Bratislavská polícia obvinila muža, ktorý vykrádal automaty na občerstvenie

❚❚

Bratislava 8. februára 2022 (TASR/HSP/Foto:Facebook)

 

Polícia obvinila 39-ročného Radovana, ktorý opakovane vykrádal automaty na kávu a občerstvenie na Rožňavskej ulici v Bratislave. Neoprávnenými výbermi spôsobil celkovú škodu 816,50 eura. Informovali o tom na sociálnej sieti

vykrádal automaty na občerstvenie
Na snímke muž, ktorý vykrádal automaty na občerstvenie

Obvinený si s použitím bezpečnostného kľúča odomkol jednotlivé automaty a následne z nich vyberal z mincovníka hotovosť. Za neoprávnené výbery mu hrozí trest odňatia slobody na dva roky.

.

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.
.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

06:38

Ukrajinské aktivistky z feministického hnutia Femen protestovali v piatok polonahé pred iránskymi veľvyslanectvom v Kyjeve. Dôvodom sú tvrdenia, že Teherán dodáva Moskve zbrane.

06:37

Americká armáda v piatok podnikla viacero útokov na ciele v Jemene, ktoré súvisia s aktivitami protivládnych povstalcov – húsíov napojených na Irán. Agentúru Reuters o tom pod podmienkou zachovania anonymity informoval nemenovaný americký zdroj. Ďalšie podrobnosti tento predstaviteľ odmietol uviesť a Ústredné velenie americkej armády sa k tejto záležitosti nateraz nevyjadril.

06:37

Americký prezident Joe Biden v piatok vyhlásil, že si nie je istý, či nadchádzajúce voľby prezidenta USA budú pokojné, a to kvôli doterajším sporným vyjadreniam republikánskeho kandidáta Donalda Trumpa.

06:36

Najmenej 70 ľudí zahynulo a ďalší utrpeli vážne zranenia pri štvrtkovom útoku ozbrojencov patriacich ku gangu Gran Grif na mesto Pont-Sondé na Haiti. Oznámil to v piatok hovorca Úradu OSN pre ľudské práva (UNHRC).

06:35

Sever Izraela bol v piatok opäť vystavený intenzívnemu ostreľovaniu z Libanonu, pričom vypálených približne 180 delostreleckých granátov a rakiet. Útoky boli obzvlášť intenzívne podvečer. Nateraz nie sú žiadne správy o obetiach alebo materiálnych škodách. K viacerým z útokov na Izrael sa medzičasom prihlásila proiránska militantná formácia Hizballáh.

06:33

Španielske úrady v piatok oznámili, že pri zásahu na nákladnej lodi pri Kanárskych ostrovoch zaistili štyri tony kokaínu a zadržali desať členov jej posádky.

Včera 20:29

Veľryba bieluha známa aj pod menom Hvaldimir, ktorá žila pri nórskom pobreží a ktorej postroj podnietil špekulácie, že vykonáva špionáž, nebola zastrelená – ako tvrdili aktivisti za práva zvierat -, ale podľahla bakteriálnej infekcii. S odvolaním sa na vyhlásenie nórskej polície o tom v piatok informovala agentúra AP, píše TASR.

Bieluha si vyslúžila prezývku Hvaldimir, ktorá vznikla spojením slov hval (v nórčine znamenajúcom veľryba) a krstného mena Vladimir, odkazujúceho na ruského prezidenta Vladimira Putina.

Včera 19:51

Slovenská tenistka Tereza Mihalíková s Britkou Oliviou Nichollsovou neuspeli vo štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA 1000 v Pekingu. V piatkovom súboji podľahli siedmej nasadenej taiwansko-ruskej dvojici Hao-Ching Chan, Veronika Kudermetovová za hodinu a 48 minút 6:7 (5), 3:6.

Včera 19:26

Európska komisia (EK) schválila Poľsku program vo výške 1,2 miliardy eur zameraný na podporu investícií do zariadení na skladovanie elektrickej energie s cieľom uľahčiť prechod na bezuhlíkovú ekonomiku. Program počíta s podporou výstavby zariadení s kapacitou najmenej 5,4 gigawatthodín (GWh). TASR o tom informuje na základe správy agentúry PAP, ktorá sa v piatok odvolala na vyhlásenie Komisie.

Včera 19:25

Nemecké združenie automobilového priemyslu (VDA) v piatok vzhľadom na slabý dopyt po elektromobiloch ešte viac znížilo svoju prognózu pre tento segment. Za celý rok 2024 teraz očakáva predaj len 372.000 batériových elektrických vozidiel (BEV), o 29 % menej ako v predchádzajúcom roku. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Zádielska tiesňava v okrese Košice okolie

Autor: FOTO TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.
.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali