George z Philadelphie si v príprave poranil koleno

❚❚

Washington 15. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Charlie Neibergall)

 

Americký basketbalista Paul George si v druhom prípravnom zápase pred novou sezónou NBA zranil ľavé koleno, no nemal by prísť o úvod ročníka

Paul George
Na snímke vľavo Paul George (8)

Tridsaťštyriročný rozohrávač, ktorý prišiel v lete do Philadelphie 76ers, sa zranil pri výhre nad Atlantou Hawks, keď bránil Jalena Johnsona. Po tom momente už do zápasu nezasiahol a išiel na vyšetrenie, no pre miestne médiá uviedol, že nie je príliš znepokojený a neočakáva dlhšiu pauzu.

.

Georgeove zranenie prišlo deň po tom, čo 76ers oznámili, že v prípravných zápasoch sa už neobjaví hviezdny Joel Embiid, keďže ho chcú šetriť a pre nový ročník mu naplánovali individuálny zdravotný plán.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

12:32

Úrad vysokého komisára OSN pre ľudské práva má informácie, že väčšina z 22 obetí izraelského útoku na budovu na severe Libanonu boli ženy a deti. Uviedol to hovorca OHCHR Jeremy Laurence.

12:30

Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj odvolala delegáciu, ktorá mala v Maďarsku diskutovať o protikorupčných opatreniach. Informovala OECD a pripomenula zároveň neschopnosť vlády v Budapešti postupovať podľa prechádzajúcich odporúčaní OECD.

12:29

Pri streľbe na diaľnici neďaleko izraelského pobrežného mesta Ašdod prišla o život jedna osoba. Zranenia utrpeli ďalší štyria ľudia.

12:28

Talianska premiérka Georgia Meloniová ocenila kontroverznú dohodu o posielaní migrantov do Albánska v rámci procesu žiadania o azyl. Podľa jej slov ide o “dobrý príklad” pre ostatné krajiny.

12:26

Indický minister zahraničných vecí Subrahmanjam Džajšankar odcestoval na summit do susedného Pakistanu. Ide o prvú návštevu šéfa indickej diplomacie v tejto krajine za takmer desaťročie.

12:25

V Luxemburgu sa konalo druhé kolo medzivládnej konferencie medzi EÚ a Albánskom. Stretnutie na ministerskej úrovni bolo zamerané na integračný proces a otváranie nových prístupových kapitol.

11:44

Obézni nezamestnaní by si mohli v injekčnej forme aplikovať prípravky na redukciu hmotnosti, aby sa ľahšie vrátili na trh práce. Podľa britského premiéra Keira Starmera by to pomohlo britskému hospodárstvu a zdravotníctvu.

11:43

Čínske ministerstvo zahraničných vecí vyzvalo Južnú a Severnú Kóreu, aby sa vyhli ďalšej eskalácii na Kórejskom polostrove. Reagovalo na rozhodnutie KĽDR odpáliť úseky ciest spájajúce obe krajiny, na čo juhokórejská armáda odpovedala odvetnou paľbou.

11:41

Česká lekárska komora a odborári sa po mesiacoch rokovaní s ministerstvom zdravotníctva opäť nedohodli na zvýšení platov nemocničných lekárov. Minister zdravotníctva Vlastimil Válek tvrdí, že všetky tri jeho návrhy zdravotníci odmietli a v skutočnosti nemajú snahu sa dohodnúť. Tí už predtým avizovali, že sú pripravení opäť štrajkovať. Protest oznámili aj praktickí lekári pre nedostatočné úhrady.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke huby rastú na pni stromu v lese v pohorí Tribeč pri obci Podhorany v okrese Nitra

Autor: FOTO TASR - Henrich Mišovič

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

René Pavlík

Andrej Valihora

Branislav Čech

Peter Lipták

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali