Europoslanec vytiahol šokujúci email, ktorý mal byť zaslaný žiakom gymnázia: To ako vážne?!

❚❚

Bratislava 2. októbra 2024 (HSP/Facebook/ Foto:TASR – Dano Veselský)

 

„Gymnázium v Trenčíne prostredníctvom jednej z učiteliek informovalo svojich žiakov, že 11. októbra majú prísť do školy v pestrých farbách, že celé jedno poschodie bude vyhradené pre dúhové nástenky a že ak si prinesú vlastné A3 plagáty s “teplou” tematikou, tak dostanú od školy dúhový odznak!,“ tvrdí to na sociálnej sieti poslanec Európskeho parlamentu Milan Mazurek(Republika, v EP ESN)

Milan Mazurek
Na snímke Milan Mazurek

Europoslanec uviedol, že istá učiteľka na gymnáziu v Trenčíne, rozposlala všetkým žiakom e-mail, v ktorom ich žiada, aby 11. októbra prišli do školy v pestrých farbách – aby tak symbolizovali solidaritu s obeťami útoku v Teplárni. Mazurek tvrdí, že učiteľka žiakov tiež informuje o tom, že celé jedno poschodie v škole bude vyčlenené na nástenky s dúhovou tematikou. Učiteľka dokonca žiada žiakov, aby si pripravili – či už v skupine alebo jednotlivo – vlastné plagáty vo formáte A3 s tematikou týchto dúhových ideológií, uviedol Mazurek.

.

„A odmenou im za to v škole bude udelený “dúhový odznačik“!,“ pokračuje europoslanec.

„Nie som jediný rodič, ktorý pri takej informácii vypení a pýta sa, čo si to do čerta dovoľujú! Som presvedčený, že nás je stále väčšina a na našich deťoch a ich zdravej výchove nám záleží,“ myslí si europoslanec.

.

„Pani Vladárová, hanbite sa! Hanbite sa za to, že takýmto odporným spôsobom zneužívate vraždu dvoch ľudí – ktorú každý z nás odsudzuje – na to, aby ste v školskom prostredí ( kde ide ideológia nemá čo robiť!) tlačili do detí svoju vlastnú politickú agendu, svoju dúhovú agendu!,“ rozhorčil sa Mazurek.

Europoslanec pokračoval : „Ja vám to poviem na rovinu! Chodil som do školy v čase, keď bol svet ďaleko normálnejší… Väčšina ľudí, ktorá bude pozerať toto video, chodila taktiež do školy, keď nikto nepotreboval z detí vychovávať takýchto dúhových fanatikov….A každý z nás je dnes za to vďačný, pretože si myslíme, že naše detstvo bolo ďaleko lepšie bez týchto vašich ideologických nezmyselných konceptov, ktoré do najmenších bezbranných detí takto odporne tlačíte! A ešte pri tom zneužívate vraždu !“

„Keby na takúto školu, kde by takáto pani Vladárová bola učiteľkou, chodil môj syn, tak tam v sekunde napochodujem a zažije taký rozhovor, na ktorý by ešte veľmi dlho nezabudla! ,“ vyjadril sa Mazurek.

„Doslova si vyprosujem, aby niekto zneužíval učiteľskú pozíciu na to, aby do detí tlačil propagandu! Aby do detí tlačil ideológiu, ktorú jednoducho rodičia doma v deťoch vidieť nechcú!,“ pokračoval .

 

.

SNS by mala začať konať

Mazurek sa ďalej vyjadril, že by “naozaj ocenil, keby páni a dámy v SNS začali miesto nekonečných hádok o fleky a pozície, robiť poriadok s progresívcami aj vo vlastnej vláde“.

Uviedol, že podľa jeho názoru je to celé zvrátené a vyzval poslancov a ministrov z SNS –ktorí sa hlásia k tradičným a kresťanským hodnotám, aby zakročili proti ministrovi školstva Tomášovi Druckerovi(HLAS-SD). „Kedy zakročíte voči ministrovi, ktorý necháva takéto progresívne učiteľky a progresívne mimovládky vychovávať z detí voličov Progresívneho Slovenska?,“ pýta sa europoslanec.

„Druckera skrátka treba zastaviť! Už napáchal nesmierne veľa škody na našich deťoch!

„Vy môžete poslankyni v parlamente kvôli dúhovým nálepkám nadávať do “súk“ a neviem čoho, keď v rámci školského systému nechávate vo vlastnej vláde – v štáte, v ktorom máte v rukách všetku moc – vychovávať deti ďalších voličov takýchto poslankýň!,“ pokračuje Mazurek.

Uviedol, že ak by malo vo vláde zastúpenie hnutie Republika, “jednoducho by nemohli mlčať“.

.

„Voči Druckerovi by sme otvorene zasiahli,“ vyjadril sa europoslanec.

 

Vychovávajú voličov PS

Mazurek pokračuje: „Jedna vec sú ministerské pozície, druhá vec je predseda NR SR, tretia vec je nejaký štátny rozpočet a korupcia v štáte… čokoľvek čo nás môže zaujímať…“

„Ale to najcennejšie, a to vie každý rodič, sú v skutočnosti naše deti a ďalšia generácia nášho národa… A keby niekto prznil v našej vláde deti, tak ako to robí Drucker, tak okamžite napochodujeme na ministerstvo a vysvetlíme mu to na vláde! Ale vy mlčíte!,“ dodal rozhodne.

„Koľkokrát vás ešte mám vyzývať? Nie raz, nie dvakrát… toto je možno piatykrát, keď vám dávam príklad ako Drucker ničí naše deti! Ničí najmenšiu mládež a vychováva z detí voličov Progresívneho Slovenska!,“ rozhorčil sa europoslanec.

„Páni, nedávajte ľuďom dôvod ľutovať, že zvolili vás namiesto hnutia Republika! Ale prosím vás zakročte voči týmto progresívcom. Zakročte skôr, kým je ešte čas…,“ vyjadril sa na záver.

Tu je krátke video europoslanca Milana Mazureka

Prečítajte si tiež :

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

16:21

Rakúske hospodárstvo vzhľadom na utlmený výkon svetovej ekonomiky, najmä v eurozóne a Nemecku, v roku 2025 neobnoví rast v rozsahu, s akým sa ešte donedávna počítalo, oznámili v stredu analytici banky UniCredit Bank Austria (Bank Austria). V aktuálnej prognóze zverejnenej v stredu predpovedajú hospodársky rast len na úrovni 1 %, zatiaľ čo ešte v polovici augusta očakávali 1,5 %.

16:21

V auguste bežný aj rodinný nákup medzimesačne mierne zdraželi, medziročne zlacnel rodinný nákup o štyri percentá. Slováci nakupovali počas ôsmeho mesiaca tohto roka drahšie maslo, banány či olivový olej. Naopak, zlacneli potraviny ako mrkva, cibuľa žltá, hrušky alebo rybie filé. Poukázal na to Inštitút sociálnej demokracie (ISD), personálne prepojený s koaličnou stranou Hlas-SD, ktorý na základe údajov Štatistického úradu (ŠÚ) SR porovnal vývoj cien potravín v medzimesačnom a medziročnom vývoji.

16:20

Bratislavský prístav bude po modernizácii jedným z najmodernejších prístavov na Dunaji. Tomu však musí predchádzať majetkovoprávne vysporiadanie so spoločnosťou Slovenská plavba a prístavy. Uviedol to minister dopravy SR Jozef Ráž (nominant Smeru-SD), o čom rezort informoval v stredu.

16:20

Európska komisia (EK) v stredu zverejnila ďalšie usmernenia a silnejší rámec medzinárodnej spolupráce na podporu globálnych hráčov, členských štátov EÚ a tretích krajín pri ich prípravách na vykonávanie nariadenia EÚ o odlesňovaní.

15:53

Slovenská cyklistka Viktória Chladoňová sa po úspešnej sezóne teší na spoluprácu s tímom Visma–Lease a Bike. Tento rok získala štyri medaily a na svetovom šampionáte v Zürichu ukoristila juniorské striebro v časovke a bronz v pretekoch s hromadným štartom. Slovenský úspech vo Švajčiarsku podčiarkol Martin Svrček v kategórií U23 so striebrom v pretekoch s hromadným štartom.

Cyklistika MSJ Chladoňová
Na snímke zľava prezident Slovenského zväzu cyklistiky Peter Privara, Branislav Kacina, tréner Viktórie Chladoňovej, cyklistka a dvojnásobná juniorská medailistka Viktória Chladoňová, cyklista a strieborný medailista Martin Svrček a športový riaditeľ Jakub Vančo
15:49

Americký súkromný sektor vytvoril v septembri podstatne viac pracovných miest, než sa očakávalo. Podľa analytikov to znamená ďalší dôkaz, že situácia na trhu práce sa nezhoršuje.

15:49

Nemecký kancelár Olaf Scholz prisľúbil podnikom úľavy v oblasti cien elektrickej energie. Cieľom je zabezpečiť, aby poplatky za prenosovú sieť ďalej nerástli, povedal v stredu na konferencii, ktorú zorganizoval Spolkový zväz zahraničného obchodu (BGA).

15:30

V Británii zaznamenali v uplynulých 12 mesiacov, od vlaňajšieho útoku palestínskeho militantného hnutia Hamas na Izrael, rekordný počet antisemitských incidentov. Oznámila to v stredu mimovládna organizácia The Community Security Trust (CST).

15:29

Operácia izraelskej armády proti proiránskemu hnutiu Hizballáh v Libanone si vyžiadala prvú obeť z radov izraelských vojakov. Informovala o tom v stredu agentúra Reuters.

15:28

Švédska polícia potvrdila, že v blízkosti izraelského veľvyslanectva v Štokholme sa v utorok strieľalo. S odvolaním sa na tlačovú agentúru TT o tom v stredu informovala agentúra DPA.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke otvorenie výstavy Tvar ducha, sila a krása afrického umenia v Bratislave

Autor: TASR-Jaroslav Novák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

Marián Tkáč

René Pavlík

Ivan Štubňa

Andrej Sablič

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali