Draper vyradil v 2. kole v Tokiu druhého nasadeného Hurkacza

❚❚

Tokio 27. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Sven Hoppe/dpa-Bildfunk)

 

Britský tenista Jack Draper sa na turnaji ATP v Tokiu postaral o prekvapenie, keď v zápase 2. kola dvojhry zdolal druhého nasadeného Poliaka Huberta Hurkacza 6:4, 6:4

Jack Draper
Na snímke britský tenista Jack Draper

Dvojhra – 2. kolo:

.
  • Jack Draper (V. Brit.) – Hubert Hurkacz (Poľ.-2) 6:4, 6:4
  • Ben Shelton (USA-8) – Mariano Navone (Arg.) 6:4, 6:3

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

10:26

Aj neistota spojená s konkrétnou podobou konsolidačných opatrení vlády a meniace sa vyjadrenia sa čiastočne podpísali pod rastúce obavy v ekonomike. Uviedol to Tomáš Boháček, analytik 365.bank, v komentári k údajom o septembrovom ekonomickom sentimente, ktoré v piatok zverejnil Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

10:17

Hrubý domáci produkt (HDP) Španielska vzrástol v druhom štvrťroku o 0,8 % v porovnaní s predchádzajúci trojmesačným obdobím. Oznámil to v piatok španielsky štatistický úrad INE, ktorý potvrdil svoj rýchly odhad zverejnený v júni.

09:57

Bývalý minister obrany Šigeru Išiba v piatok zvíťazil v súboji o post lídra japonskej vládnucej Liberálnodemokratickej strany (LDP). Vo funkcii lídra strany aj krajiny tak nahradí súčasného premiéra Fumia Kišidu.

Šigeru Išiba
Bývalý minister obrany Šigeru Išiba máva po tom, čo zvíťazil v súboji o post lídra japonskej vládnucej Liberálnodemokratickej strany (LDP) v Tokiu v piatok 27. septembra 2024
09:41

Medziročná inflácia vo Francúzsku v septembri spomalila rast na 1,2 % z augustovej úrovne 1,8 % a dostala sa najnižšie od júla 2021.

09:40

Čína potopila svoju najnovšiu jadrovú ponorku, informuje denník The Wall Street Journal. Podľa publikácie sa to stalo neďaleko Wuhanu na prelome mája a júna. Išlo o prvé plavidlo novej triedy. Nie je známe, či prevážala jadrové palivo a či pri tom zahynuli ľudia. Príčiny nehody tiež nie sú známe.

09:38

Ceny obľúbeného benzínu 95 a motorovej nafty v druhej polovici septembra ostali na rekordne nízkych hodnotách, kvalitnejší benzín 98 po dlhšom období nepatrne zdražel. Medziročne boli ceny pohonných látok nižšie o 13 % až 18 %. Informoval o tom Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

09:37

Nálada v slovenskej ekonomike sa v septembri 2024 v porovnaní s minulým mesiacom opäť zhoršila. Indikátor ekonomického sentimentu (IES) sa pri poklese o 2,1 bodu znížil na úroveň 102,3, čo je najnižšia hodnota od januára tohto roka. Informoval o tom Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke nafukovacie modely planét v parku pod Pamätníkom SNP v Banskej Bystrici

Autor: TASR - Ján Krošlák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

René Pavlík

Ivan Štubňa

Andrej Sablič

Milan Šupa

Erik Majercak

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali