Evans sa prebojoval do 2. kola turnaja ATP v Almatoch

❚❚

Almaty 15. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)

 

Francúzsky tenista Adrian Mannarino postúpil do druhého kola na turnaji v kazašskom meste Almaty. Ôsmy najvyššie nasadený v utorkovom 1. kole zdolal Rusa Romana Safiullina po trojsetovom boji 5:7, 7:6 (4), 6:3. Ďalej sa dostal aj Brit Daniel Evans, ktorý zvíťazil nad Tarom Danielom z Japonska 6:2, 7:6 (4)

tenis antuka raketa
Ilustračné foto

dvojhra – 1. kolo:
Gabriel Diallo (Kan.) – Christopher O’Connell (Austr.) 7:6 (5), 6:2, Adrian Mannarino (Fr.-8) – Roman Safiullin (Rus.) 5:7, 7:6 (4), 6:3, Otto Virtanen (Fín.) – Fabio Fognini (Tal.) 6:3, 7:6 (4), Beibit Žukajev (Kaz.) – Benjamin Hassan (Lib.) 6:4, 6:1, Daniel Evans (V. Brit.) – Taro Daniel (Jap.) 6:2, 7:6 (4)

.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

16:35

Nadácia Transparency International Maďarsko (TIH) v utorok označila správu maďarského Úradu na ochranu suverenity, podľa ktorej táto mimovládna organizácia vykonáva aktivity smerujúce k ovplyvňovaniu verejnosti založené na dezinformáciách, za protiprávnu.

16:19

Počet migrantov, ktorých môže Poľsko prijať, sa blíži k bodu zlomu, tvrdí námestník poľského ministra vnútra Maciej Duszczyk, ktorý pracoval na najnovšej migračnej stratégii Poľska na roky 2025 – 2030.

16:18

Libanonský premiér Nadžíb Míkátí v utorok vyhlásil, že Libanon je po dosiahnutí prípadného prímeria medzi Izraelom a proiránskym hnutím Hizballáh pripravený posilniť prítomnosť svojej armády na juhu svojho územia.

16:17

Každoročnú súťaž o najväčšiu tekvicu, ktorú organizujú na severe štátu Kalifornia, vyhral v pondelok už štvrtý raz po sebe Travis Gienger z Minnesoty. Víťazný kus vážil úctyhodných 1121 kilogramov.

16:17

Talianska premiérka Giorgia Meloniová v utorok oznámila, že navštívi Libanon, kde sa nachádzajú talianske jednotky ako súčasť dočasných mierových síl OSN (UNIFIL), ktoré obvinili izraelskú armádu zo zámerných útokov na svoje pozície.

16:16

Maďarská vláda rokuje s Organizáciou pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) o novom termíne stretnutia s delegáciou, ktorá mala pôvodne v utorok a v stredu rokovať v Budapešti o protikorupčných opatreniach. Pre server telex.hu to uviedlo v utorok Vládne informačné centrum (KTK).

15:55

Spojené štáty hrozia Izraelu zbrojným embargom, ak sa humanitárna kríza v Gaze nevyrieši do mesiaca, informovalo izraelské vydanie N12 s odvolaním sa na svoje zdroje.

Podľa neho bol list zaslaný izraelskej vláde.

V liste sa požaduje najmä to, aby sa nebránilo transferu humanitárnej pomoci.

15:08

V Česku od budúceho roka vznikne nový stredoškolský odbor nazvaný všeobecné lýceum. Podľa premiéra Petra Fialu ide o potrebný krok k zmene vzdelávacieho systému tak, aby zodpovedal potrebám spoločnosti v 21. storočí a odrážal priority, ktoré dnes mladí majú. Novinku oznámil v utorok spolu s ministrom školstva Mikulášom Bekom.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke huby rastú na pni stromu v lese v pohorí Tribeč pri obci Podhorany v okrese Nitra

Autor: FOTO TASR - Henrich Mišovič

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

René Pavlík

Andrej Valihora

Branislav Čech

Peter Lipták

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali