Hansena prepustili z nemocnice, rehabilitovať bude doma

Hansena prepustili z nemocnice, rehabilitovať bude doma

Liverpool 24. júna (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Michael Probst)

 

Bývalého škótskeho futbalistu Alana Hansena prepustili z nemocnice. Niekdajší kapitán FC Liverpool bude pokračovať v rekonvalescencii doma

futbal euro
Ilustračné foto

Jeho rodina prostredníctvom vyhlásenia poďakovala priaznivcom za podporu. “Alana dnes prepustili z nemocnice, aby mohol pokračovať v rehabilitácii doma. Alan, Janet, Adam, Lucy a celý zvyšok rodiny by sme sa chceli poďakovať všetkým za nádherné správy plné lásky a podpory. Taktiež si nesmierne vážime pretrvávajúcu úctu k nášmu súkromiu, ktorú nám prejavujete,” citovala z vyhlásenia rodiny agentúra AP.

Reklama

Šesťdesiatdeväťročný Hansen prišiel do Liverpoolu zo škótskeho tímu Partick Thistle v roku 1977. Bývalý stopér získal na Anfielde osem ligových titulov, trikrát vyhral Pohár majstrov európskych krajín a dvakrát triumfoval v Anglickom pohári. Svoju profesionálnu kariéru ukončil po 620 zápasoch v Liverpoole v roku 1991. Následne sa stal televíznym expertom.

 

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:35

Voliči v Mongolsku rozhodujú o rozšírenom zložení parlamentu, v ktorom bude v ďalšom volebnom období 126 poslancov. Očakáva sa víťazstvo vládnucej Mongolskej ľudovej strany. 

11:34

Poľský premiér Donald Tusk je spokojný s výberom mien na obsadenie najvyšších pozícií v inštitúciách Európskej únie.

11:32

Spojené štáty označili maďarský zákon na ochranu suverenity za protidemokratický. Reagujú tak na vyšetrovanie dvoch protikorupčných organizácií, ktoré spustil Úrad na ochranu suverenity.

10:32

Politickú mapu Francúzska výrazne prepísali nedávne voľby do Európskeho parlamentu. Po takmer troch desaťročiach sa v krajine uskutočnia predčasné parlamentné voľby, naposledy sa konali v roku 1997.

10:10

Silné zemetrasenie s magnitúdou 7,2 zasiahlo pobrežie Peru, oznámila Geologická služba Spojených štátov. Nakrátko bolo vydané aj varovanie pred vlnami tsunami. Obete bezprostredne nehlásili.

09:44

Americký prezident Joe Biden vyjadril presvedčenie, že si v predvolebnej debate s Donaldom Trumpom počínal dobre. Niektorí predstavitelia Demokratickej strany však vyjadrili s jeho vystúpením znepokojenie.

 

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke deti sa ochladzujú vo verejnej fontáne v lotyšskom meste Vilnius

Autor: TASR/AP-Mindaugas Kulbis

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Branislav Čech

Pavel Jacz

Erik Majercak

Michal Durila

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali