Dopravná nehoda pri Trnave sa v pondelok skončila tragicky

❚❚

Trnava 13. augusta 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook-Polícia SR-Trnavský kraj)

 

Jedna osoba prišla o život v dôsledku dopravnej nehody dvoch osobných áut, ktorá sa stala v pondelok (12. 8.) večer na nadjazde nad diaľnicou R1 smerom na obec Zavar (okres Trnava). Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti

Dopravná nehoda pri Trnave sa skončila tragicky
Dopravná nehoda pri Trnave sa skončila tragicky

Polícia priblížila, že 64-ročný vodič osobného auta pri odbočovaní vľavo na zjazd na R1 pravdepodobne nedal prednosť vodičovi oprotiidúceho auta a došlo k zrážke. Po nehode skončil 64-ročný vodič a jeho 49-ročná spolujazdkyňa mimo vozidla.

.

“Žena bola v kritickom stave urýchlene transportovaná do trnavskej nemocnice, kde, žiaľ, aj napriek maximálnej snahe lekárov, svojim zraneniam po niekoľkých hodinách podľahla. V nemocnici skončili aj obaja vodiči,” priblížili policajti, ktorí nehodu vyšetrujú a začali trestné stíhanie v súvislosti s prečinom usmrtenia.

Dopravní policajti riešia aj pondelkovú dopoludňajšiu nehodu v Dunajskej Strede. Šesťdesiatosemročná vodička pravdepodobne nedala prednosť v jazde a vošla do cesty inému autu.

.

“Pri zrážke sa zranili trojčlenné posádky oboch vozidiel a všetci museli byť prevezení do nemocnice,” dodali policajti s tým, že presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujú.

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

 

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

16:35

Iránsky prezident uviedol, že Teherán neposkytol jemenským Húsíom hyperzvukové zbrane.

Pripomeňme, že cez víkend Húsíovia zaútočili na Izrael. Uviedli, že to urobili hypersonickou raketou, a vyhlásili, že „toto je len začiatok“.

15:28

Od piatka (13. 9.) sa na Slovensku zvýšil počet škodových udalostí, ktoré evidujú poisťovne. Tie zároveň očakávajú, že ich počet ešte výrazne stúpne v súvislosti s tým, ako budú ľudia ohlasovať škody dodatočne.

15:16

Podľa českého premiéra Petra Fialu zatiaľ nenastal čas vyčísľovať škody, ktoré v republike spôsobili povodne. Aktuálne je potrebné zaistiť základné potreby ľudí v zasiahnutých oblastiach a ďalšia pomoc sa bude riešiť neskôr. Povedal to počas návštevy Jeseníka, ktorý patrí medzi najviac postihnuté mestá.

15:07

Portugalsko požiadalo Európsku komisiu o viac hasiacich lietadiel v rámci únijného mechanizmu v oblasti civilnej ochrany. Hasiči v Portugalsku zápasia s najmenej 15 požiarmi.

14:37

Náklady na prácu v eurozóne pokračovali v raste, tempo rastu sa však oproti vývoju v prvých troch mesiacoch roka zmiernilo.

14:35

Štrajk viac ako 30.000 zamestnancov amerického výrobcu lietadiel Boeing v továrňach na západnom pobreží USA pokračuje už štvrtý deň. Vyjednávači spoločnosti a odborov majú v utorok (17. 9.) obnoviť rozhovory o pracovnej zmluve pod dohľadom amerických federálnych mediátorov.

14:34

Kremeľ označil pozvanie predstaviteľov OSN a Medzinárodného výboru Červeného kríža zo strany Kyjeva do ním ovládaných oblastí ruskej Kurskej oblasti za “provokáciu”. 

14:16

Slovensko sa podľa plánu vrátilo na medzinárodné trhy, pričom si v konkurenčnej časti aukcie štátnych dlhopisov požičalo 512 miliónov eur. Pozitívom je, že v porovnaní s predchádzajúcou aukciou v júni si investori od Slovenska vypýtali nižší výnos, poukázal v komentári analytik Slovenskej sporiteľne Marián Kočiš.

14:15

Prípravy na ochranu proti povodniam sú “stopercentné” na celom území Maďarska, uviedol tamojší minister vnútra Sándor Pintér.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Jelene prechádzajú cez cestu v lese v regióne Taurus neďaleko Frankfurtu v Nemecku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Michal Durila

Marián Tkáč

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali