Ferusová ukázala dôkaz o potrate bábätka, ktoré vraj mala s Kollárom. Šéf NR SR podľa nej patrí do ZOO

❚❚

Bratislava 11. septembra 2023 (HSP/Foto:Screenshot YouTube)

 

Nedávno sme informovali o novej kauze Borisa Kollára zo Sme rodina. Tesne pred parlamentnými voľbami musí po útokoch Barbory Richterovej čeliť ďalšiemu problému s bývalou milenkou. Ema Ferusová Kollára obviňuje z toho, že ju mal dvakrát naviesť na potrat, pričom samú ju to údajne psychicky zničilo

Na snímke Ema Ferusová

Boris Kollár koncom minulého týždňa zareagoval a na Facebooku uviedol, že Ferusová si účelovo vymýšľa. “Toto dokážu spraviť niektorí ľudia za 40-tisíc eur! Tu je dôkaz, že Ema Ferusová klame!” Poznamenal predseda Národnej rady a hnutia Sme rodina.

.

“Ja ako mafiánova dcéra mám dať do novín, že som s tebou bola tehotná,“ hovorí Ema Ferusová v nahrávke, ktorú zverejnil Kollár. Z nahrávky je tiež zrejmé, že za celou diskreditačnou akciou voči Kollárovi mal stáť jeho menovec, známy právnik a podnikateľ Zoroslav Kollár.

Boris Kollár už pred niekoľkými týždňami na tlačovej konferencii v NR SR avizoval, že kvôli tejto diskreditačnej kampani podal niekoľko trestným oznámení.

.

Na zverejnenom zázname je tiež počuť Kollárov hlas, keď odmieta, že by posielal svoje partnerky na potrat. “Ja som žiadne ženy neposlal na potrat, všetky baby, ktoré boli tehotné so mnou, majú deti,“ zdôraznil.

Ferusová reagovala ďalším videom. Najprv na sociálnej sieti Instagram napísala, že nahrávka zverejnená Borisom Kollárom je “fejk”. Uviedla, že podá na polícii trestné oznámenie a že zakrátko zverejní ďalší materiál s nepriestrelnými dôkazmi.

Urobila tak v nedeľu. Na serveri YouTube nahrala video, v ktorom prezentovala dokumenty súvisiace s jej potratom. Vysvetlila, že v lekárskych správach z gynekológie sa uvádza oficiálny dôvod interupcie: “Nemá podporu v partnerovi, nevie si predstaviť, že dieťa bude vychovávať sama“. To má podľa nej dokazovať, že ku zákroku bola donútená. “Bola som psychicky nútená,” vyhlásila.

Dodala, že druhý potrat podstúpila v decembri 2022 v Rakúsku formou “tabletky”. Následne vo videu ukázala úhradu vo svojom internetovom bankovníctve od Borisa Kollára v hodnote 600 eur. Podľa Ferusovej išlo o peniaze za vykonanie interupcie. “Budem to opakovať. Aj do druhého zákroku som bola psychicky donútená.”

“Psychický nátlak, ktorý na mňa prišiel z jeho strany, ma veľmi prekvapil. Pretože to bábätko so mnou veľmi chcel. Malo byť jeho posledné. S nikým sa necítil tak dobre ako so mnou… Klame. Na interupciu ma poslal. Dokonca mi poslal peniaze na účet.”

.

Podľa vlastných slov chce Ema Ferusová “ukázať pravdu Slovensku a to, aké zviera je v parlamente”. Boris Kollár a ďalší politici zo Sme rodina podľa nej šíria klamstvá o jej osobe. Preto už dané informácie posunula polícii. Vo videu dodala aj osobný odkaz Borisovi Kollárovi: “Ty si tá obeť? Nie. Nepatríš do parlamentu. Ty nepatríš ani medzi ľudí. Patríš do ZOO. Ty nemáš dušu a sám to vieš. Mňa veľmi mrzí, že som bola zamilovaná do človeka, ktorý nemá dušu. Mrzí ma, že som podľahla všetkým tvojim klamstvám.”

 

 

Prečítajte si tiež:

“Koľko detí zabil? Ja viem o dosť.” Expartnerka Borisa Kollára spúšťa tvrdý útok

.

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

07:45

Americká popová speváčka a skladateľka Taylor Swiftová vyjadrila v noci na stredu podporu v nadchádzajúcich voľbách demokratickej viceprezidentke a nominantke na post prezidenta USA Kamale Harrisovej. K tomuto kroku pristúpila po debate medzi Harrisovou a jej protikandidátom, republikánskym exprezidentom Donaldom Trumpom.

Taylor Swiftová
Na archívnej snímke z 21. júna 2024 americká speváčka Taylor Swift vystupuje na štadióne Wembley v rámci svojho turné Eras Tour v Londýne
07:41

Počas rozsiahlych protivojnových demonštrácií v centre austrálskeho mesta Melbourne došlo k zrážkam medzi tisíckami protestujúcich a políciou. Austrália nasadila približne 1800 policajtov do kongresového centra v Melbourne, kde sa od stredy do piatku koná medzinárodná výstava pozemných ozbrojených síl.

Austrália protest
Polícia štátu Victoria v stredu 11. septembra 2024 pri strete s protivojnovými demonštrantmi pred vojenským zjazdom v centre Melbourne v Austrálii
07:38

Americká spravodajská televízia Fox News navrhla druhú debatu prezidentských kandidátov v októbri. Ďalší televízny duel si želá aj volebný tím viceprezidentky Kamaly Harrisovej. Harrisová ako kandidátka Demokratickej strany a republikánsky nominant, exprezident Donald Trump sa stretli v televíznej debate v utorok večer vo Filadelfii. Na ďalšej sa zatiaľ nedohodli.

Donald Trump a Kamala Harrisová
Ľudia sledujú prezidentskú debatu medzi republikánskym prezidentským kandidátom, bývalým prezidentom Donaldom Trumpom a demokratickou prezidentskou kandidátkou, viceprezidentkou Kamalou Harrisovou
06:50

Palestínčania v utorok po prvý raz zaujali svoje miesto medzi 193 členskými krajinami Organizácie Spojených národov vo Valnom zhromaždení OSN.

06:49

Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier začal v utorok trojdňovú návštevu Egypta, počas ktorej si uctí desaťročia úzkeho partnerstva s touto severoafrickou krajinou a jej úlohu sprostredkovateľa v blízkovýchodných konfliktoch. Ide o prvú cestu nemeckej hlavy štátu do Egypta za uplynulých 25 rokov.

06:48

Čínske jednotky sa tento týždeň po prvýkrát zúčastnia na každoročných vojenských cvičeniach v Brazílii neďaleko mesta Formosa. Hovorca Pentagónu Pete Nguyen uviedol, že tam budú prítomné aj americké sily, no zároveň ozrejmil, že s čínskymi jednotkami cvičiť nebudú.

06:47

Izraelská armáda v utorok uviedla, že jej vojaci s najväčšou pravdepodobnosťou zastrelili americko-tureckú aktivistku Aysenur Eygiovú “nepriamo a neúmyselne” počas minulotýždňového protestu na okupovanom Západnom brehu Jordánu. Americký prezident Joe Biden tiež povedal, že incident vyzerá ako “nehoda”, no minister zahraničných vecí USA Antony Blinken ho označil za “nevyprovokovaný a neopodstatnený”.

06:46

Na základni Spojenými štátmi vedených koaličných síl na medzinárodnom letisku v Bagdade bolo v utorok neskoro večer počuť výbuch, oznámili iracké bezpečnostné sily. Podľa zdrojov agentúr AFP a Reuters tam dopadli dve rakety.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke slovenský orloj v obci Stará Bystrica

Autor: TASR-Daniel Stehlík

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali