Čoraz viac LGBTI aktivistov na školách? Bývalý poslanec varuje: “Toto bude Druckerova zodpovednosť”

❚❚

Bratislava 15. októbra 2024 (HSP/Facebook/ Foto:X @StephenAIreland)

 

Do rezortu školstva pod vedením ministra Tomáša Druckera(HLAS-SD) a aj do samotných škôl preniká čoraz viac progresívnych ideológií, za čo bol minister už neraz pod paľbou kritiky. Bývalý poslanec György Gyimesi v najnovšom príspevku reaguje na túto “dúhovú ideológiu“ a pripomenul jeden šokujúci prípad z Anglicka

Na snímke zakladateľ LGBT organizácie “Pride in Surrey“ Stephen Ireland
Na snímke zakladateľ LGBT organizácie “Pride in Surrey“ Stephen Ireland

„Minister školstva Drucker zjavne pracuje na tom, aby nekvalifikovaní LGBTI aktivisti mohli chodiť po školách a propagovať tam svoju ideológiu, a to najmä malým deťom,“ poznamenal bývalý poslanec Gyimesi v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti Facebook.

.

Minister Drucker podľa jeho názoru nerobí nič iné, než jeho progresívne vzory na Západe.

„Ale viete ako dopadli napr. v Anglicku?,“ pýta sa politik.

.

„Zakladateľ anglického Prideu je od augusta vo väzení, pretože je obvinený z 30-tich sexuálnych zločinov,“ pripomenul.

 

“Pride in Surrey“

Štyridsaťročný Stephen Ireland, zakladateľ zaniknutej charitatívnej LGBT organizácie “Pride in Surrey“, ktorá povzbudzovala deti, aby spochybňovali rodovú binárnosť, čelí dokopy 37 obvineniam vrátane znásilnenia dieťaťa mladšieho ako 13 rokov, o tomto prípade sme písali ešte v auguste. Medzi týmito obvineniami sú aj obzvlášť závažné činy, napr. znásilnenie a sexuálne zneužívanie maloletých, alebo výroba detskej pornografie, pripomenul Gyimesi.

Gyimesi osobitne zdôraznil, že pod vedením tohto progresívneho aktivistu organizácia navštevovala školy, kde drag queens rozprávali deťom rozprávky. „Ich osvietené videnie sveta bolo často vodítkom aj pre políciu. Okrem toho, políciu školili v boji proti diskriminácii LGBTI,“ dodal politik.

Charitatívna organizácia podľa svojej bývalej webovej stránky viedla semináre s témou hrdosti “Pride“ pre žiakov základných a stredných škôl, ktoré zahŕňali témy ako napríklad “Ako prelomiť binárnosť a byť rodovo inkluzívny”. Organizácia nakoniec ukončila svoju činnosť k začiatku tohto roka.

.

„Len si to predstavte : Do školy dôjde niekto, kto nemá akreditáciu, nemá príslušné vzdelanie, ale rád, z presvedčenia prednáša o vlastných sexuálnych zvykoch alebo o zmene pohlavia…,“ poznamenal politik.

„V Anglicku bola dôvera voči týmto šarlatánom taká veľká, že ich napokon museli pozavierať tí istí policajti, ktorých predtým školili z dúhovej vedy! No a presne takých by chcel Drucker legitimizovať aj u nás!,“ dodal.

„Matka je žena, otec je muž, a o výchove našich detí rozhodujú rodičia a nie nevzdelaní aktivisti!,“ zakončil svoj príspevok politik.

Prečítajte si tiež:

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

14:21

Český tenista Jiří Lehečka postúpil do druhého kola na turnaji v Antverpách. Piaty najvyššie nasadený hráč zdolal v utorkovom 1. kole Španiela Jaumea Munara 6:1, 6:4.

14:13

Slovenská tenistka Tereza Mihalíková s Britkou Oliviou Nichollsovou neuspeli v 1. kole štvorhry na turnaji WTA 500 v čínskom Ning-po. V utorkovom stretnutí prehrali s najvyššie nasadeným americko-austrálskym párom Nicole Melicharová-Martinezová, Ellen Perezová 6:3, 6:7 (3), 7:10.

14:12

Republikánsky kandidát na post prezidenta USA Donald Trump kritizoval televíziu Fox News, ktorá pripravuje rozhovor s jeho demokratickou protikandidátkou a viceprezidentkou Kamalou Harrisovou. Táto konzervatívna televízna stanica je podľa Trumpa “slabá a zmäkla voči demokratom”.

13:47

Na maďarskej leteckej základni Kecskemét môžu byť rozmiestnené bojové lietadlá schopné prepravovať zbrane s jadrovou hlavicou. Základňu mienia podľa britského denníka Telegraph zmodernizovať Spojené štáty pod hlavičkou Severoatlantickej aliancie. Projekt je už v pokročilej fáze, verejné obstarávanie je uzatvorené.

13:47

Francúzsko v utorok zvýšilo stupeň ohrozenia v prípade vtáčej chrípky zo zanedbateľný na stredný. V dôsledku toho sa sprísnia bezpečnostné opatrenia v okolí hydinárskych fariem, uviedla vyhláška zverejnená v úradnom vestníku.

13:46

Médiá pod kontrolou afganského vládneho hnutia Taliban prestali zverejňovať fotografie a obrázky živých bytostí. Nariaďujú im to nové zákony o morálke, ktoré v utorok úrady začali uplatňovať. Opatrenie zatiaľ uplatňujú iba v niektorých provinciách krajiny. V utorok to uviedol jeden z predstaviteľov islamistického hnutia.

13:46

Talianska zbrojárska spoločnosť Leonardo a nemecký Rheinmetall budú spoločne vyvíjať tanky a ďalšie armádne vozidlá pre talianske ozbrojené sily. Ich spoločný podnik začne fungovať začiatkom budúceho roka.

13:34

Investorom v Nemecku aj v celej eurozóne sa v októbri zlepšila nálada a ich dôvera v ekonomiku po septembrovom poklese vzrástla viac, ako ekonómovia očakávali. Ukázali to v utorok výsledky prieskumu ekonomického inštitútu ZEW.

13:34

Zamestnávatelia združení v Republikovej únii zamestnávateľov (RÚZ) požadujú výraznejšie využívanie výdavkov pri konsolidačných opatreniach, ako aj zastavenie neúmerného zvyšovania daní a poplatkov pre občanov a firmy. V materiáli, ktorý hodnotí stav verejných financií, navrhla RÚZ okrem iného dôsledné audity zamestnanosti a prevádzkových výdavkov štátnych inštitúcií a inštitúcií verejnej správy, digitalizáciu či postupné rušenie predčasných dôchodkov.

13:33

Priemyselná produkcia v eurozóne aj v celej Európskej únii (EÚ) sa v auguste 2024 zotavila z júlového poklesu a vzrástla. TASR o tom informuje na základe údajov, ktoré v utorok zverejnil európsky štatistický úrad Eurostat.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke huby rastú na pni stromu v lese v pohorí Tribeč pri obci Podhorany v okrese Nitra

Autor: FOTO TASR - Henrich Mišovič

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

René Pavlík

Andrej Valihora

Branislav Čech

Peter Lipták

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali