Herečka Bohdalová spadla doma zo schodov, po ošetrení v nemocnici si dá pauzu

❚❚

Praha 6. apríla 2018 (TASR/HSP/Foto:TASR-Vladimír Benko)

 

Obľúbená česká herečka Jiřina Bohdalová, ktorá má mnoho obdivovateľov aj na Slovensku, musela zrušiť svoje najbližšie divadelné predstavenia.

Vo štvrtok popoludní totiž spadla doma zo schodov a putovala do Vinohradskej nemocnice v Prahe, kde jej poskytli nevyhnutnú pomoc. Medzičasom je už v domácom ošetrení. Informácie prinieslo internetové vydanie denníka Blesk.

.
Na snímke česká herečka Jiřina Bohdalová

Nešťastná udalosť sa odohrala len krátko po herečkinom návrate z USA, kde strávila u priateľky veľkonočné sviatky. Zrejme aj tzv. jet lag (syndróm zmeny časových pásiem) zohral svoju úlohu pri páde. Doliečenie zranení si vyžiada zrejme niekoľko dní, avšak našťastie bez trvalejších následkov.

Rodáčka z Prahy, ktorú verejnosť pozná z celého radu pamätných divadelných, televíznych a filmových kreácií, oslávi 3. mája 87. narodeniny.

.

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

16:04

Poľské ministerstvo zahraničných vecí vyjadrilo znepokojenie nad eskaláciou napätia medzi Izraelom a libanonským militantným hnutím Hizballáh a vyzvalo na ukončenie násilia. 

16:03

Vďační Poliaci začali vymýšľať nové pomenovanie pre polder Dolný Ratibor, ktorý ušetril mestá Opole a Wroclaw pred hroziacimi záplavami. V iných častiach Poľska spôsobila povodňová vlna veľké hospodárske škody.

16:01

Generálny riaditeľ írskej nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair Michael O’Leary vyzval na zrušenie dane z leteniek v Rakúsku. Vysoké poplatky výrazne oslabujú Rakúsko v konkurencii s inými krajinami, ktoré už túto daň zrušili alebo výrazne zredukovali.

16:00

Je povinnosťou zabezpečiť, aby bol verejný sektor pripravený čeliť kybernetickým hrozbám. Uviedol to generálny riaditeľ sekcie kybernetickej bezpečnosti Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Ervín Šimko na medzinárodnom veľtrhu zabezpečovacej a požiarnej techniky a informačnej bezpečnosti Security Bratislava.

15:56

Viac ako 200 známych mužov vo Francúzsku už podpísalo otvorený list s plánom boja proti dominancii mužov. List je reakciou na súdny proces s Dominiqueom Pelicotom, ktorý vlastnú manželku roky vystavoval sexualizovanému násiliu.

15:36

Skupina Volkswagen v spore o možné rušenie pracovných miest a zatváranie závodov vyzvala zamestnancov na ústupky. 

“Musíme zvýšiť produktivitu. Musíme znížiť naše náklady na pracovnú silu,” píše sa v letáku, ktorý spoločnosť distribuovala vo svojich šiestich závodoch v Nemecku.

15:34

Americký výrobca lietadiel Boeing oznámil leteckej spoločnosti Ryanair, jednému z veľkých zákazníkov, že výroba bude pravdepodobne prerušená ešte dva až tri týždne po skončení súčasného štrajku. Uviedol to generálny riaditeľ Ryanair Michael O’Leary.

15:32

Po období stabilizácie sa poskytovanie hypoték na Slovensku v druhom štvrťroku 2024 mierne zvýšilo. Prejavilo sa to najmä nárastom počtu úverov, pričom išlo o prvý rast od začiatku sprísňovania menovej politiky v roku 2022, a to naprieč bankami na trhu. Konštatovala to Národná banka Slovenska v aktuálnom komentári.

15:30

Škody po extrémne nepriaznivom počasí a záplavách sa na Slovensku a v Českej republike vyšplhali na 26,3 milióna eur. Informovala česko-slovenská poisťovňa Uniqa s tým, že aktuálne eviduje 4329 nahlásených poistných udalostí. Klienti v SR doteraz nahlásili škody za 4,5 milióna eur, v ČR sa škody dostali už na približne 21,7 milióna eur.

15:28

V priebehu jediného týždňa sú naplánované popravy v piatich amerických štátoch. Ak sa popravy v Alabame, Missouri, Oklahome, Južnej Karolíne a Texase uskutočnia podľa plánu, bude to prvýkrát za viac ako 20 rokov — od júla 2003 — keď sa vykoná päť rozsudkov smrti v priebehu siedmich dní.

15:14

Švajčiarska polícia začala trestné vyšetrovanie v súvislosti s predpokladanou smrťou osoby v novej “samovražednej kapsule”. Zadržala tiež niekoľko ľudí.

14:59

Je zodpovednosťou premiéra Petra Fialu, aby zaistil stabilitu koalície po prekvapivom odvolaní šéfa Pirátov Ivana Bartoša z postu ministra pre miestny rozvoj a vicepremiéra pre digitalizáciu.

14:58

Libanonské úrady evidujú najmenej 16.500 ľudí, ktorí v posledných dňoch opustili svoje domovy na juhu Libanonu a v údolí Bikáa, kde sa nachádzajú terče útokov izraelského letectva v ich ofenzíve proti proiránskemu hnutiu Hizballáh. Ako dočasné útočisko pre presídlencov bolo vyčlenených asi 150 školských budov.

Boje medzi Libanonom a Izraelom
Libanončania utekajúci v dôsledku pokračujúcich izraelských leteckých útokov sedia počas dopravnej zápchy v autách na diaľnici, ktorá smeruje z prístavneho mesta Sidón na juhu krajiny do libanonskej metropoly Bejrút
14:31

Izraelská armáda podnikla útok v libanonskej metropole Bejrút, informuje TASR podľa agentúry AFP. Podľa libanonských médií zásah dostalo južné predmestie Bejrútu.

Útoky Izraela na Libanon
Plamene a dym stúpajú po izraelskom leteckom útoku, čo je vidieť z mesta Mardžajun na juhu Libanonu
Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke ľudia sedia na morskej promenáde na trajektovom termináli Kadikoy v tureckom Istanbule

Autor: TASR/AP-Francisco Seco

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

René Pavlík

Andrej Sablič

Milan Šupa

Erik Majercak

Miroslav Iliaš

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali