Dopravu v Bratislave a okolí komplikujú ráno nehody a kolóny

❚❚

Bratislava 24. septembra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR – Jaroslav Novák)

 

Dopravu v hlavnom meste Bratislava a jeho okolí komplikujú v utorok ráno nehody a kolóny. Na webe o tom informujú dopravné servisy Stella centrum a Zelená vlna

zápchy v Bratislave
Na archívnej snímke dopravné zápchy na Einsteinovej ulici v Bratislave

Nehoda je v Bratislave v pripájači na Einsteinovu ulicu smerom z Mosta Lanfranconi. Zrazili sa tam dve osobné autá. Blokovaný je ľavý pruh. Druhá nehoda je na diaľnici D4 za Lužným mostom smerom do Rakúska. Taktiež sa tam zrazili dve osobné autá a blokovaný je ľavý pruh.

.

Zelená vlna hlási kolónu na vjazde do Bratislavy zo Stupavy po diaľnici D2 a aj po ceste I/2. Zdržanie je 20 minút. Národná diaľničná spoločnosť podľa dopravného servisu v tomto smere priebežne uzatvára tunel Sitina.

V smere zo Záhorskej Bystrice do Lamača je zdržanie do 20 minút. Do polhodiny si vodiči počkajú z Bernolákova do Ivanky pri Dunaji a do 15 minút z Dunajskej Lužnej do Rovinky.

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

11:00

Spotrebiteľom aj podnikateľom v Českej republike sa tento mesiac zlepšila nálada a ich dôvera v ekonomiku vzrástla. TASR o tom informuje na základe výsledkov prieskumu, ktoré v utorok zverejnil Český štatistický úrad (ČSÚ).

10:59

Odchod Pirátov z českej vlády nie je podľa predsedu Ivana Bartoša, ktorý v nedeľu spolu s celým vedením tejto strany rezignoval, na stole. Povedal to v utorok po rokovaní s premiérom Petrom Fialom.

10:55

Približne 60 percent komponentov ruských zbraní, ktoré sa našli na bojisku na Ukrajine, pochádza z Číny. V utorok to novinárom povedal poradca ukrajinského prezidenta Vladyslav Vlasiuk.

10:32

Libanonské proiránske hnutie Hizballáh v utorok ráno pri svojom útoku na sever Izraela vypálilo viac ako 65 rakiet. Väčšina z rakiet bola zneškodnená. S odvolaním sa na izraelskú armádu o tom informovala agentúra AFP.

10:31

Opozičné hnutie Progresívne Slovensko (PS) verí, že konsolidácia verejných financií by mala byť rovnomerne založená na príjmoch, ako aj na výdavkoch štátu. Znižovanie štátnych výdavkov pritom predstavuje iba päť percent z celkovej plánovanej sumy konsolidačných opatrení, zvyšok zaplatia bežní občania. Uviedol to v utorok líder hnutia Michal Šimečka. Ten ďalej upozornil, že v súvislosti s prijatím opatrení neprebehla potrebná diskusia s opozíciou.

10:11

Spojené štáty sú proti izraelskej invázii do Libanonu a majú v úmysle diskutovať s partnermi o „konkrétnych nápadoch“, ako zabrániť rozšíreniu vojny, uviedol pre agentúru Reuters vysoký predstaviteľ ministerstva zahraničných vecí.

Izraelskí predstavitelia tvrdia, že uskutočňujú letecké útoky na ciele Hizballáhu, aby ho prinútili súhlasiť s diplomatickým riešením konfliktu. Americký predstaviteľ anonymne „vyvrátil postoj Izraela“ a uviedol, že Biely dom sa zameriava na „zníženie napätia … a prerušenie cyklu útokov typu „zasiahni a uteč“.

10:08

Vládnuca vojenská junta v Burkine Faso prekazila “niekoľko pokusov o destabilizáciu krajiny,” povedal v pondelok neskoro večer minister bezpečnosti Mahamadou Sana. Pokusy podľa neho viedol bývalý vysokopostavený armádny predstaviteľ Paul-Henri Sandaogo Damiba, ktorý sa predtým v tejto západoafrickej krajine ujal moci.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke ľudia sedia na morskej promenáde na trajektovom termináli Kadikoy v tureckom Istanbule

Autor: TASR/AP-Francisco Seco

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

René Pavlík

Andrej Sablič

Milan Šupa

Erik Majercak

Miroslav Iliaš

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali