekonomiky zostáva najpravdepodobnejším scenárom, vyhlásil guvernér belgickej centrálnej banky a člen Rady guvernérov ECB Pierre Wunsch.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na leteckej snímke hrad Brekov (Brekovský hrad), zrúcanina hradu z 13. storočia, sa týči nad obcou Brekov v okrese Humenné

Autor: TASR-Milan Kapusta

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Gustáv Murín

Marián Tkáč

Pavel Jacz

Erik Majercak

Viktor Pondělík

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali